Dermatoloji
Merkez Mahalle Hamam Sokak No:2, İstanbul • Harita
Özel Avrupa Şafak Hastanesi
Fulya Mah. Büyükdere Cad. No:74/A Torun Center Garden Ofis A Blok Kat B2, Ofis No:60 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Pelin Doğa Üstüner
Merkez Mahallesi, Vatan Cadde Ofis, Livaro cadde 3F / Kat 4 No :9, Mersin • Harita
Uzm. Dr Engin Karaaslan
Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören • Harita
VM Medical Park Ankara Hastanesi
1390 Sokak,Çamlık Apartmanı,No:5 D:2 Alsancak, İzmir • Harita
Füsun Güven Muayenehanesi
Fenerbahçe Mah. . Oniki Apartmanı 16-18 Kat:2 Daire:4, İstanbul • Harita
Uzm Dr. Neval Altunkalem
Karacigan Mah. Kahraman Cad.Enntepe Malloffice A blok Kat.9 D.903, Konya • Harita
Sevim Terzi Muayenehanesi
Yeni Meram Caddesi, Konya • Harita
Meram Devlet Hastanesi
Antalya, Antalya • Harita
Doç. Dr. Ali Murat Ceyhan Muayenehanesi
Kültür Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Bahar Apartmanı No:61 Daire:3 Kat:1 Alsancak, İzmir • Harita
Orhan Demirer Muayenehanesi
İstanbul, İstanbul • Harita
Prof.Dr. Mustafa Kulaç
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaBasın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir, Karabağlar • Harita
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Kavaklı Mah. Samsun Cad. No: 3/1 Akçaabat, Trabzon • Harita
ÖZEL 7M HASTANESİ
Büyükşehir, Çınarlı Atatürk Caddesi, Belediye Karşısı No:23,, Adana • Harita
Medikalpark Adana Hastanesi
Muradiye mahallesi manolya sokak no 228/2 rainbow life avm b blok kat 1 daire 15, Manisa • Harita
Ilgın Minoğlu Muayenehanesi
Mansuroğlu mahallesi1593/1 sokak numara:4 B blok Daire:100 Lider Centrio, İzmir • Harita
Prof. Dr. İlgen Ertam Sağduyu Muayenahesi
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cad Maidan plaza C blok kat:13 No: 157, Çankaya • Harita
Uzm Dr Sevil Özdöl muayenehanesi
Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak No: 3 Medikal Plaza Kat: 2, Mersin • Harita
Ayşegül Güney Muayenehanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İstanbul • Harita