- Depresyon ,
EMDR Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikodinamik Psikoterapi
se...ç
Derya hanım ile kendimi çok çıkmazda hissettiğim bir dönemde tanıştım. Gerek naifliği gerek bakış açısı ile insanı gerçekten doğru noktalara temas ettiriyor. Hayat sürecimizde profesyonel uzmanlardan destek almak kendimize yönelik iyiliklerden biri olarak düşünüyorum. İyi ki varsınız.
• Özel Moodist Hastanesi • Bireysel Terapi •
em...e
Kızımın Derya ablası :) şahane biri. Onun aydınlattığı yolumuzda çok hızlı ilerledik. Danışanıyla kurduğu bağ, iletişim gücü, sunduğu çözümlerin güzel sonuçlar getirmesi, işini severek yapması, gözlemlediğim kadarıyla her danışanın dünyasında olumlu yer etmesi vs. her terapi sonrası iyi ki tanışmışız dedirtiyor. Kısa sürede kızımdaki değişimi gördükçe kendisine dua ediyorum
• Özel Moodist Hastanesi • Bireysel Terapi •
R
r....ö
Derya hanım,kızıma verdiği destek ile cok kısa zamanda,yaşadıgı sıkıntılı dönemi atlatmasında fayda sağladı.Sakin durusu ve konusuna hakimiyeti,verdiği oneriler ile,bu zor donemde bize verdiği destek bizim için çok önemliydi.daha evvel terapi adı altında,boşa kürek çektiğimizi şimdi anlıyorum.kesinlikle herkese önerebileceğim ,doğru,düzgün,işinde cok iyi bir terapisttir.
• Özel Moodist Hastanesi • Psikoloji Randevusu •
Derya Büşra Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Büşra Güneş, Psikoloji. Size Derya Büşra Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler.
Derya Büşra Güneş adresi nerede?Derya Büşra Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Büşra Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Büşra Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Büşra Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Büşra Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Büşra Güneş hangi dilleri konuşuyor?Derya Büşra Güneş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Büşra Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Büşra Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Büşra Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Büşra Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Derya Büşra Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.