Dr. Öğr. Üyesi
Kaydet
Kalp ve damar cerrahisi, Fitoterapi, Ozon terapi
19 görüşKaydet
Hakkımda
Dr. Öğretim Üyesi Yunus Keser YILMAZ, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimini tamamlayarak Tıp doktoru ünvanını aldı. Erzurum’da hekimlik y...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
- Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi
- Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Kükürtlü Mahallesi 9. Manolya Sokak Aka Plaza Patonet Medikal Grup Katı No :1/1 Osmangazi BURSA, Bursa
Ameliyatsız Varis Tedavisi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Hasta / Danışan Görüşleri
f.....
Şiddetli migren baş ağrılarım vardı. Migren baş ağrısı nedeniyle Yunus Bey'e gittim ve tedavi gördüm. Tedavi sonucunda gayet iyiyim. Baş ağrılarımdan kurtuldum. Doktoruma çok teşekkür ederim.
Ben Ülseratif kolit tedavisi için Yunus hocamla irtibat kurunca beni tedavi edebileceğini söyledi. Tedavimi düzenledi. Tedavi sonunda kolonoskopi yapıldı. Kolonoskopide doktorum bağırsaklarda en ufak bir lekenin dahi kalmadığını söyledi. Şu an ilaç kullanmıyorum çok şükür. İlgi, alaka ve emeklerinden dolayı Yunus Hocama ve saygı değer asistanı Arzu Hanım'a çok teşekkür ederim. Hakları ödenmez. Allah iksindende razı olsun.
i̇....
Omuzlarım ve kollarımda şiddetli ağrı vardı. Kollarımı ve omuzlarımı hareket ettiremiyorum. Ağrılarım ve hayatım çekilmez hale geldi. Tavsiye üzerine İstanbul dan tedavi için geldim. Tedavimi hocam şükürler olsun yaptı. Hastalığımdan kurtuldum. Çok iyiyim. İşime tekrar döndüm. Hocama çok çok teşekkür ederim. Benim durumdaki hastalara tavsiye ederim.
z.....
Şiddetli migren baş ağrım ve dizlerimde ağrı vardı. Yunus Keser Hocam tedavimi düzenledi. Çok şükür tedaviden iyi sonuç aldık. Ağrılarımdan ve ilaç bağımlılığından kurtuldum. Hocama ve asistanına çok teşekkür ederim. Baş ağrısı ve diz ağrısı olan hastalara tavsiye ederim.
t.....
Doktor bey gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki ellerinize sağlık sayenizde varislerimden kurtuldum artık eski görüntü yok en küçük varisleri bile yok ediyor elleriniz dert görmesin
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz
Bende tüm samimiyetimle, emeğimle, bilgi deneyimimi esirgemeden sizlere ve tüm hastalarıma sağlık, mutluluk ve güzel günler diliyorum. Sizlerin samimiyeti, gerçekçiliği ve memnuniyeti benim en büyük motivasyon ve güç kaynağımdır. Hastlalarıma ve bilime katkı sunarak faydalı bir hekim olmak için daha çok çaba ve gayret gösterceğim. Selam ve saygılrımla.
dr...r
En az 10. Senedir ilaç kullanıyorum ama ilaçsız günüm gecem yoktu.Bana 6 seans ozon ve 3 ay akupunktur.çok rahatladim Allam bin kez razi olsun
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz
Geçmiş olsun dileklerimle sağlıklı mutlu ve güzel günler dilerim. Sizleri çok seviyorum.
05...r
Dr.Yunus Keser yılmaz beye varis tedavisi için gittim çok memnun kaldım.Bacaklarımda çok şiddetli ağrılar vardı.Varislerimden dolayı bacaklarımda kasılmalar oluyordu.Tedaviden sonra iyi oldum.Kendisine çok teşekkür ediyorum .
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz
Merhabalar, Sağlıklı ve güzel günler dileklerimle mutlu yarınlar dilerim. Benim en büyük mutluluğum hastalarıma olduğum şifadır. Hoşça kalınız.
ze...r
Bel ağrısı ve her iki dizimde ağrılarım vardı. Rahat gezemiyordum. Merdiven çıkmakta zorlanıyordu.Dr yunus keser yılmaz tedavimi uyguladı Ozon tedavisi ve proloterapi yaptı. Dr Yunus hocam sayesinde çok rahatladım ağrılarım geçtl gençliğimdeki kadar rahat hareket etmeye başladı dr beye teşekkür ederim
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz
Merhabalar, hastalarımın deva bulması ve memnuniyeti benim en büyük mutluluğum ve hazinemdir. Selamlarımla sağlık ve esenlikle kalınız.
yi...n
Tedavi süresince gösterdiği ilgiden ve olumlu geçen tedaviden dolayı kendisine çok teşekkür ederim ,kendisine minnettar kaldım..
Saygılarımla
t.....
Varis tedavisi için tercih ettim kendilerini.Tedavi süreci ağrısız oldu.İz kalmadı.Estetik açısından herhangi bir sorun yaşamadım.4 senasta tedavim oldu.İlaçları kendisi sipariş verdi.Bundan dolayı sıkıntı yaşamadım.Tedavim kolay oldu.
Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz
Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Alt ekstremitelerde toplar damarların fonksiyonlarındaki yeteresizlik ve yeterince işlev yapamamsı neticesi olduğunda geniş bir vaziyet alması ile oluşan bir rahatsızlıktır. Alt ekstremitelerdeki bu variköz venöz yapılar aynı zamanda sadece estetik olarak değil, aynı zamanda hastayı günlük yaşamında rahatsız edici, ağrı, şişlik, kramp oluşturucu ve hastanın hayat kalitesini ve başka patolojiler doğurabilmektedir.
Hamilelik , aşırı kilo, uzun süre pasif ayakta duruşlar varis oluşumuna katkı sağlamaktadır. Hastaya tedavi ile ilgili gerekli bili verildi. ve bu konuda tedavi süreci ve tedavi sonrası hakkında bilgilendirilerek aydınlatıldı.Hamilelik sonrası dönemde uygulanan köpüklü ve sklerozan varis tedavisi sonrası hastanın varis görüntüsü kayboldu. Buna bağlı olarak hastanın şikayetlerinde düzelme izlen. Mutu ve sağlıklı bir yaşam dileklerimi sunarım.
Hakkımda
Bursa Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Bursa Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Bursa Alt Ekstremitelerde Venografi
Bursa Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Daha fazla (15)Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları