Dermatoloji
Irmakkent Sitesi 2681.sokak no 8 Çayyolu mahallesi, Ankara • Harita
Özge Banu Başsoy Öztürk Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85, İstanbul • Harita
Uzm.Dr Nur Cihan Coşansu
D100, Fevzi Çakmak, Eski Karakol Sk. No:9, 34899 Pendik/İstanbul, İstanbul • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaMehmet Akif, Fatih Blv. No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Pancarlı mah. 58008 nolu cad no:15, Gaziantep • Harita
Uzm.Dr. Dilek Savcılı Muayenehanesi
Dominik Cad.1379 Sok.No:5 D:4 Sarılar Apt. Alsancak, İzmir • Harita
Nalan Esin Muayenehanesi
Harbiye mahallesi Teşvikiye caddesi No:17 İkbal iş merkezi kat 4 daire: 17, İstanbul • Harita
Abdullah Ünal Muayenehanesi
Merdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Özel ZFK Bahçeşehir Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaAyazlı Mah. Kumru-Korgan Asfaltı Cad. No:34 Fatsa, ORDU, Fatsa • Harita
Özel ZFK Bahçeşehir Hastanesi
İzmir Can Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaSanatoryum Cad.No:119 Çiçeçekli Mah., Ankara • Harita
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Batı Anadolu Central Medical
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaStadyum Metro Karşısı Fatih Cad.No:10 Konak, Konak • Harita
Batı Anadolu Central Medical
Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi No:14, Antalya • Harita
DK Klinik
Koru Mahallesi Koru Metro İstasyonu Yanı Ihlamur Sok. Tuğberk Sitesi No 2/18, Çankaya Ankara, Ankara • Harita
Rana Anadolu Muayenehanesi
Kuyubaşı Sokak Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Aktaş Apt No:1, İstanbul • Harita
Leyla Ertenü Muayenehanesi