Deniz BAĞDAŞ, 2010 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden şeref derecesiyle mezun olarak psikolog unvanını almıştır.
• Psikodrama,
• Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işlemleme (EMDR),
• Bilişsel davranışçı terapi (BDT),
• Kısa süreli çözüm odaklı terapi
eğitimlerini tamamlayarak yetişkinlere ve çocuklara yönelik psikoterapi uygulamaya yetkinlik kazanmıştır.
Kamuda 2 yıl boyunca üstlendiği yöneticilik pozisyonu sayesinde toplum sağlığı, eğitim ve sosyal hizmet alanında süregelen hizmetlerin yanı sıra çocuklara ve yetişkinlere yönelik bir dizi yeni projenin hayata geçirilmesini sağlamıştır. Ayrıca Avrupa Birliği Kalkınma Programları (UNDP) tarafından desteklenen projelerde eğitmen-uygulayıcı psikolog olarak görev almıştır.
Yaklaşık 14 yıldır özel girişimlerde ve kamuda çalışmış olan Psk. Deniz BAĞDAŞ, şu an Pozitif Yaşam Merkezi’nde duygu durum ve kaygı bozuklukları (depresyon, anksiyete, takıntı, panik atak vb.) alanlarında bireysel terapi ve grup psikoterapisi uygulamaktadır. Çocuk-ergen/ebeveyn ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve grup psiko eğitimlerini sürdürmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Pozitif Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Beyazevler Mahallesi, 555/2 Sokak, No:2, Sağlık Köyü Binası, Pozitif Yaşam Merkezi, Gaziemir/ İzmir, Gaziemir, İzmir

• Sigortası olan hastalar

Ebeveyn Danışmanlığı

Çocuk ve Ergen Terapisi

Beyazevler Mahallesi, 555/2 Sokak, No:2, Sağlık Köyü Binası, Pozitif Yaşam Merkezi, Gaziemir/ İzmir, İzmir

Makaleler
Röportaj

• B

3-6 yaş çocuk gelişimi eğitimi aldım Deniz Hanım'dan. Grup terapisi şeklinde katıldım. Gerçekten çok faydalı ve güzel oldu. Sorduğumuz soruları çok güzel örneklerle açıkladı. Çok sıcakkanlı yaklaştı.

• G

17, 15, 12 ve 4 yaşlarında dört çocuk annesiyim. Çocukları kontrol noktasında yardıma ihtiyaç duyduğum için tavsiye üzerine Deniz Hanım'a gittim. Yaklaşık 2 ay devam ettik. Verdiği metodlar sayesinde çok olumlu değişiklikler yaşadık. Çocuklarıma sorumluluk bilinci verebildim. Deniz Hanım'ın üslubu, konuşma şekli çok güzel. Gerçekten muazzam bir uzman. Tüm süreçten çok memnun kaldım.

• Z

Okul değişikliği yaptığımız için adaptasyon sürecinde kızıma destek olması adına ulaştık Deniz Hanım'a. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyoruz. O süreci Deniz Hanım sayesinde olumlu atlattık ama kızım için bir hayat koçu gibi oldu Deniz Hanım. Bu yüzden ara ara devam ediyoruz. Çok ilgili ve tarafsız yaklaşıyor. Alanında çok başarılı. Tüm süreçten çok memnunuz.

•  •

Çocuğumun ergenlik döneminde yaşadığı sıkıntılar için ulaştım Deniz Hanım'a. Çok güzel yönlendirmeleri oldu. Benim için çok fayda sağladı. Deniz Hanım çok ilgili, güler yüzlü ve samimi bir uzman. Hiç sıkılmadan kendimi açabildim.

•  •

4-6 yaş eğitimine katıldım. Deniz Hanım'ın 8 seansı aldım. Yaptığım yanlış hareketleri fark etmemi ve birçok doğru bildiğim yanlışı düzeltmemi sağladı. Sayesinde çocuğumla iletişimim arttı. Tüm süreçten çok memnun kaldım.

• Ö

Psikolog Deniz hanım ile bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. 1 yılı aşkın süredir devam eden bir iletişimimiz var. Geçmişten gelen ancak bastırdığım sorunlarımın babamın vefatı sonrasında kontrol edilemez bir noktaya ulaşması sebebiyle kendisine başvurdum. Bildiğim ve bilmediğim tüm problemlerin tespiti ve tedavisi sırasında her zaman destekçi oldu. Gerçek bir profesyonel kendisi

• Pozitif Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoterapi  •

Psk. Deniz Bağdaş

Terapi sürecindeki iletişimin ve verimliliğin güven ve samimi duygulara dayandığının örneğini yaşadık birlikte...
    Geribildirim için çokkk teşekkür ederim.

• F

Deniz hanim ile 1 aydır aile eğitimi hakkında gorusmekteyiz.Bu süreçte hayatımda çok olumlu etkileri oldu.Farkindaligim arttı.Ilgisi alakası olaylara bizi yönlendirme şekli bana çok fazla şey kattı.Deniz hanım ile yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.Muhakkak herkesin hayatına dokunması gerektiğini düşünüyorum.

• Pozitif Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi  •

Psk. Deniz Bağdaş

Katılımınız, paylaşımınız ve enerjinizle eğitim grubumuza renk kattınız. Birlikte daha güçlüyüz diye düşünüyorum ben de. Bu eğitim grubu benim de "iyi ki"lerim arasında yerini aldı.

Her zamanki gibi içten ve sevecen yorumunuz için teşekkür ederim.

• B

Psk. Deniz Hanım'a arkadaşımın referansı ile ulaştık. Sınav kaygısıyla birlikte öfke kontrolü için başvurduk. Bu 3. gelişimizde güler yüzle bizi çok güzel dinleyip yol gösteriyor. Şu ana kadar çok memnun kaldık. Herkese önerebilirim.

• T

Psk. Deniz Hanım'a oğlumun kaygı problemi için başvurduk. Çok ilgili, sevecen bir bayan. İnşallah oğlumun da tüm sorunlarını atlatabileceğimize inanıyorum. Tavsiye ederim.

• G

Bir arkadaş tavsiyesiyle ulaştım, randevu aldım. Psk. Deniz Bağdaş Hanım'la eşim vefat ettiği için görüştüm. Eşim çok gençti ve vefatı çok ani oldu. Kabullenemedik ölümünü. 3 tane küçük çocuğumuz var, onlar da çok iyi durumda değiller. Onlara nasıl yardımcı olabilirim, nasıl ölümü anlatabilirim, özellikle küçük kız çocuğuma diye başvurdum. Çok ağlıyorlar çünkü babası yok diye. Ona nasıl davranmam gerekiyor diye başvurdum ve çok memnun kaldım. İyi ki gitmişim. Nasıl daha kolay baş edebiliriz bu durumu diye öğrenmem gerekenleri öğrendim.