Uzman Klinik Psikolog Zeynep Aygün , Lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (tezli) eğitimini de Üsküdar Üniversitesi ‘inde tamamlamış. Lisans ve yüksek lisans öğrenimi boyunca NP BEYİN HASTANESİ’nde staj görmüş ve Klinik stajını da NP BEYİN HASTANESİ’nde yatılı servis kısmında tamamlamıştır. Bunun yanında Lisans eğitimi boyunca: Kartal Doğa Huzurevi ve Tuzla İSEM de zorunlu stajını yapmıştır. Ayrıca 3 yıl süresince gönüllü olarak Darülaceze ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gönüllü psikolog olarak eşlik etmiş ve deneyim kazanmıştır.

Uzman Klinik Psikolog Zeynep Aygün öğrencilik ve mesleki hayatı boyunca birçok kongre ve seminerlere katılmıştır. Aldığı eğitimlerden bazıları; ŞEMA TERAPİ/Prof. Dr. Gonca SOYGÜT PEKAK eğitimim ve BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ (BDT)/ Prof. Dr.M.Hakan TÜRKÇAPAR ,PSİKODİNAMİK DESTEKLEYİCİ PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ I.ve II. MODÜL Prof. Dr.Cem KAPTANOĞLU 2022-2025
Pozitif Psikoterapi Eğitimi Sertifika Programı /Yrd.Doç.Dr. Rukiye HAYRAN ,Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi/Nevin DÖLEK, Aile Danışmanlığı Sertifika Programı,Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği-IV/TPD, Oyun Terapisi , Çocuk Değerlendirme Testleri ‘dir
Uzman Klinik Psikolog Zeynep Aygün Lisans eğitimi bittikten sonra özel bir klinikte danışan kabulüne başlamıştır. Şuanda ortak kurucu olduğu özel ofiste ve özel bir kurumda Yetişkin ve Ergen Psikoloğu olarak görev yapmaktadır. Yüzyüze ve Online Terapi hizmeti vermektedir.

Snotra Psikoloji

Cihannüma Mahallesi, Akdoğan Sokak, No:45, Yılmaz Apartmanı, Kat:3, Daire:4, Beşiktaş, İstanbul

Uzm. Kl. Psk. Zeynep Aygün

Muhsin Yazıcıoğlu Blv. İstiklal Mah. Kat.2 No:201 Royal Blue Business Center, Serdivan , Sakarya

Murat Reis Mahallesi Payanda Sokak No:2 Daire:6, Üsküdar, İstanbul

Makaleler

Zeynep hocayla ilk görüşmemiz sanırım 5 ay kadar önceydi. O dönem baya zor bi zamandı benim için, herşey üstüste gelmişti ve ne yapacağımı bilemez durumdaydım açıkçası. İlk seanstan itibaren yaklaşımı o kadar içtendi ki kendimi anlatmakta hiç zorlanmadım. Ne söylesem dikkatle dinliyodu ve hiç bi şekilde yargılanmış gibi hissetmedim. Öyle ki, bazen bi iki seans önce laf arasında söylediğim şeyi bile sonradan hatırlayıp tekrar gündeme getirdiğine şahit oldum. Bu, insanı cidden değerli hissettiriyor. Şimdi dönüp bakınca, onun desteğiyle birçok şey yoluna girdi diyebilirim.

• Z

Sevgili güzel yürekli Zeynep hocamıza 12 yaşındaki kızımın takıntılı düşünce ve davranışları için başvurduk. Yaklaşık 12 seans kadar gittik, gerçekten çok güzel yol aldık. Böyle iyi olacağını bilseydik daha önce başlardık keşke dedik. Hem hocamızdan hem de yanında çalışan güler yüzlü ekipten çok memnun kaldık.

• Konum: Uzm. Kl. Psk. Zeynep Aygün Çocuk ve Ergen Psikolojisi

• O

depresondaydım ve buna bi son vermek için Zeynep hanımla görüşmeye karar verdim. ilk seansımızda öyle güzel bir bağ kurduk ki, sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibiydi. oradan belliydi herşey. beni görüşmelerimiz boyunca dinlemekle kalmadı, söylediğim şeylere içtenlikle karşılık verdi, yönlendirmeleriyle kendimi daha güçlü hissettim. bi süre sonra iyileşmeye başladığımı, konfor alanımdan daha kolay çıkabildiğimi gördüm

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Zeynep hocama tavsiye uzerine gitmistim, iyi ki de gitmisim. Seanslar haftalikti, baya faydasını gördüm diyebilirim. Cok samimi biri, beni kolay anladı ve yönlendirmeleri yerindeydi. Konustuklarımı dikkatle dinliyordu, bazen ben unutsamda o hatırlıyodu gibi bişey :) Onun sayesinde hayatım biraz daha düzene girdi diyebilirim. Herkese gonul rahatlıgiyla tavsiye ederim.

• K

Zeynep hanım oldukça konuşkan , yeri geldiğinde çok iyi alan açan bir kişi bence. Ben kendimi içe dönük diye nitelendirirken aslında paylasabilen bir kişiliğe sahip olmadığımı ve bunun da güven problemlerimle ilgili olduğunu bulduk ve konuşmak, paylaşmak ve bana alan açılması kendimi güvende hisseymeme çok FAydalı oldu. Güven problemimi aşınca zaten kişiliğim ve dünyaya bakış açım haliyle tekrar şekillendi :=)

• I

Zeynep hocamla tanışalı yaklaşık altı ay oldu. İternet üzerindeki araştırmalarım sonucunda kendisine ulaştm ve şükür diyorum.
    Profesyonel bir yaklaşımı var. Kendisinden anksiyete sorunum içim destk aldım. Çok kısa sürede sonuç aldık fakat şu an sıklık azalsa da bırakmayı düşünmüyorum çünkü hayatımı kontrolde tutmak bana çok iyi geliyor ve olması gerekn de bence bu. Yaklaşımı, yoğun ilgi ve alakasından çok memnun kaldim.

• Y

Zeynep hanımdan depresyon ve çocukluk travmalarım için psikoterapi aldım, gerçekten çok iyi bir dinleyici ve tüm detaylara özen gösteren profesyonel biri

• Konum: Uzm. Kl. Psk. Zeynep Aygün Psikoterapi

• O

Süreci çok iyi yürütüyor. Güler yüzlü, empatisi yüksek insanın bakış açısını genişletiyor. Onunla geçen seanslar sonrası kendimi çok daha rahat ve daha özgüvenli hissediyorum. Seviliyorsunuz :)

• M

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ben tanı almıi bipolarım. Uzun araştırmalarım ve tavsiyeler sonucu Zeynep hanımla 2 senedir epey bir yol katettik. Bilirsiniz bu hastalıkta dengede kalabilmek için düzenli terapiye gitmek şart. Kendisi bu konuda çok bilgili. Artık yüksek dalgalanma şiddetlerim azaldı. Daha düzenli ve ruh sağlığımı korumaya yönelik bir düzen oturttum Zeynep hanım sayesşnde. Bu yolda en önemli eşlikçimdir kendisi. En karanlık günlerimde bile aydınlığı beklerken beni hep sabırla dinledi, hep beni anladığını hissettim. Kendimi korumama yönelik riskli zamanlarda uyarılarını çok sağlıklı bir şekilde yaptı. Hala düzenli olarak kontroldeyim. Aksatmamaya özen gösteriyorum ve faydasını görüyorum.

• Konum: Uzm. Kl. Psk. Zeynep Aygün Psikoterapi