Çocuklarda;
-Depresyon
-Uyku sorunları
-Tuvalet sorunları
-Yeme sorunları
gibi birçok alanda terapi hizmeti vermekteyim.
- Kaygı Bozuklukları
- Fobiler
- Çocuklarda Öfke Problemi
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Sosyal Fobi
Madenler mah Şehit Ünal Kalafat cad Madenler Sokak No: 5/7 *Daire: 19* Kat: 10, Ümraniye, İstanbul 34776
Ataşehir Atatürk, Ataşehir, İstanbul
Madenler mah Şehit Ünal Kalafat cad Madenler Sokak No: 5/7 *Daire: 19* Kat: 10, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Masal Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ataşehir Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
eb...
Berin hanıma oğlumun büyük tuvaletini tutmasından kaynaklı sorunumuzdan dolayı terapiye başladık.Ayrıca çok çabuk öfkelenme,okul aktivitelerinde çabuk bırakma gibi sıkıntılar yaşıyorduk.Büyük oranda ilerlemeler oldu oğlumda.Okulundan aldığım geri dönüşlerde sürecin ne kadar bize fayda sağladığını kanıtlamış oldu.İyi ki yollarımız sizinle kesişmiş Berin hanım.
• Vadi Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
Berin hanıma 10 yaşındaki kızımın kaygıları için başvurduk. Kızım terapiler sonucunda geldiğimiz noktada çok büyük ölçüde iyileşme yaşadı. Kendisi pozitif enerjisi, çocuğa yaklaşımı, tecrübesi, yönelttigim tüm sorulara verdigi tatmin edici cevaplarıyla işinin ehli harika bir terapist. Berin hanımdan çokça memnun kaldık gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
• Ataşehir Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
T
t....a
Boşanma sürecimizde tanıştığımız Berin Hanım, bizim için bu zorlu dönemde adeta bir rehber oldu. 7 yaşındaki kızımın bu süreci olabildiğince az etkilenerek, huzurlu ve güvenli bir şekilde atlatabilmesi en büyük önceliğimdi. Berin Hanım, hem profesyonelliği hem de içten yaklaşımıyla hem bana hem de kızıma büyük bir destek sağladı. Kızımın duygularını anlamasına, kendini ifade etmesine ve bu dönemi daha sağlıklı şekilde kabullenmesine yardımcı oldu. Süreç boyunca her adımda yanımızda oluşu, samimiyeti ve ilgisi bizde çok değerli bir iz bıraktı. Tüm bu süreçte gösterdiği anlayış, sabır ve içtenliği için kendisine minnettarız.
se...r
Berin hanım sayesinde kızımızın okula başlamadan önce kaygıları vardı.Sosyal ortamlarda sıkıntılar yaşıyordu ve başka yaşadığımız sıkıntılardan dolayı Berin Hanıma başvurduk.Seanslardan önce kesinlikle okula gitmek istemeyen kızımız artık severek okula gıdıyor.Büyük oranda sosyal ortam kaygıları azaldı. Bizlerde bu tarz endışelı durumlarda nasıl davranacağımızı öğrendik.
n....ç
Berrin hanım güler yüzü ve işi konusunda yetkinliği sayesinde oğlum kendisiyle rahat iletişim kurdu, ben özellikle sınır koymak konusuda destek almak için oyun terapisine başvurmuştum gerek beni gerek oğluma verdiği destekler sayesinde sınır konusunda daha iyi hale geldik. Şu an için seanslarımız sonlandı ancak ihtiyacım olsa yine Berrin hanımla görüşmeyi tercih ederim.
• Vadi Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
Kızımın özgüven ve kaygı sorunu için görüşmeye başladık. Çocuklara karşı yaklaşımı, aileyi bilgilendirmesi, destek oluşu ve doğru yönlendirmesi çok iyi. Süreç boyunca harika gelişmeler yaşadık ve çok şükür kızımın sorunları ile başa çıkmayı öğrendik. Çok iyi bir terapist ve öğretmen oldu bizim için. Herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog.
• Ataşehir Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
f....d
6 yaşındaki kızımın kaygıları için okul tavsiyesiyle geldik , Berin Hanım başarılı titiz sempatik anlayışlı çocuk dostu bir psikolog,işinde iyi güzel bir yol katettik, hiçbir şeyi şansa bırakmayan var olabilecek alternatifleriyle çözüm odaklı,aile rehberliğinden de son derece memnun kaldık,iyi ki yollarımız kesişti.
• Vadi Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
I
i.....
Berin Hanım’dan oğlumun korkuları ve odaklanma da sıkıntı yaşadığı için arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım ve destek almaya başladık. Süreç içerisinde çocuğumuz hakkında bilgi alması ve bizi yönlendirmesi seanslarımızın en başında bize yol gösterdi. Güler yüzlü, samimi, işini hakkıyla yapan ve çocuklarla ilişkisi ilk haftadan gözle görülür bir etki bırakıyor. 7 yaşındaki oğlumun süreç içerisinde gösterdiği olumlu gelişmeler ve bizim de Berin Hanım ile diyaloglarımızda öğrendiğimiz püf noktalar gelişim sürecimizi beklediğimizden daha kısa sürede tamamlamamıza vesile oldu. Berin Hanım oğlumun kaygılarının, odaklanamama ve potansiyeline çıkamama nedenlerini nokta atışlarıyla bize geri dönüş sağladı. Şu an seanslarımız bitmiş durumda oğlum mutlu biz mutlu; ebeveyn olarak süreci nasıl yöneteceğimi öğrenmem benim için ayrı bir bonus oldu. Kendisine seanslarımız boyunca gösterdiği destek için minnettarız.
gü...y
Berin hnm arkadasimdan çok duyuyordum. Sonra oğlum okulda ve oturduğumuz sitede akran zorbaligina maruz kalıyordu. Stres yönetimi yoktu, hayır diyemiyordu,aşırı duygusal öfke patlamaları yaşıyordu,son zamanlarda dis gicirdatmalari başlamıştı evde kardeşi ve özellikle benimle tüm sınırını bizden çıkarıyordu. berin hanım girdi hayatımıza uzun bir süreç sabır iş birliği isteyiyor berin hanım bunu iyi yönetiyor.gerek okulla gerek aile ile iletişim kurarak iş birliği saglyr ,oğlum ilk seansları asla gitmek istemiyordu.sonra seansları benden önce o sormaya başladı .berin hanım sayesinde oğlum sınırlarını oluşturdu, hayatından ona zarar verenleri kendisi çıkartıyor artık.o kabullenisi kalmadı ,çocuğuma ozguven yükledi.ev ortamimız resmen kabustu,oğlum artık bizimle sohbet ediyor.soyle düşünebilirsiniz bende aynı şeyleri söylüyorum psikolog nebyapabilirki.berin hnm bana ellerimin arasından kayıp giden oglumu bana geri kazandırdı. ...
• Vadi Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Travma Terapisi •
Ü
ü....u
Kızımın özgüveni, oğlumun kaygıları için gittik. İkisinden de olumlu sonuç aldık Berin hanım sayesinde. Kendisi, kendini yenilemeye çalışan, çalışkan, disiplinli biri. Yaşına göre de alanına hakim. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.
• Vadi Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
Berin Kıranlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berin Kıranlı, Psikoloji. Size Berin Kıranlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, WISC-4 Zeka Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı, Çocuk Gelişim Testi, Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi.
Berin Kıranlı adresi nerede?Berin Kıranlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Madenler mah Şehit Ünal Kalafat cad Madenler Sokak No: 5/7 *Daire: 19* Kat: 10 İstanbul
- Ataşehir Atatürk İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berin Kıranlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berin Kıranlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berin Kıranlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berin Kıranlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Berin Kıranlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berin Kıranlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berin Kıranlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Berin Kıranlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.