- Cinsel İstismar
- Depresyon
- Stres
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Bostancı Mah Bağdat cad No:456 Nermingerman Apt 4.kat, Kadıköy, İstanbul 34744
Yaşadığım bir istismar olayı sebebiyle gitmiştik. Ortalama 6 ay devam ettik. Hala ara ara bazı gördüğüm, beni korkutan rüyalardan sonra kendisine ulaşıyorum. Sadece bı istismar olayını değil daha farklı sorunlarımızı da çözümleyebildik kendisiyle. Önceki korkularım kalmadı. Aklıma gelen kötü, karanlık düşüncelerin tekrarlanmadığını ya da çok çok ender olduğunu görüyorum. Kendime güvenim oluştu. Kendime nasıl değer verebileceğimi öğrendim. Çok içten bir uzman. Sizin duygu hissiyatınıza ortak olabiliyor. Seansı iptal etmek durumum olduğunda hiç kötü yaklaşmadı. İstediğim zaman için yardımcı oldu. Geç saatlerde bile yazsam sorun olmayacağını iletti. Bu güveni verdi ve her zaman dönüş sağladı.
Çocukluğumda cinsel istismara uğradığım için Büşra Hanım'a başvurdum.Yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz. Yasal süreci de başlattım desteğiyle. Ruh sağlığımın çok düzeldiğini hissediyorum. Kötü düşüncelerimden büyük ölçüde kurtuldum. İş hayatımda ve özel hayatımda çok radikal ve sağlıklı kararlar alabildim. Büşra Hanım danışanına çok samimi yaklaşıyor. Kararlı bir uzman. İçten davranması çok güzel. Yorumları, tespitleri çok yerinde. Birşey söylerken benim nasıl hissedebileceğimi öngörüyor. Çok duyarlı yaklaşıyor. İnanılmaz memnunum kendisinden. Hayatımı değiştirdi, yön verdi. İyi ki çıkmış karşıma. Herkese tavsiye ederim.
C
c.....
Sigarayı bırakma konusunda arkadaşımın tavsiyesi üzerine Büşra Hanım ile görüşme sağladım. 4 seans aldım. Sigarayı bıraktığım için şu anda devam etmiyorum. Sigarayı bırakalı 5-6 ay oldu. Daha öncesinde farklı bir kurumda deneyimim olmuştu ama olumsuz sonuçlandı. İnanmayarak Büşra Hanım ile görüşme sağladım. Kendisi sağ olsun beni aydınlattı. Bildiklerimin yeniden gözümün önüne gelmesine yardımcı oldu.
K
k.....
Büşra Hanım'dan 7 ay kadar süre tedavi gördüm. Kendisiyle araştırma ve birkaç arkadaşımın tavsiyesi ile görüşme sağladım. Obsesif kompülsif bozukluğumu kontrol altına alabildiysem sayesinde oldu. Gerekli sosyal sürecim nedeniyle online olarak tedavi almak istiyordum. Büşra Hanım'ın ilgisi, alakası beni yeterince tatmin ve mutlu etti. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden gayet memnun kaldım.
Z
z.....
Büşra Hanım ile tanıdığımın vasıtasıyla tanıştım. Avukat olduğum için stres, kaygı düzeyinde problemler yaşıyordum ve tahammül sınırım azalmıştı. Kendisi sağ olsun bana çok yardımcı oldu. Sayesinde hallettim. Büşra Hanım'a teşekkür ediyorum. 7-8 seans danışmanlık hizmeti aldım. Belirli nedenlerden dolayı seanslarımı sonlandırdım. Büşra Hanım çok güleryüzlü, anlayışlı, empati kurabilen bir uzman. Kendisinden aldığım seanslardan memnun kaldım.
K
k.....
Büşra Hanım'dan haftada 2 seans olarak yaklaşık 8 ay zoom üzerinden görüşme sağladım. Sosyal anksiyete bozukluğum vardı. Sıkıntılı ve zor bir dönemdeydim. Koronanın artmasıyla takıntılarım artmıştı. Kendisi beni hayata döndürdü diyebilirim. Terapilerim güzel geçiyordu. Benim için dönüm noktası gibi birşey olmuştu. Yeterli geldiği için seanslarımı sonlandırdım. Aldığım seanslardan memnun kaldım. Diğer insanlardan aşırı kötü durumdaydım. Dışarıya çıkamıyordum, çıksam bile eldivenlerle çıkıyordum. Terapi almak istiyordum ama çekinceliydim. Büşra Hanım normal arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettirerek, rahat bir şekilde konuşmamı sağladı.
Büşra Doğmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Doğmuş, Psikoloji. Size Büşra Doğmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Büşra Doğmuş adresi nerede?Büşra Doğmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah Bağdat cad No:456 Nermingerman Apt 4.kat İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Doğmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Doğmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Doğmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Doğmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Doğmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Doğmuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Doğmuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Doğmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Büşra Doğmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.