Merhaba, ben Psikolog Berrak Öcel. Psikoloji lisans eğitimimi İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yüksek onur derecesiyle bölüm ikincisi olarak tamamladım; şu anda İtalya’da Roma Sapienza Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
Hayatın bazı dönemlerinde duygular ağırlaşabilir, kaygı artabilir ya da kişi kendini sıkışmış hissedebilir. Böyle zamanlarda yalnız olmadığınızı hissetmek ve güvenli bir alanda konuşabilmek iyileştirici bir adımdır. Terapi sürecinde amacım; sizi yargılamadan dinlemek, yaşadıklarınızı birlikte anlamlandırmak ve size özgü bir yol haritası oluşturmaktır.
Eğitim ve klinik deneyimlerim doğrultusunda, depresyon ve anksiyete bozuklukları, panik atak, yoğun stres ve tükenmişlik, sınav kaygısı ve performans kaygısı, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), duygusal düzenleme güçlükleri, özgüven problemleri ve yaşam geçişlerine bağlı zorlanmalarla çalışan bireylerle çalışıyorum. Aynı zamanda; ilişki problemleri, bağlanma zorlukları, aile içi çatışmalar, sınır koyma güçlükleri ve kişilerarası ilişkilerde tekrar eden örüntüler üzerine terapi süreci yürütüyorum.
Çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle; ihtiyaçlara göre yapılandırılmış, bilimsel temelli ve etik ilkelere dayalı bir çerçevede ilerliyorum. Çalışma sürecinde her bireyin yaşantısının kendine özgü olduğunu gözeterek, yargılayıcı olmayan ve güven ilişkisini merkeze alan bir terapötik alan oluşturmayı önceliklendiriyorum.
Eğer siz de kendiniz için bir adım atmayı düşünüyorsanız, bu sürece birlikte başlayabiliriz.
Eğitimler:
-Beck Institute – Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) Depresyon için CBT Sertifikası – Kanıta dayalı CBT uygulamaları ile depresyon tedavisinde yetkinlik (ABD) (2025)
-Beck Institute – Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) Anksiyete ile Nasıl Başa Çıkılır CBT Sertifikası – Kaygı ve stres bozukluklarının CBT ile değerlendirilmesi ve tedavisi konusunda uzmanlık (ABD)(2025)
-Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) Sertifikası – PESI EU
DEHB değerlendirme, erken tespit ve tedavi uygulamaları konusunda uzmanlık (2025) (AVRUPA)
-Sınav Kaygısı ve Kaygı Yönetimi Sertifikası –PESI EU (AVRUPA) (2025)
-Yetişkin Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları Sertifikası – İzmir Psikoloji Enstitüsü Mesleki Eğitim (2024)
-Bilişsel Davranışçı Terapi Teknikleri (Konferans)– Maya Psikoloji Akademisi (2024)
-Ergenlikte Cinsel Gelişim Psikolojisini Anlamak (Konferans), Türk Psikologlar Derneği (2024)
Psk. Berrak Öcel
Psk. Berrak Öcel
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Berrak Öcel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berrak Öcel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berrak Öcel, Psikoloji. Size Berrak Öcel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Berrak Öcel adresi nerede?Berrak Öcel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berrak Öcel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berrak Öcel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Berrak Öcel hangi dilleri konuşuyor?Berrak Öcel ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berrak Öcel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berrak Öcel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.