dis-caprasikligi-ve-curuk-riskleri-ortodonti-ile-onlenebilir-mi-dr-dt-erman-canli
Makaleler 29/12/2025

Diş Çapraşıklığı ve Çürük Riskleri: Ortodonti ile Önlenebilir mi? - Dr. Dt. Erman Canlı

Diş çapraşıklığı ve çürük risklerini ele alan bu yazı, Ortodonti ile önlemenin mümkün olup olmadığını Dr. Dt. Erman Canlı'nın görüşleriyle değerlendiriyor.
ortodonti-nedir-dr-dt-erman-canli

Ortodonti Nedir? - Dr. Dt. Erman Canlı

Ortodonti nedir? Dr. Dt. Erman Canlı, diş teli, çene ve yüz estetiğini etkileyen temel konuları anlaşılır şekilde anlatıyor; tedavi seçeneklerine genel bakış.
ortodontide-hasta-uyumu-ve-tedavi-basarisi-dr-dt-erman-canli

Ortodontide Hasta Uyumu ve Tedavi Başarısı - Dr. Dt. Erman Canlı

Ortodontide Hasta Uyumu ve tedavi başarısını etkileyen ana faktörleri, iletişim ve motivasyonun rolüyle Dr. Dt. Erman Canlı'nın deneyimlerinden öğrenin.
gomulu-dislerin-teshisi-ve-ortodontik-tedavisi-dr-dt-erman-canli

Gömülü Dişlerin Teşhisi ve Ortodontik Tedavisi - Dr. Dt. Erman Canlı

Gömülü dişlerin teşhisi ve ortodontik tedavi seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi. Radyolojik tanı yöntemleri, tedavi planı ve sonuçlar Dr. Dt. Erman Canlı ile
parmak-emme-aliskanliginin-ortodontik-etkileri-dr-dt-erman-canli

Parmak Emme Alışkanlığının Ortodontik Etkileri - Dr. Dt. Erman Canlı

Parmak emme alışkanlığının ortodontik etkileri üzerine Dr. Dt. Erman Canlı'nın değerlendirmesi ve erken müdahale önerileri sunuluyor. Bu yazı konuyu net özetler.
ortodontik-tedavi-ihtiyaci-nasil-anlasilir-dr-dt-erman-canli

Ortodontik Tedavi İhtiyacı Nasıl Anlaşılır? - Dr. Dt. Erman Canlı

Ortodontik tedavi ihtiyacı nasıl anlaşılır? Diş çapraşıklığı, kapanış sorunları ve çene uyumu gibi belirtileri değerlendirerek doğru adımları gösteren bir rehber.
otizm-ve-diger-norogelisimsel-bozukluklarin-klinik-psikoloji-tablosu-uzm-kl-psk-ubeydullah-yildiz
Makaleler 29/12/2025

Otizm ve Diğer Nörogelişimsel Bozuklukların Klinik Psikoloji Tablosu - Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız

Otizm ve diğer nörogelişimsel bozuklukların klinik psikoloji tablosunu, tanı, değerlendirme ve müdahale yaklaşımlarını özetleyen bilgilendirici bir rehber.
stresle-bas-edememek-kisilik-zayifligi-midir-bilimsel-bir-degerlendirme-uzm-psk-meliha-karayay
Makaleler 25/12/2025

Stresle Baş Edememek Kişilik Zayıflığı mıdır? Bilimsel Bir Değerlendirme - Uzm. Psk. Meliha Karayay

Bu makale, stresle başa çıkamamanın bir kişilik zayıflığı olup olmadığını bilimsel olarak değerlendirir; stres yönetimi ve dayanıklılık kavramlarını inceler.
sizin-beden-alginizi-kim-yonetiyor-psk-ayse-betul-kostekci

Sizin Beden Algınızı Kim Yönetiyor? - Psk. Ayşe Betül Köstekçi

Beden algınız kimin kontrolünde? Psk. Ayşe Betül Köstekçi, baskılar ve medya etkisini inceleyip farkındalık ve sağlıklı beden algısı için yol gösteriyor.
farkinda-olmadiginiz-dusunce-surecleri-psk-ayse-betul-kostekci

Farkında Olmadığınız Düşünce Süreçleri - Psk. Ayşe Betül Köstekçi

Farkında olmadığınız düşünce süreçlerini keşfedin: otomatik kalıpların kararlarınızı nasıl yönettiğini ve günlük yaşamınızı etkilediğini inceleyen bir yazı.
ameliyatsiz-agri-tedavisi-proloterapiye-ilgi-artiyor-doc-dr-irfan-koca
Makaleler 24/12/2025

Ameliyatsız ağrı tedavisi proloterapiye ilgi artıyor - Doç. Dr. İrfan Koca

Ameliyatsız ağrı tedavisinde proloterapiye ilgi artıyor; Doç. Dr. İrfan Koca, yöntemin temel ilkelerini ve hangi durumlarda uygun olabileceğini anlatıyor.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.