Dr. Ahmet Koyuncu, SOSYAL FOBİ ve Dikkat Eksikliği (ADHD) üzerine uzmanlaşmış bir PSİKİYATRİ UZMANIDIR. SOSYAL FOBİ ve ADHD alanında DÜNYA ÇAPINDA OTORİTEDİR. Tıp eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde; Psikiyatri ihtisasını ise, Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği’nde tamamlamıştır.
Uzmanlık yıllarından itibaren (2003-2013) Bahat Grubu Hastaneleri ve Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde çalışmıştır. Sonrasında Akademi Sosyal Fobi Merkezi’nde Sosyal Fobi ve Dikkat eksikliği Hiperaktivite bozukluğu (DEHB) üzerine spesifik çalışmıştır. Son 6 aydır ise Teşvikiye, Terace Fulya Center’da hizmet vermektedir.
Kendisinin 9 bilim kitabı vardır. SCI indexe giren 29 Uluslararası (14’inde 1. isim olarak) bilimsel yayını, 3 review makalesi ve 3 hipotezi mevcuttur. Bunlara ek olarak 5 yurtiçi dergilerde çıkmış bilimsel yayını, 13’ü Uluslararası ve 20 kadar Ulusal kongrelerde sunulmuş olan sözel bildiri ve poster çalışmaları mevcuttur.
Dr. Ahmet Koyuncu, sosyal fobide bir prodrom dönemi tanımlamış ve ‘DEHB’ye ikincil gelişen sosyal fobi’ hipotezini geliştirmiş ve bu hipotez SCI index Journal of Early Intervene in Psychiatry dergisinde yayınlanmıştır.
Ayrıca 3000 hastalık bir sosyal fobi arşivine sahiptir. Bilimsel çalışmaları 1500’ün (Google Akademik), 976 (WOS’a göre) üzerinde atıf almıştır. Daha önemlisi Dr. Ahmet Koyuncu, her yıl 10 kadar SCI index dergilere hakemlik yapmaktadır. 2015 ve 2016 yıllarında dünyanın 1 numaralı Psikiyatri bilim dergisi olan JOURNAL OF MOLECULAR PSYCHIATRY’ye (IF=15.147) hakemlik yapmış olan tek Türk bilim insanıdır.
EK EĞİTİMLERİ:
Konsültasyon ve Liyezon Psikiyatrisi
1) Serviste ve yoğun bakım koşullarında psikiyatri hizmeti
2) Kanser, romatizmal hastalık, HT, DM, KBY vb. kronik tedavi süreci olan hastalıklara sekonder gelişen psikiyatrik durumların tedavisi
Gebelerde Psikiyatrik Tedaviler
Gebelerde Çapa Tıp F. Psikiyatri Kliniği tedavi prosedürleri uygulanmaktadır. İlk trimester sonrası tedavi uygulanmaktadır.
Emziren Annelerde Psikiyatrik Tedaviler
Emziren annelerde Çapa Tıp F. Psikiyatri Kliniği tedavi prosedürlerine uygun olarak, emzirme kesilmeden tedaviler uygulanmaktadır.
- Anoreksiya
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Baş Ağrıları
- İktidarsızlık
- Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten Cad. no 11-13 Terace Fulya Center, Şişli, İstanbul 34365
- Sigortası olan hastalar
Yas Terapisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
e....e
Muayene den memnun kaldım, dinleyen güzel tavsiye veren doktor
• Ahmet Koyuncu Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Ahmet Bey’i doktor takvimi üzerinden bulup, yorumları gördüğümde randevu almaya karar vermiştim ve iyi ki de öyle olmuş. Kendisi harika ve çok destekleyici biri. Odaklanamama ve sosyal anksiyete sebebi ile kendisine gitmiştim. DEHB tanısı koyduktan sonra benimle çok destekleyici ve motive edici konuştu, özfarkındalığımı yükseltmem de çok yardımcı oldu. Ayrıca kendisi tam bir öğrenci dostu. Tedavimiz başlayalı iki ay oldu ve düzenli olarak kendisini görmeyi düşünüyorum.
• Ahmet Koyuncu Muayenehanesi • Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği •
e....k
Kliniğe girişten itibaren çok iyi karşılandım. Stresle başa çıkamıyorum diye gittim. Depresyonda olduğumu öğrendim. Kendimi tembel zannediyordum. Halbuki depresyondaymışım. Ahmet bey beni o kadar iyi anladı ki. Ayrıca çok ilgili, yardımcı oldugunu her anlamda hissettim. Şuan çok daha iyi durumdayım daha da iyi olacağım inşallah
di...a
Ahmet Bey ile bu sitedeki yorumlar aracılığıyla tanıştım ve iyi ki de tanışmışım. Beni paralize olmuş, hiçbir şey yapamayan, umutsuz ve çaresiz halimden ayağa kaldırdı. Ahmet Hocam o kadar bilgili ve işini seviyor ki şikayetimden de fazlasını gördü ve adını koyamadığım dikkat eksikliğimi de yönetmeme yardımcı oldu. Hastalarıyla çok ilgili ve her zaman yardımcı oluyor. Özellikle psikiyatri gibi bir alanda doktora ulaşabilmek çok önemli ve doktor bey de bunu çok önemsiyor. Yataktan çıkamadığım günlerden çok daha iyi hissettiğim günlere geldim. Kendisini ayağa kalkmak isteyen herkese tavsiye ederim.
K
ku...o
Ahmet Bey bence iyi bir hekim olmasinin yaninda cok iyi ve bilge bir insan. Ben ofke problemjmle ilgili kendisine daniatim. Bilim ve hayat tecrubesini birlestirdiginde kendisi adeta sorunlarima isik oldu. Insani cok iyi anliyor. Deneyimiyle bence nice profesor unvaniyla tabela asmis doktoru cebinden cikartir. Iyiki var diyorum kendisine. Cevremdeki herkese de tavsiye ediyorum, tavsiyemle giden tanidiklarim da oldukca memnunlar. Sevgilerimle.
se....
Son derece bilgili ve deneyimli bir doktor. Çok memnun kaldım. Aynı zamanda oldukça ilgili. Uzun süredir yaşadığım anksiyete bozukluğunda güzel adımlar atıyorum. Kesinlikle olaya çok boyutlu yaklaşıyor. Tecrübesiyle bugüne kadar gittiğim doktorlar içinde ayrı bir yeri var. Tespit ve öngörüleri çok isabetli. Tavsiye ederim.
• Ahmet Koyuncu Muayenehanesi • Yetişkin Terapisi •
er...5
Ahmet bey kendi alanında gerçekten bir uzman. Bu işi etik değerleri içerisinde yapmakta.
Kendi sorunumu bana neden sonuç ilişkisinde detaylarıyla anlattı.
Herkese tereddütsüz tavsiye ederim.
Teşekkür ederim• • •
K
ki...y
Kendisini sosyal fobi şikayeti nedeniyle ziyaret ettim. Beni çözmeye çalışırken sorduğu sorular neticesinde bu rahatsızlığı hiç aklıma gelmeyecek nedenden dolayı yaşadığımı öğrendim. Çok ileri seviye olmadığı için mutlu da oldum. Önce ilaç tedavisine başladık ve bir süre sonra terapilerle destekleyip inşallah tamamen yeneceğim bu rahatsızlığı.
• Ahmet Koyuncu Muayenehanesi • Sosyal fobi •
gö...k
Sayın Hocam benim hayatıma cok büyük bir yön verdi. Dikkat eksikligi kaynakli sosyal fobiyi yenmemde katkısi cok ama cok buyuktur. Dunya capindaki yuruttugu akademik calismalarin, dogrulugu kanitlanmis sonuclarini tedavi yontemlerini kullanarak hastalarina cok ama cok yardimci oluyor. Diger psikiyatrlerle cozume ulasmaniz cok zor ancak Ahmet Koyuncu hocamla mutlaka ilerleme kaydededeksiniz. Hocamdan Allah razi olsun.
gö...p
Tek kelimeyle olağanüstü bir doktor... Hastalarının gözünün içine bakmaya korkan ve onları para makinesi olarak görüp, sadece ilaç yazıp gönderen ve böylece türk psikiyatrisini aciz hale getiren diğer tüm psikiyatristlere örnek olmalı...
Ahmet Koyuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Koyuncu, Psikiyatri. Size Ahmet Koyuncu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EMDR Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Liebowitz Sosyal Kaygı Ölçeği, Online Terapi, Normal Randevu, Yas Terapisi, Psiko-Onkoloji.
Ahmet Koyuncu adresi nerede?Ahmet Koyuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye mah. Hakkı Yeten Cad. no 11-13 Terace Fulya Center İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Koyuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Koyuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Koyuncu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Koyuncu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Koyuncu hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Koyuncu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Koyuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Koyuncu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Koyuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ahmet Koyuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Koyuncu hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Koyuncu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler