Dermatoloji
Şişli • Harita
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5Yan Yol Caddesi Ataköy Towers 20 / 2 B Blok Kat :15 Daire 157, İstanbul • Harita
Dr Ersin Aydın Kliniği
Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
Irmakkent Sitesi 2681.sokak no 8 Çayyolu mahallesi, Ankara • Harita
Özge Banu Başsoy Öztürk Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85, İstanbul • Harita
Uzm.Dr Nur Cihan Coşansu
Atakent mah. 242.sok No:6b, İstanbul • Harita
Shinest Estetik ve Klinik
Bahçelievler Mahallesi Yan Yol Sokağı No:14/B Metroport Busidence Kat 3 D:307, İstanbul • Harita
Neslihan Dolar Muayenehanesi
Gaziosmanpaşa Mah. 207 Sk. 40/4 Altıeylül/Balıkesir, Balıkesir • Harita
Uzm. Dr. Nazile Balıkçı
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaMehmet Akif, Fatih Blv. No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya • Harita