Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi'nde Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi almaktayım.
Yetişkin ve ergen bireylerdeki kaygı sorunları, depresyon, özgül fobiler, sosyal anksiyete bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif-kompulsif bozukluk, stres gibi konularda süpervizyon kapsamında danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
Alsancak, Konak, İzmir
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
d...
Kendilerini arkadaş tavsiyesiyle buldum. Yüksek kaygı şikayetiyle başvurdum. Beni çok güzel dinledi ve faydalı tavsiyelerde bulundu. Çevremdekilere de tavsiye ederim.
Y
y...
Yaşadığım ailesel sorunlar sebebiyle terapi sürecine başladım, çok yol katettiğimi düşünüyorum. Yargılanmadan dinlendiğimi, anlaşıldığımı hissediyorum. Zeynep Hanım ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Herkese gönülden tavsiye ederim.
e...
Zeynep Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tanıştım. Hayatımın zor geldiği bir anda hem kendim bir yardım arayışına girmiştim, hem de tanıdık vasıtası olunca daha güvenilir hissettim. İlk görüşmeden itibaren beni yargılamadan dinlemesi, kendimi ifade ederken güvende hissettirmesi çok kıymetliydi. Seanslarımız ilerledikçe düşünce kalıplarımın farkına varmaya, olaylara daha sağlıklı bir perspektiften bakmaya başladım. Zeynep Hanım’ın sakin ve profesyonel yaklaşımı, duygularımı daha açık ve dürüst bir şekilde ifade etmemi de sağladı. Kendimi daha iyi tanımama ve yaşadıklarımı anlamlandırmama büyük katkısı oldu. Kendisiyle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
Zeynep Hanım'ın yaklaşımı ve seanslarımızda gösterdiği ilgiden oldukça memnunum. Depresyon ve anksiyete sorunlarım için başvurmuştum kendisine. Profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslarımıza devam ettikçe sonuç alacağımı umuyorum.
Z
z...
Kendisiyle arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. O dönem duygusal yeme bozukluğuyla baş etmeye çalışıyordum. Zor bir dönemden geçerken özellikle yemekle olan ilişkimle baş etmekte çok zorlanıyordum. Psikoloğumun anlayışlı, sakin ve destekleyici yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Seanslarımız sayesinde hem duygusal yükümü hafiflettim hem de yeme davranışlarımla ilgili farkındalığım arttı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
b...
Kaygı için başvurdum. Zeynep Hanım her seansı iyi yönetti ve doğru adımları attık. Kendi açımdan konuşursam, her bir seans sonrası kendimde giderek bir gelişme gördüm diyebilirim. Başlangıçtaki halim ve şuan ki çok farklı pozitif açıdan. Okulda daha rahat bir biçimde sunum yapar hale geldim, yaptığımız araştırmalar, roleplay'ler anksiyetemi azalttı. Herkese tavsiye ediyorum.
Ö
öz...
İşin içinden çıkamadığım problemlerime ve depresyon sorunum için başvurdum iyikide yollarımız kesişmiş pozitif ve mütevazi yaklaşımı sayesinde birçok problemimden kurtulmayı başardım.
d...
Tanıdık vasıtasıyla ulaştım Zeynep Hanım'a. Anksiyete ve depresyon sebepleriyle başvurdum. Süreç içinde kendimle ilgili bilinçlenmemde çok yardımcı oldu Zeynep Hanım. Çok iyi ilerliyoruz. Tüm çevreme tavsiye ediyorum.
Profesyonel tavrı ve sıcakkanlılığıyla bana çok iyi yaklaştı. Sorunlarıma çözüm odaklı yaklaşmamı sağladı.
Kendisiyle devam ediyorum hatta bugün seansımız var. Tüm herkesin şiddetle gitmesini tavsiye ediyorum
I
i...
Zeynep Hanım'a bir tanıdığımın önerisi ile çok yoğun geçirdiğim iş ve akademik kariyer süreçlerinde stresle başa çıkamama, endişe ve depresiflik şikayetleri ile başvurdum. Kısa sürede, her seans gösterdiği güler yüzü ve profesyonelliği ile kendisine çok ısındım ve sürecimize başladık. Seanslar süresince anlattıklarıma yaklaşımı, beni yönlendirmesi ve öğrettiği başa çıkma yöntemleri ile artık hayatımı daha huzurlu yaşadığım ve stresi yönetebildiğim bir noktadayım. Artık güne endişe ve halsizlikle değil, pozitif ve umutlu olarak uyanıyorum bunun için Zeynep Hanım'ı cidden çevremde benzer sıkıntılarla başa çıkanlara önereceğim bir uzman kendisi.
O
o...
Sosyal fobi için başvurdum. Çok kaygılanan ve düşüncelerinde kaybolan biriyim ama seanslara başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Açıklayıcı olması ve samimi tavrı bana iyi geliyor. Başlamak isteyenlere tavsiye edebilirim.
Zeynep Kafalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Kafalı, Psikoloji. Size Zeynep Kafalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Yetişkin Terapisi.
Zeynep Kafalı adresi nerede?Zeynep Kafalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Kafalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Kafalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Kafalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Kafalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Zeynep Kafalı hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Kafalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Kafalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Kafalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Kafalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Zeynep Kafalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Kafalı hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Kafalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.