Mesleki yaşantısına 2013 yılında Elbistan Devlet Hastanesi' nde yetişkinlerle bireysel psikoterapi hizmeti ve ebeveyn danışmanlığı yaparak başlamıştır. Sonrasında 3,5 yıl boyunca Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü' nde Evlat Edinme ve Koruyucu Aile Birimi' nde korunmaya muhtaç çocuklarla ve ailelerle çalışmıştır. 2017 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde göreve başlamıştır. Üniversitenin mediko sosyal merkezinde yetişkinlerle ve çiftlerle ; anaokulunda ise çocuklar ve aileleri ile çalışmıştır. Anaokulunda düzenli olarak çocukların gelişimsel değerlendirmesi ve ebeveyn danışmanlığı hizmeti vermiştir.
Aldığı Eğitimler
Kognitif ve Davranışçı Terapi (2016-2021) Mehmet Zihni Sungur (EABCT akrediteli)
Aile ve Çift Terapisi (EFTA-TIC akrediteli) Dr. Murat Dokur-Temel düzey tamamlandı-Süpervizyon aşamasında
EMDR Eğitimi 1.Düzey Eğitimi (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Level 1-2 (Dr. Joe Oliver)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi (Dr. Nevin Dölek)
Cinsellik ve Cinsel İşlev Bozuklukları Temel Eğitim (CETAD)
Deneyimsel Oyun Terapisi 1.ve 2. Düzey Eğitimi (Nilüfer Devecigil, Prof.Dr. Byron Norton)
Denver-II Gelişimsel Tarama Testi Eğitimi (Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği)
CAS (Cognitive Assessment System) Bilişsel Değerlendirme Sistemi Eğitimi (İstanbul Üniversitesi)
Çocuk Değerlendirme Paketi Uygulayıcı Sertifikası [Ankara Gelişim Tarama Envanteri (0-6 yaş), Peabody Resim Kelime Tanıma Testi (2-12 yaş) , Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi (5yaş 6 ay-11 yaş), Cümle Tamamlama Testi (Beier) (TPD)
Somatik Deneyimleme Giriş Semineri (Sonia Gomes)
IFTI Psikoterapi Etkinliği, Prof. Dr. Matteo Selvini Atölye Çalışması
IFTI Psikoterapi Etkinliği, Dr. Murat Dokur Atölye Çalışması
Psikolojik Travma ve Travmaya Müdahale Eğitimi (Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu)
- Depresyon ,
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
MEŞRUTİYET MAHALLESİ RUMELİ CADDESİ, İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
hi...l
Hayatımda ilk kez terapiye gideceğim için inanılmaz stresli ve gergin olmama ve hatta son ana kadar gitmekte isteksiz olmama rağmen sonrasında canım terapistim sayesinde seanslarıma çok büyük bir mutlulukla gitmeye başladım. Kısa seans süremize rağmen bana kattığı farkındalıklar sayesinde hayatımda ne kadar önemli bir etkiye sahip olduğunu anlatamam.. Bu zamana kadar benim için yük olmuş şeyleri artık kabul ederek geçmişe değil geleceğe odaklı yaşayabilmeyi öğrendim.
Ş
ş.....
Ayşenur Hanım sayesinde duygularımı ve kendimi yargılamadan kabul edebilmeyi öğrendim. Terapi sürecim boyunca benim için oluşturduğu güvenli ortam sayesinde düşündüğüm her şeyi çekinmeden söyleyebildim. Anlam veremediğim birçok şeyi anlamamı sağladı. Çok sakin ve rahatlatıcı bir enerjisi var. Bu süreci iyi ki onunla yürütmüşüm diyorum.
• başka bir yer • Diğer •
farklı insanlar ile konuşmaktan çekinirdim genellikle, kendi içimde kalırdım. Konuşmam gerektiğinde de genelde başarısız olurdum. Ayşenur hocadan destek aldıktan sonra şu an o kadar da problem yaşamıyorum
di...a
Terapinin başına döndüğümde, içimde sürekli taşıdığım bir huzursuzluk vardı. Akademik stres ve bitmek bilmeyen endişelerim artık günlük hayatımı zorlamaya başlamıştı. Bu süreci tek başıma yönetemeyeceğimi hissetmiştim. Ayşe Hanım’la seanslara başladığımda, içimi dökebileceğim güvenli bir alan açıldı. Seanslar boyunca onun nazik, anlayışlı ve yargılamayan yaklaşımıyla, uzun zamandır içimde taşıdığım ama neredeyse doğal bir parçam sandığım bazı duyguların aslında orada olmaması gerektiğini fark ettim. O aynayı bana yavaşça, nazikçe tuttu. Fark etmem gereken şeyleri zamanla görmemi sağladı. Bu yolculuk boyunca beni zorlamadı, sadece yanımda durarak görmeme yardımcı oldu. Ayşe Hanım benim için bir terapistten çok daha fazlasıydı; kendimle yüzleştiğim sürecin en değerli parçasıydı. Bazı şeyler ancak fark edildiğinde değişiyor. Artık hayatıma daha güçlü bir yerden bakıyorum. Ayşe Hanımın desteği olmadan bu kadar yol kat edemezdim.
mc...d
Hayata karşı isteklerimi bulma konusunda çok yardımcı oldu terapi süreci boyunca.
Z
ze....
Ayşenur Hanım ile gerçekleştirdiğimiz terapi sürecim çok verimli ve olumlu geçti. Kendisi, profesyonelliği ve anlayışıyla bana her zaman destek oldu. Seanslar sırasında kendimi rahat hissetmemi sağladı ve bana, zorluklarla başa çıkabilmem için etkili stratejiler öğretti. Bu süreçte kendimi daha iyi tanıdım ve gelişimimi gözlemleyebildim.
Y
y....
Daha önce bir terapi tecrübem olmuştu ve memnun kalmamıştım bu yüzden terapi almak konusunda biraz çekiniyordum. Ayşenur Hanım bunu kırmamı sağladı. Kısa bir terapi süreci olsa da kendimle ilgili fark etmediğim ya da bilmeden göz ardı ettiğim bazı düşüncelerimi ve inançlarımı fark etmemi sağladı. Bunu yaparken de sürecin benim kontrolümde olduğunu bana hissettirdi.
• başka bir yer • Diğer •
İçsel yolcuğumda harika bir rehber. Bir çok konuda farkındalık yaşamama sebep oluyor. Seanslarımız çok verimli geçiyor. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven veriyor. Profesyonel yaklaşıyor.
• başka bir yer • Diğer •
İş programım kaynaklı seanslara düzenli devam edemesem de terapinin bana iyi geldiğini ve farkındalığımı artırdığını hissediyorum. Bazı konularda çok dışa dönük bir insan olmasan da Ayşenur hanımın iyi iletişiminin katkısıyla seanslarda kendimi rahat ifade edebiliyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
s....
Ben yaklaşık 10 yıldır OKB ve yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Birçok psikiyatrist ve psikolog ile görüştüm. Birkaç ay önce yolum Ayşenur Hanım ile kesişti. İyi ki de kesişti ve kendisiyle tanıştım. Kendisi harika bir dinleyici ve işinde çok iyi. Kendisi sayesinde EMDR terapi ile tanıştım ve birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Güler yüzü, dakikliği, sabrı, özverisi ve inanılmaz güçlü hafızasıyla bana çok iyi geldi, konuşurken yargılanmayacağımı bilmek büyük bir konfor. Gönül rahatlığıyla Ayşenur Hanım ile görüşebilirsiniz.
• başka bir yer • Diğer •
Ayşenur Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Yüksel, Psikoloji. Size Ayşenur Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi.
Ayşenur Yüksel adresi nerede?Ayşenur Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MEŞRUTİYET MAHALLESİ RUMELİ CADDESİ İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşenur Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Ayşenur Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.