Psk. Batuhan Tığlı

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba, ben Psikolog Batuhan Tığlı. Lisans eğitimimi Marmara Üniversitesi Psikoloji bölümünde İngilizce olarak tamamladım. Ardından özel bir şirkette 1,5 yıl boyunca Aile Danışmanı ve Psikolog olarak görev yaptım. Bu süreçte Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Sanat Terapisi eğitimleri yanı sıra, TAT ve CAT (Çocuk ve yetişkinlerde Tematik Algı Testleri), MMPI ve Nöropsikolojik testler eğitimimi süpervizyonlar ile birlikte tamamladım. Daha sonra Beykoz Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Eğitimimi Prof. Dr Ebru Şalcıoğlu ve Prof. Dr. Zeynep Hamamcı hocalarımın süpervizyonunda, onur derecesi ile tamamladım. Şu an Caddebostan/Bağdat Caddesi'nde bulunan Psikohayat kliniğimizde yüz yüze ve online danışmanlık veriyorum. Aynı zamanda 20li yaşların etkilerini konuştuğumuz "Eyvah20'lerimdeyim!" isimli bir podcast programı yapıyorum. Apple podcast ve Spotify uygulamaları üzerinden dinleyebilirsiniz.

“Yaşamın farklı dönemlerinde hepimiz zorluklarla karşılaşabiliriz. Bazen bu zorluklar kısa süreli bir stres kaynağı olurken, bazen de günlük yaşamı, ilişkileri ve kişinin kendilik algısını derinden etkileyebilir. Bu noktada profesyonel bir destek almak, hem yaşanılan sorunları anlamak hem de çözüm yolları geliştirmek açısından büyük önem taşır.

Çalışma alanlarım oldukça geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Depresyon, kaygı ve anksiyete bozuklukları, obsesif kompülsif bozukluk (OKB), travma sonrası stres bozukluğu (TSSB), panik atak ve fobiler sıklıkla çalıştığım konular arasında yer almaktadır. Ayrıca, sınav kaygısı, gelecek kaygısı, özgüven problemleri, tükenmişlik sendromu, bağımlılıklar ve yas süreçleri de danışanlarımla birlikte ele aldığım alanlardır.

Bunların yanı sıra, aile içi iletişim problemleri ve çatışmalar, kişilik bozuklukları, öfke ve stres yönetimi, ilişkilerde bağlanma problemleri gibi konularda da danışanlarımla çalışmaktayım. Her bireyin hikâyesi farklıdır; bu nedenle terapi sürecinde, kişiye özel bir yaklaşım benimserim. Danışanlarımın duygularını anlamalarını, düşünce ve davranışlarını keşfetmelerini ve hayatlarında daha işlevsel adımlar atabilmelerini desteklemeyi amaçlarım.

Benim için terapi süreci yalnızca sorun çözmekten ibaret değildir; aynı zamanda kişinin kendini daha derinden tanıdığı, güçlü yanlarını keşfettiği ve hayatında kalıcı değişimler yaratabildiği bir yolculuktur.”

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Röportaj

Psikohayat Eğitim Danışmanlık

Caddebostan mah Bağdat Caddesi No 242. D:1, Kadıköy, İstanbul 34728

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Batuhan bey ile cok zor bir zamanımda tanistim. Cok kisa surede bende cok büyük farkindaliklar oluşturdu. Kendisinin önerileri, yolumu aydinlatti. Sonsuz kabullenisi ve anlayisi sayesinde kendimi rahat ifade edebildim değişim bir günde olmaz ama Batuhan bey bana bir insanin kendisine inanabilecegini ve isterse kisinin kendisini yeniden insa edebileceğini göstertti. Çok güzel bir deneyimdi kendisine sonsuz şükran..

• Online Danışmanlık Diğer  •

• Y

Batuhan Bey'e referans üzerine ulaştım. Ailevi meselelerden dolayı ve kendimi geliştirme niyetiyle başvuru yaptım. Batuhan Bey'le sürecimizden çok memnunum ve kesinlikle uzun bir süre devam edeceğim. Seanslarım hep vaktindedir ve iptal etme durumu kendisi tarafından çok nadirdir. Batuhan Bey her seansta çok güler yüzlü ve saygılıdır. Şimdiye kadar kendimi hiç kötü hissetmedim ve her şey hakkında çok açık konuşabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

Batuhan Bey'e tavsiye üzerine başvurdum. Benim başvurma sebebim genel stres yönetimi, mükemmelliyetçilik ve öfke konuları üzerineydi. Batuhan Hocam çok içten, samimi; aynı zamanda işini çok profesyonel bir şekilde yapan bir terapist. Kendisi ile rahatça, güven içerisinde konuşabiliyorduk. Sorunlara gerçekçi çözümler bulma konusunda çok faydasını gördüm. Adım adım ilerledik ve sonucunda çok güzel bir süreç geçirmiş olduk, bilgisi, dinamikliği sakin ama bir o kadar da profesyonel duruşu ile bana çok iyi gelmişti. Bir kez daha böyle bir sürece girmek istersem yine Batuhan Hocam'ı tercih ederim.

•  •

Batuhan Bey ile kendimi hiç de iyi hissetmediğim bir zamanda bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım. Geçmişime ait atlatamadığım zamanlarım, depresyon süreçlerim ve duygu karmaşalarım vardı. Çekinerek başladığım süreçte Batuhan Bey o kadar sıcak ve ilgili yaklaştı ki hiçbir zaman yargılamadı kaşıyla gözüyle bile asla tepki vermedi. Her zaman anlayışlıydı. Şu an görüşmesek bile her zaman bana verdiği tavsiyeleri duyabiliyorum ve uygulayabiliyorum.

• B

Batuhan bey geçmekte olduğum zorlu süreçte bireyselleştirilmiş seans içerikleri ve kullandığı tüm kanıt temelli non-farmakolojik yöntemler ile de var olan kaygımı oldukça iyi yönettiğimiz kısa ama güzel bir süreç oldu. Her geçen gün var olan gelişiminiz ile klinik süreçte çok daha da iyi olacağını düşündüğüm kıymetli etik süreçleri iyi yönetebilen bir uzman ile de tanıştığım için oldukça şanslı hissediyorum.

• Psikohayat Eğitim Danışmanlık Randevu  •

Bir yıldır Batuhan Bey’den online seans alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Kendisi, bakış açımı genişleten ve hem kişisel sorunlarımda hem de başarılarımda en büyük destekçim olan bir psikolog. Sorunlarla başa çıkmamda ve her türlü başvuru, girişimimde bana yol gösterdi; birlikte etkili çözümler bulduk. Batuhan Bey kesinlikle çok iyi.Herkese içtenlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık  •

• N

Ben 10+ yıl obsesiv durumlardan kurtulmaya çalışıyordum. Bunun için uzun süre psikolog araştırıyordum , bu süreçte pek çok psikolog araştırdım. Sonunda Batuhan Bey'le çalışmaya karar verdim. Kendisini sosyal medya üzerinden buldum ve uzun bir süre takip ediyordum. Sonunda karar verdim. 8 aya yakın bir zaman çalışıyoruz ve inanılmaz fark var. Umarım kısa sürede bu problemimden tamamen kurtulurum. Bu konuda Batuhan Bey'e inanılmaz güveniyorum. İşinde çok profesyonel, gerçekten beni çok iyi anlıyor ve bu da problemi çözmekte çok önemli. Hatta obsesiyon problemimi tamamen bitirdikden sonra, daha farklı mevzular içinde kendinden seans almayı düşünüyorum.

• H

Batuhan beyden yaklaşık 1 yıldır destek alıyorum iletişimi ilgisi desteği o kadar iyiki o kadar memnunum ki bu kadar iyi geleceğini bilmiyordum keşke daha önce tanışsaydık ailemden birisi gibi oldu artık düşünen arkadaşlar varsa hiç tereddütsüz Batuhan beye güvenebilirsiniz

• Online Danışmanlık  •

• B

Batuhan hocayla istanbul’a öğrenci olarak geldikten sonra tanıştım. Çok büyük bir desteğe ihtiyacım vardı ve tesadüf eseri sosyal medyada karşıma çıktı, denemek istedim. Hayatımdaki iyi ki bu adımı atmışım dediğim başarılarımdan birisidir kendisi. Eğitim hayatımda da, özel hayatımda da en çok elimi tutan kişi olup bana desteğini her daim gösterdiği için kendisine minnettarım

• Z

Kendi varlığımı tekrardan hissetmemi sağladı. Sayesinde ertelediğim yaşamıma 4 elle sarıldım. Bu süreçte iyi ki Batuhan Bey ile karşılaştım.