Merhaba ben psikolog Batuhan Kılıç. İnsan psikolojisine olan derin tutkum ve deneyimimle, yaşamınızda anlam ve denge bulmanıza yardımcı olmayı amaçlıyorum. Her bireyin kendine özgü bir hikayesi olduğunu biliyorum ve bu hikayeleri anlamak için buradayım. Empati, güven ve destek ile dolu bir ortamda birlikte keşif yapalım. Hayatın zorluklarını aşarken yanınızda olmaktan mutluluk duyarım.
Hakkımda
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kartaltepe Mah. Mektupçu Sok. Acar Apartmanı No:8 D:2, Bakırköy, İstanbul 34000
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Batuhan Kılıç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Batuhan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Kılıç, Psikoloji.
Batuhan Kılıç adresi nerede?Batuhan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mah. Mektupçu Sok. Acar Apartmanı No:8 D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Batuhan Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Batuhan Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Batuhan Kılıç ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Batuhan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Batuhan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar