Psk. Buket Yıldırım

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Lisans eğitimimi Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Lisans eğitimimin ardından Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul aldım ve bu süreçte süpervizör eşliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını kullanarak danışan gördüm. "Borderline Kişilik Bozukluğunda Uyum Bozucu Şemaların Romantik İlişkideki Partnere Yönelik Oluşturulan Bağlanma Stillerine Etkisinin Şema Terapi Modeli Çerçevesinde İncelenmesi" konulu projem ile yüksek lisansımı tamamladım ve "Klinik Psikolog" ünvanını aldım.

Eğitim sürecim boyunca birçok eğitim aldım. Prof. Dr. Hakan Türkçapar'ın koordinasyonunda ve Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği tarafından düzenlenen "Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Kuramsal Program" ve "Bilişsel Davranışçı Beceri Programını" tamamladım. Ayrıca, Dr. Psikolog Sinem Taşyaran'ın yürüttüğü "Bilişsel Davranışçı Terapi Grup Süpervizyonuna" katılım sağladım. Prof. Dr. Kültegin Ögel ve ekibi tarafından verilen "Bağımlılığa Yaklaşım Eğitimini" ve Dr. Nevin Dölek tarafından verilen "Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi" eğitimlerini tamamladım.

Son olarak, International Society for Schema Therapy (ISST) onaylı "Şema Terapi Temel Düzey Eğitimini" Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak'tan alarak eğitimin ilk basamağını tamamladım.

Şu anda seanslarımda BDT yaklaşımından yararlanmakta, yetişkinler ile bireysel ve online olarak çalışmaktayım.

Yetişkin

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

Üsküdar, İstanbul, Üsküdar, İstanbul 34000

• Sigortası olan hastalar

• Y

Bir süredir düzenli bir şekilde görüşüyoruz. Kendimi ifade ederken her zamana çok rahat hissettim. Hayatımda problem olarak gördüğüm şeylere nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrendim ve kendimi daha iyi tanıdım. Mutsuzluğumun içinden çıkabilmek bana ne kadar güçlü olduğumu gösterdi.Hayatım artık benim için daha kolay ilerliyor. Buket hanımı herkese tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Randevu  •