İhtisaslar
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Cerrahi Onkoloji
Çocuk Alerjisi
Çocuk Cerrahisi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Çocuk Endokrinolojisi
Nefroloji
Neonatoloji
Nöroloji
Nükleer Tıp
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ortodonti
Tıbbi Patoloji
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Üroloji
27/03/2026
Gruptan Atıldınız": Sosyal Dışlanma Neden Bu Kadar Canımızı Yakar? - Uzm. Psk. Esra Özel
Gruptan atılmanın neden bu kadar acı verici olduğunu ve sosyal dışlanma süreçlerini, etkili başa çıkma stratejilerini Uzm. Psk. Esra Özel'in analizinde keşfedin.
Daha fazlasını oku
Zamanı Durduran Mucize: Akış (Flow) Deneyimi Nedir? - Uzm. Psk. Esra Özel
Akış (flow) deneyimi nedir, zaman algısını nasıl etkiler ve performans ile motivasyonu nasıl yükseltir? Uzm. Psk. Esra Özel'in açıklaması. Kısaca özetler.
27/03/2026
Motivasyon Yakıtınız mı Bitti? Depoyu İçsel Kaynaklarla Doldurmanın Yolları - Uzm. Psk. Esra Özel
Motivasyonunuz mu bitti? İçsel kaynaklarla motivasyonu yeniden doldurmanın pratik yolları ve günlük alışkanlıklar için Uzm. Psk. Esra Özel'den öneriler.
27/03/2026
Bir Ruhun Parçalanışı: Sybil Filmi ve Çocukluk Travmalarının Görünmez İzleri - Uzm. Psk. Esra Özel
Uzm. Psk. Esra Özel'in analiziyle Sybil filmi ve çocukluk travmalarının görünmez izleri: ruhsal parçalanma, hatırlama ve iyileşme süreçleri üzerinde duruyor.
27/03/2026
Aynı Anda Her Şeyi Yapıyorum" Yanılgısı: İş Dünyasında Multitasking Gerçeği - Uzm. Psk. Esra Özel
İş dünyasında Aynı Anda Her Şeyi Yapıyorum yanılgısını kıran multitasking gerçeği: odaklanma ve verimlilik için Uzm. Psk. Esra Özel'in analizi.
27/03/2026
Sevginizi Kelimelere Dökmek: Etkileyici Aşk Notları Yazma Rehberi - Uzm. Psk. Esra Özel
Sevginizi kelimelere dökmenin yollarını ve etkileyici aşk notları yazma ipuçlarını sunan bu rehber, duygularınızı sade ve net ifadelerle aktarmanızı sağlar.
27/03/2026
Yanlış Alarmı Durdurmak: Panik Bozukluğu Anlamak ve Kontrolü Ele Almak - Uzm. Psk. Esra Özel
Yanlış alarmı durdurmanın yollarını keşfedin: panik bozukluğu nedir, belirtiler nasıl ayırt edilir ve kontrolü ele almak için güvenli stratejiler.
27/03/2026
Aşkın Yerli Kodu: 1 Kadın 1 Erkek Dizisi ve "Şeref Kültürü" - Uzm. Psk. Esra Özel
Uzm. Psk. Esra Özel, Aşkın Yerli Kodu kapsamında 1 Kadın 1 Erkek Dizisi ve Şeref Kültürü’nü inceliyor; aşkın toplum baskıları ve bireysel tercihi analiz ediyor.
Çocuğun Okula Adaptasyonu ve Çocuğa Yaklaşım Önerileri - Uzm. Psk. Esra Özel
Çocuğun okula adaptasyonu ve çocuğa yaklaşım önerileri üzerine odaklanan bu makale, ebeveynlere pratik stratejiler ve güvenilir psikolojik görüşler sunar.
Sosyal Kimlik Yaklaşımı: "Ben"den "Biz"e Giden Yol - Uzm. Psk. Esra Özel
Sosyal Kimlik Yaklaşımı: 'Ben'den 'Biz'e uzanan yolun dinamiklerini, kimlik inşasının toplumsal boyutunu ve grup bağlarını Uzm. Psk. Esra Özel ile inceliyoruz.
27/03/2026
Sınav Kaygısı: Düşman mı, Yoksa Kontrol Edilebilir Bir Duygu mu? - Uzm. Psk. Esra Özel
Sınav kaygısı düşman mı yoksa kontrol edilebilir bir duygu mu? Uzm. Psk. Esra Özel ile kaygının kökenlerini, etkilerini ve başa çıkma stratejilerini öğrenin.
Önceki
...
...
2390
Sonraki
Popüler makaleler
Beyin MR’ında görülen lekeler tehlikeli midir? 2
İnceliyorum Ama Tartı Sonucu Düşmüyor Neden?
Erkeklerde İdeal Penis Kalınlığı Ne Kadar Olmalıdır ?
Adım Adım Takıntılardan Kurtulmak
DocPlanner Teknoloji A.Ş. E-5 Karayolu, Esentepe Mahallesi, Lapis Han, No:25 D:102-103-120 Kartal İstanbul, Türkiye
Biz
Gizlilik Politikası
Ayarları Düzenle
İnternet sitesinde kayıtlı olmayan uzman/hekimler i̇çin gizlilik politikası
Çerez Politikası
Bilgi Güvenliği Politikası
Hakkımızda
İletişim
Kariyer | İşe alım yapıyoruz!
Kullanım Şartnamesi
Mobil Uygulamalar
Hastalara Yönelik Blog
Aydınlatma Metni
www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al
Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.