Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

Psk. Zeynep Bilge Ayaz, Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Şu anda da Kent Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisans eğitimi almaktadır.
Deneymleri arasında Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi,
Saya Psikoloji-Klinik Görüşme ve Değerlendirme. -Motivasyonel Görüşme -MMPI Eğitimi ve
Moodist Nöroloji ve Psikiyatri Hastanesi bulunmaktadır.

Şu anda İstanbul'da hizmet vermektedir.

Özellikle İlgilendiği Alanlar:
BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi)
Cinsel Terapi

ES VİTA PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

Acıbadem, Üsküdar, İstanbul 34660

Üsküdar, İstanbul

• R

Bugün gerçekleştirdiğimiz seans benim için gerçekten çok faydalı geçti. İlk başta, biraz tedirgin olsam da, Zeynep Hanım’ın yaklaşımı ve ortamı çok rahatlatıcıydı. Kendimi rahatça ifade edebildim ve hissettiklerimi anlatmakta zorlanmadım.

Seans boyunca, özellikle son zamanlarda yaşadığım stres ve kaygılar hakkında derinlemesine konuştuk. Konuları tartışırken, Zeynep Hanım bana çok değerli sorular sordu ve bu sorular, duygularımı ve düşüncelerimi daha net bir şekilde anlamama yardımcı oldu. Birçok şeyin aslında birbirine bağlı olduğunu fark ettim ve bazen ne kadar karmaşık hissettiğimi kabul etmek, rahatlatıcı bir şeydi.

Ayrıca, seans sonunda öğrendiğim bazı yeni başa çıkma stratejileri ve farkındalık teknikleri var. Bunları hayatıma entegre etmeye başlamayı planlıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum ve bu süreçte kendimi daha fazla anlamaya başladım.

• Psikoloji Randevusu  •

Geribildiriminiz için çok teşekkürler

• B

Zeynep Hanım ile uzun süredir haftalık seans yapıyoruz. Kendisinin en sevdiğim özelliği, ilk seansımızdan referanslar verecek kadar anlattığım detaylara hâkim olması. Profesyonel olmasının yanı sıra interaktif seanslar yapan, konuşması kolay birisi. Kendisiyle ile gerektiğinde aynı dili konuşuyoruz, gerektiğinde ise danışan-psikolog gibi konuşuyoruz ve zaten bu denge onu kaliteli psikolog yapan bir detay. Genel mizacı teşvik edici ve sabırlı olması diyebilirim. Onunla olan seanslarımdaki tek 'sıkıntı', zamanımızın 1 saat gibi kısa bir süre olması.

• Psikoloji Randevusu  •

Psk. Zeynep Bilge Ayaz

Geribildiriminiz ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim

• K

Zeynep hanım oldukça profesyonel ve alanlarında uzman bir psikolog. Daha öncesinde hiç bir psikologla devamlılık sağlayamamıştım Zeynep hanımla tedavi sürecimiz başladıktan sonra terapinin gerçekten işe yaradığını ilk defa gördüm kendisini tavsiye ederim

• Randevu  •

Psk. Zeynep Bilge Ayaz

Geribildirimiz için çok teşekkür ederim