Prof. Dr.

Yusuf Bayraktar

Gastroenteroloji, İç hastalıkları

12 görüş +ekle

Soru sorun Randevu takvimini isteyin

Prof. Dr. Yusuf Bayraktar özel muayenehanesinde hizmet vermektedir. daha fazla

Adresler

Benzer doktorlar

Hakkımda

Hakkımda

Prof. Dr. Yusuf Bayraktar özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Hastalıklar

daha fazla

Hasta görüşleri

  • çok memnunum

    Ben hayatım boyunca hastane hastane gezmiş biri olarak Yusuf hocam kadar babacan, arkadas, ennnn ince ayrıntısına kadar hastanın ve ailesinin içini rahatlatan bi doktor daha görmedim. Gastroenteroloji doktorlarından da ankarada 2 profesore görünmüştüm daha önce. Ama kendileri 3 dakika dinleyip direk endoskopi demişlerdi. Yusuf Hocam sadece 45 dakika (psikaytristler bile o kadar dinlemez) dinleyip sohbet edip muayene yapıp muayene sonrasi tekrar 15 dakka ilgilendi. Allah razi olsun. Kazandığı her kuruş helal gerçekten. Elleri öpülesi başından savmayan harika bi hekim. Ve ben hep acaba kendi adamlari mi bu yorumlari yaziyo diye düşünürdüm ama Yusuf hocada o durum yokmuş onu gördüm :) gerçekten gözü kapalı yürüyebilir tam manasiyla kendi dediği gibi işine aşık. Hastalarının gerçekten sifa bulması için elinden geleni yapan bi doktor. Hocam cok sağolun. Cok. Daha bugün muayene oldum ilaclarimi yazdiniz kullanmaya baslamaya bile firsatim yokken bunlari yazıyorum. Ve iyilesecegime eminim.

  • çok memnunum

    Annemin karaciğerinde görülen lezyonlar sonucu Çorlu'dan Ankara'ya tavsiye üzerine geldiğimiz Yusuf Bayraktar hocama sonsuz teşekkürler.İstanbulda tüm tetkikler yapılmasına rağmen teşhisi konulamayan hastalığına üç gün içerisinde doğru teşhisi koyup aynı gün ilaç tedavisine başlamıştır.Bizi bu belirsizlikten kurtardığı için,güleryüzü ve sonsuz ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum.

  • hiç memnun değilim

    Yusuf Hocaya kanama şikayetlerim nedeniyle kolonoskopi oldum.42 yaşındaydım.Memesiz basur teşhisinden 1.5 yıl sonra 4. derece çok sayıda karaciğer metastazlı, 4*5 ebadında kolon kanseri teşhisi kondu tarafıma.Doktorların ortak fikri önceki teşhisin doğru yapılamamış olması şeklinde. Benim fikrim se Yusuf Hocadaki muayenemde teşhisin doğru yapılamamasının yanında, eski kolonoskopi aletinin (işlem sırasında uyuyamadığım için canlı canlı ve korkunç acılı olduğunu unutmuyorum) kanserli dokuyu aktive ettiği ve hızla kısa bir sürede bu aşamaya getirdiği yönündedir. Yusuf Hoca kolonoskopi aletinin eski olduğunu söylemişti ama bunun olumsuz yanını ben bilmiyordum.Özel muayenehanelerdeki kolonoskopi cihazları denetlenmeli.Bu duruma gelmemin sorumlusu kim? Doktor kontrolü işe yaramıyor demek ki. Erken teşhis nerede kaldı o zaman.Erken teşhisi kendimiz mi yapacağız. Hiç memnun kalmadım.Üstelik babannemi kolon kanserinden kaybettiğimizi, anneannemle babaannemin kardeş olduğunu, 10 yıldır kanamalarımın olduğunu belirtmeme rağmen, özenli bir muayene yapılmadığını düşünmekteyim.Bu durum başka nasıl açıklanabilir.Hala eski tip kalın kolonoskopi aletini kullanıyor olmasını da genel durumuna göre son derece özensiz buluyorum. Nuran Küllüoğlu

  • çok memnunum

    benim eşimin miğdesinde polupler vardı ve acilen açık amaliyat olması gerektiği söylendi bizde yusuf hocaca gittik kendisi amaliyata erek olmadığını söyleyerek endoskopik olarak poliplerini aldı eşim şuan çok rahat allah hocamdan razı olsun mükemmel bir doktor.

  • çok memnunum

    Tam anlamıyla mesleğine aşık ve insanlara yardım etmeyi mükemmel derecede başaran bir Profesör ben kimseye tavsiye etmiyorum Dalak ve Gastro bölümü ile ilgili herhangi bir rahatsızlığınız var ise hemen gidin bunu size kimse açık ve net söylemez EŞİMDE DALAK BÜYÜKLÜĞÜ VARDI KAN DEĞERLERİ O KADAR DÜŞÜKTÜ Kİ EVLENEMEZSİNİZ BİLE DENİLDİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE TROMBOSİT DEĞERLERİNİZ ALT SINIR 100 İKEN BİZ 16-17 İLE HEMOGLABİN ALT SINIR 12-13 İKEN BİZ 3-4 İLE TEDAVİYE BAŞLADIK DALAK DAMARLARINA EMBOLİZASYON YANİ ANA DAMARLARI TIKADILAR VE DALAĞIN BESLENMESİNİ ENGELLEDİLER 3- 4 ay tedavi sonrası VE ŞİMDİ KAN DEĞERLERİ GAYET GÜZEL VE BİR ÇOCUĞUMUZ OLDU ŞİMDİ 15 AYLIK DOKTORUMUZDAN VE İLGİ ALAKASINI ESİRGEMEYEN HACETTEPE HASTANESİ PERSONELİNDEN ALLAH RAZI OLSUN...

  • çok memnunum

    Yusuf hocamıza sonsuz tesekkurlerımızı sunarız gercekten işin erbi kendısı ben dıyarbakır dan kalkıp gittim yanına iyi kide gıtmısım allah razı olsun hocam sizden

  • çok memnunum

    Gaziantep'ten gittik 2 tane Prof. 1 tane de doç.dr. a gittik doç.dr. da iyidi ama yusuf bayraktar hocanın Maşallah ı var azerbeycanlı arkadaşın dediği gibi mükemmel bir hoca aldığı paranın hakkını veriyor.Yusuf Hocaya kaygısız gidin.

  • çok memnunum

    Prof.Dr.Yusuf BAYRAKTAR hocamızın,hastamız Serim ÇAKIR a muayene ve tedavisi devam etmakte olup,bizleri fevkalede rahatlatan,mutlu eden ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürlerimi sunar,mesleğinde üstün başarılar dilerim,Yusuf BAYRAKTAR HOCAMIZA güveniyoruz,hastalarımızında hocamıza güven sağlamasını kalbi duygularımla belirtmek istiyorum,kendilerine şimdiden çok çok teşekkür ediyorum,

  • çok memnunum

    Bir arkadasimin tavsiyesi ile ben 2012-ci yilda Azerbaycandan Bakuden geldim. Geldiyim zaman bende kronik hipertasiyon hepatit C virusu ve karaciyer 30% taslasmis idi. Virus yuku 23.500000. Dr. Yusuf Bayraktar bana 6 ay ilac tedavisi yazdi ve ben Bakuya gelir gelmez tedaviye basladim. Dun 3 ayliq sonuncalimi aldim virus yuku 0. 3 ay once doktora geldiyim zaman ise karaciyer cok mukemmel bir halde idi. Simdi tedavi devam ediyor daha 3 ay ilac almam lazim. Dr Yusuf Bayraktar Turk dunyasinda ve tum dunyada elde bulunmayan bir doktor. Gelin onu koruyalim. Onun elleri her seyden kiymetlidir.

  • çok memnunum

    Mükemmel bir doktor.mükemmel bir insan.kutsal ellerinden öperim.

  • çok memnunum

    HANİ DERLERYA DOKTORUNA DÜŞECEKSİNİZ.* İYİ Kİ SİZİ TANIDIM İYİKİ SİZ VARSINIZ* . HARİKA BİR DOKTOR VE HARİKA BİR İNSAN..

  • çok memnunum

    3günyemek yememe karşın mıdemın yemekle dolu olması endeskopı yapan asıstan doktorlar bunu fark edemedıler ama yusuf hoca bunu fark edıp mıdemı burundan hortumla gırıp kusturdular ondansonra yaptılar