Uzm. Dr. Deniz Dolaş

Psikiyatri daha fazla

İstanbul 1 adres

23 Ağustos 1994 tarihinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Malatya'da, lise öğrenimimi Adıyaman'da tamamladım. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp eğitimimi tamamlayıp 2019 yılında hekim oldum. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasımı yaparak 23 Mayıs 2024 tarihinde uzman doktor oldum. Şırnak Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'nde uzman doktor olarak çalışarak mecburi hizmet sürecimi tamamladım. Halen Acıbadem Maslak Hastanesi’nde hasta kabulüne devam etmekteyim.

Rumelihisarı Mahallesi Özden Sokak No:16, Sarıyer, İstanbul 34075

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

• D

Terapistimin ilaç desteği almamın faydalı olabileceğini söylemesi üzerine randevu almıştım. Deniz hocamla ilaç tedavisine başladıktan sonra kaygılarımın azaldığını gördüm. İki kez görüştük ancak ilk andan itibaren içtenliğini hissettim. Görüşme öncesi çok gerilmiştim ama yaklaşımı bana çok iyi geldi.

• Uzm. Dr. Deniz Dolaş Muayenehanesi Randevu  •

Deniz bey dikkatle dinleyen, anlamaya ve gerçekten yardımcı olmaya çalışan bir psikoterapist/psikiyatrist. Seanslar dışında kendisine ulaşmam gerektiğinde dahi beni hiç yanıtsız bırakmadı ve çok hızlıca geri dönüş yaptı. Sayesinde şuanda tedavimde ilerleme katediyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Uzm. Dr. Deniz Dolaş Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu  •

• Y

Deniz Hoca sayesinde kaygılarımda büyük ölçüde azalmalar oldu. Kendisi alanında son derece bilgili birisi. Gerek bilgisi gerek deneyimiyle bana çok şey kattı.

• Uzm. Dr. Deniz Dolaş Muayenehanesi Randevu  •

• Z

Borderline şüphesi için başvurdum. Seansta böyle bir şeyin ihtimali var, takip edelim dedi. Çok ilgili bir doktor. Uzun uzun her şeyi anlattı. Çok sevecen ve güler yüzlü bir hekim. Ben memnun kaldım.

• H

Depresyon için başvurdum. İlaç terapi şeklinde ilerliyoruz. Tedavim iyi geçiyor, her aradığımda ulaşabiliyorum. Deniz Bey samimi, sıcak, cana yakın bir doktor. Kendisine rahatlıkla her şeyi anlatabiliyorum. Memnunum kendisinden.

• Y

Oğlumun panik atak ve daralma sorunu için başvurduk. 2 seans oldu, ilaç tedavisi olarak ilerliyoruz. Tedavinin etkisini görmeye başladık. Çok memnunuz kendisinden. Deniz Bey bana göre iyi ve çok anlayışlı bir doktor. Dört dörtlük bir hekim.