Yeditepe Üniversitesi (İngilizce) Psikoloji Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programından siber mağduriyet ile öznel iyi oluş arasındaki ilişkide öz şefkatin aracılık rolünü incelediğim tez çalışmasını tamamlayarak yüksek onur derecesi ile mezun oldum. Lisans eğitimim devam ederken klinik alanda deneyimimi artırmak amacıyla çeşitli hastane ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde stajyer psikolog olarak görev aldım. Ardından Naisa Psikoloji bünyesinde Asistan Psikolog olarak 11 ay çalıştım. Bu süreçte Naisa Psikoloji'nin sosyal medya hesaplarında çeşitli içerikler ürettim. Yüksek lisans sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ağırlıklı eğitim ve süpervizyon aldım. Ayrıca Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu (DATEM) tarafından verilen Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Eğitimi'nin Temel ve İleri Düzey modüllerini tamamladım. EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Eğitimini ise Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden aldım. Güncel literatürü takip ederek klinik uygulamaya dair bilgi ve becerilerimi artırabilecek ek eğitimlere katılım sağlamaya devam etmekteyim. Türk Psikologlar Derneği üyesiyim.
- Kaygı Bozuklukları
İstanbul
Psk. Bahar Cemre Çelik
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Bahar Cemre Çelik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bahar Cemre Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Cemre Çelik, Psikoloji. Size Bahar Cemre Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Bahar Cemre Çelik adresi nerede?Bahar Cemre Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Cemre Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Cemre Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar Cemre Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar Cemre Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bahar Cemre Çelik hangi dilleri konuşuyor?Bahar Cemre Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bahar Cemre Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Cemre Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Cemre Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.