"Merhaba, ben Bora. Psikoloji alanında lisans eğitimimi Türkiye'de, yüksek lisansımı İngiltere'de tamamladım. Yüksek lisans tez çalışmam sosyal medya kullanımının beden algısı, özsaygı ve benlik algısı üzerindeki etkilerine odaklandı; bu süreç bana insanların günlük hayatta karşılaştığı gerçek zorlukları daha yakından anlama fırsatı verdi.
Danışanlarımla çalışırken yargılamadan dinlemeyi ve onların kendi ihtiyaçlarını fark etmelerine alan açmayı önemsiyorum. Amacım, karmaşık kavramları sade bir dille konuşabileceğimiz, güvenli ve samimi bir alan yaratmak."
Galip Erdem Caddesi, Ankara
Özel muayenehane
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Bora Yamaç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bora Yamaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bora Yamaç, Psikoloji. Size Bora Yamaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bora Yamaç adresi nerede?Bora Yamaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Galip Erdem Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bora Yamaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bora Yamaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bora Yamaç hangi dilleri konuşuyor?Bora Yamaç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bora Yamaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bora Yamaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bora Yamaç ile iletişime geçmenizi öneririz.