Dermatoloji
Saltat Klinik
Güzelyurt Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:9, Nevşehir • Harita
Özel Kapadokya Hastanesi
Zafer Sağlık Külliyesi Dörtyol Mah. , Afyonkarahisar • Harita
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dermatoloji, Veneroloji ve Kozmetoloji
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik • Harita
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
Kültür Mahallesi Dr. Mustafa Enver Bey Cad. Onur Apt. No:5 Daire:4 Alsancak, İzmir • Harita
Çilem Kaya Koç Muayenehanesi
Konya • Harita
Doktor Muayenehanesi
Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Sarıkonak Apartmanı No: 8/14 Çukurambar, Ankara • Harita
Dr. Esin Barak Muayenehanesi
Ahmet Yesevi mh Piknik cd Gür İş Merkezi No:4 Kat:4 Nilüfer, Bursa • Harita
Ahmet Konuş Kliniği
Medicana International Ankara
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Mevlana Bulvarı No:86/88, Çankaya • Harita