Masterson Enstitüsü Türkiye tarafından düzenlenen Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi teorik eğitimini (112 saat) ve Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi süpervizyon eğitimini (190 saat) tamamlamıştır.
Aldığı Psikoterapi Odaklı Eğitimler
Masterson Yaklaşımı Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Teorik Eğitimi, Masterson Enstitüsü Türkiye
Masterson Yaklaşımı Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Süpervizyon Eğitimi, Masterson Enstitüsü Türkiye
Dinamik Psikoterapi Süpervizyonu, Doç. Dr. Pervin Tunç
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul
Valikonağı cad. Şakayık sok. Ihlamur Palas apt. No:42 Daire:10. Nişantaşı, Şakayık Sokak., İstanbul
Eşlik Psikoloji
Psikodinamik Psikoterapi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
İstanbul
Valikonağı cad. Şakayık sok. Ihlamur Palas apt. No:42 Daire:10. Nişantaşı, Şakayık Sokak., Şişli, İstanbul 34365
- Sigortası olan hastalar
Brandium Rezidans, A kapısı, R Blok D:102 Küçükbakkalköy, Ataşehir, İstanbul
Bakırköy, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
e....t
Yaklaşık 6 aydır sizinle yürüttüğüm terapi süreci kendimi daha iyi anlamama ve hayatıma farklı bir bakış açısı katmama olanak sağladı. başlangıcta belirsiz ve karmasık hissettiğim duygularım zamanla daha netleşti. Bana sağladıgınız güvenli alan hislerimi özgürce ifade etmemi ve zorluklarla baş etme şeklimi değiştirmemğ sağladı.Gelişimimi gözlemlemek sürecin bana kattıgı değeri daha derinden hissettiriyor
• Online Danışmanlık • •
Ş
ş...
Beyza Hanım'la devam eden terapi sürecimden gerçekten çok memnunum. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve her zaman doğru noktalara değinerek bana gerçekten çok yardımcı oluyor. Seanslar sırasında kendimi rahat hissediyorum ve onun yönlendirmeleri sayesinde olaylara farklı açılardan bakabiliyorum. Terapi sürecim hâlâ devam ediyor, daha çok başlarında olduğumu düşünüyorum ama şunu söyleyebilirim ki şu ana kadar aldığım destek bile kendimde birçok şeyi fark etmemi ve geliştirmek için adımlar atmamı sağladı.
Kaygılarımla mücadele edemediğim için beyza hanımla çalışmaya başladım. Kendisiyle bir arkdaşımın önerisi üzerinden iletişime geçtim. Daha yolun başında olmama rağmen şimdiden iyi hissediyorum. Sürecime Beyza hanımla devam edeceğim, kendisinden çok memnumum.
• Online Danışmanlık • •
h...
Yaklaşık 2 yıldır Beyza Hanım'la düzenli olarak görüşmelere devam ediyorum ve her seans bana çok şey katıyor. Onun sayesinde duygularımı tanımayı, onları dinlemeyi ve sağlıklı bir şekilde nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Artık duygularımı bir yük olarak görmek yerine, hayatımın doğal bir parçası olarak kabul ediyorum. Kendimi daha iyi anlıyor ve daha iyi ifade edebiliyorum. Süreç boyunca beni sabırla dinledi ve güvenli bir alan sundu. Her zaman ilgili, anlayışlı ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. İyi ki bu yola onunla çıkmışım. Kesinlikle tavsiye ederim.
g....t
Kişisel gelişim ve ruh sağlığım için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. 5 ay gittim. Maddi durumdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Seansların kattığı şeyler oldu bana. Maddi durumumu düzeltince tekrar devam edeceğim. Beyza Hanım iyi bir uzman. Sınırlarını koruyabiliyor. Memnunum kendisinden.
Beyza Güner Budak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Güner Budak, Psikoloji. Size Beyza Güner Budak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Online Terapi, Yas Terapisi, Ergen Terapisi, Travma Terapisi.
Beyza Güner Budak adresi nerede?Beyza Güner Budak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı cad. Şakayık sok. Ihlamur Palas apt. No:42 Daire:10. Nişantaşı, Şakayık Sokak. İstanbul
- Brandium Rezidans, A kapısı, R Blok D:102 Küçükbakkalköy İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Güner Budak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Güner Budak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beyza Güner Budak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Güner Budak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Güner Budak hangi dilleri konuşuyor?Beyza Güner Budak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Güner Budak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Güner Budak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Güner Budak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Güner Budak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Beyza Güner Budak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Güner Budak hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Güner Budak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.