- Aile İçi İletişim Sorunları
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri
- Okula Uyum Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Okul Başarısızlığı
Bostancı Mahallesi, Daryol Sokak , Güzide Apartmanı No:35 Kat:2 Daire 1, Kadıköy, İstanbul 34744
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Bostancı Mahallesi, Daryol Sokak , Güzide Apartmanı No:35 Kat:2 Daire 1, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
SARGIN PSİKOLOJİ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
a....)
Kızımın sürtünme problemi vardı. 1,5 ay içinde bu sorunu çözdü. Kızım kendisini çok sevdiği için devam ediyoruz. 1,5 senedir gidiyoruz. Ufak dokunuşlarıyla sorunu ortadan kaldırıyor. İyi ki kendisini bulmuşuz. Çok memnunuz kendisinden. Çoğu arkadaşıma tavsiye ettim. Benim tavsiyemle gidenlerde oldu, çok memnunlar. Psikologlara bu kadar güven duymazdım ta ki kızımda etkisini görene kadar.
R
r....o
1.sınıfa başlayan oğlum için tanıştık kendisiyle.oğlum da çok severek gidiyor her hafta Cemile ablasına. Oğlumuzda ki gelişimden gayet memnunuz
Ö
öz...
Başarılı, işini severek yapan bir psikolog ve oğlum çok severek gidiyor. Her anlamda yardımcı olmaya çalışması ve iletişime çok açık olması oğlumun hızlı yol katetmesini sağladı. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum
m....o
1. Sınıfa başlayan oğlumuz için Cemile Hnm Dan oyun terapisi alıyoruz.Oglumuz her hafta severek geliyor randevulara, Cemile Hnm ile uyumları çok iyi.çocuğumuzdan ve okulda öğretmeninden olumlu yansımalarını görmeye başladık.bizim memnun kaldığımız bir süreç olarak ilerliyoruz.
di...l
Cemile hanım ile tanıştığımız için çok mutluyuz. Kızım 6 yaşında 1.sınıf öğrencisi. Anne,baba ayrıyız. Yaklaşık 13-14 haftadır kendisine düzenli gidiyoruz. Kızımın üzerinde okuldaki değişim sürecinde etkisi inanılmaz oldu. Ayrıca yurt dışına taşınacağım için bu süreçte çok iyi ilerleme kaydettik. Uzun uzun çok fazla yazmak isterdim. İyi ki Cemile hanım ile yollarımız kesişti. İyi li varsınız Cemile hanım. Sevgiler.
Ş
şi...l
yaklaşık 1 buçuk senedir görüşüyorum ve kendimde her geçen gün başka şeyler fark etmeme bunları çözmemde çok büyük etkisi oldu. çok samimi olduğu için asla gerilmiyorum ve kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. çoğu durumda tabi ki olayları anlıyor ve fark ediyor ama bunu direkt olarak söylemek yerine size fark ettirmeye çalışıyor bence, dolayısıyla da kendiniz fark ettiğiniz için anlamanız çok daha kolay ve görüşme çok daha faydalı oluyor. gerek sınav senem gerek de üniversite alışma sürecimde çok faydalı oldu.
• SARGIN PSİKOLOJİ • Psikoloji Randevusu •
Ö
ö....ç
Cemile hanımla yaklaşık 1 yıl önce 4 yaşındaki kızıma destek almak için tanıştık. İyi ki yollarımız kesişti ve hayatımıza dahil oldu. Kızımla yönettiği oyun terapisi süreci ve bizimle olan görüşmeleri sayesinde kızımın değişimini çevremizden ve okulumuzdan çok güzel geri dönüşlerle deneyimliyoruz. Evimizde anne baba olarak bizimde ilişkimiz çok olumlu yönde değişimler oldu ve onunla keyifli zaman geçirebilmeyi başardık.
Minnettarız• SARGIN PSİKOLOJİ • Randevu •
h....g
Beni anlaması ,güler yüzü,kendimi yanın da güvenli hissettirmesi ,o güzel enerjisi ile bu süreçte bana gönülden yardım etmek istediğini hissetmem ve beraberiz hissi…yalnız değilsin…iyi ki yollarımız kesişti ve iyi ki beraber yol alıyoruz…bazen tek bir kelimesi ile fark etmemi sağlıyor canı gönülden tavsiye ediyorum
• SARGIN PSİKOLOJİ • Bireysel Terapi •
Boşanma sürecinde kendimi çok çaresiz ve kaybolmuş hissediyordum. Cemile hanımdan yardım almaya karar verdim ve daha ilk seanstan kendimi rahat hissettim. Duygularımı rahatça paylaştım ve kendimi anlaşılmış hissettim. Terapiler sayesinde süreci daha güçlü bir şekilde atlattım. Her görüşmeden sonra kendimi daha iyi ve umutlu hissettim. Gerçekten çok destek oldu, iyi ki gelmişim!
• SARGIN PSİKOLOJİ • Boşanma Terapisi •
hü...e
Cemile hn ile çok zor zamanda telefonda tanışmıştım. ergen bir kız çocuğu annesi olarak bir müddettir kızımın psikolojisinin iyi olmadığını biliyordum. bir gün çok zor durumda kaldım ve Cemile hm ı aradım. sanki karşımda uzun zamandır tanıdığım bir dostum vardı. o kadar çok destek oldu ki o anda bile, hiç düşünmeden Cemile hn ın danışanı olmaya karar verdim. güler yüzüyle, tatlı diliyle, en önemlisi kızımı bir danışan değil bir abla gibi sahiplenip her zaman destek olmasıyla Cemile hn bizim için çok kıymetli. kendisini çok seviyoruz,iyi ki yollarımız kesişti.
• SARGIN PSİKOLOJİ • Ergen Terapisi •
Cemile Sargın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemile Sargın, Psikoloji. Size Cemile Sargın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cattell 2a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Normal Randevu, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoloji Randevusu.
Cemile Sargın adresi nerede?Cemile Sargın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mahallesi, Daryol Sokak , Güzide Apartmanı No:35 Kat:2 Daire 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemile Sargın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemile Sargın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemile Sargın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemile Sargın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cemile Sargın hangi dilleri konuşuyor?Cemile Sargın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cemile Sargın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemile Sargın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemile Sargın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemile Sargın hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Cemile Sargın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemile Sargın hangi sigortaları kabul ediyor?Cemile Sargın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.