2010 yılında ERCİYES ÜİVERSİTESİ ATATÜRK SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜnden mezun.
2010-2012 arası sağlıklı zayıflama merkezinde çalıştı.
2012-2020 eylül endokrinoloji merkezinde çalıştı.
2020 ekim den itibaren 3ddiyet danışmanlık ofisini açtı. kurucu diyetisyen olarak kendi ofisinde hizmet vermektedir.
Kültür Mah. Cumhuriyet Bulvarı Kadıoğlu Apt. No159 Kat 1 Daire:1, Konak, İzmir
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
de...r
Dty Dilek Demir Bulut sosyal medyada karşıma çıktı. İyi ki de çıkmış. Artık kilolarımdan kurtulamayacağımı düşündüğüm bir zamanda bana umut oldu. 51 yaşındayım. Daha erken yaşlarımda bile aç kalmadan bu kadar sağlıklı ve hızlı kilo verdigimi hatırlamıyorum. 5 haftada 7 kilo verdim. Danışanını dinleyen, listelerini ona göre hazırlayan, çok iyi motive eden, işini çok profesyonelce yapan çok olumlu, güleryüzlü bir kadın. Ayrıca klinikteki diğer personel de bir o kadar nazik ve güleryüzlü. İyi ki Dilek hanım karşıma çıkmış, iyi ki onu tanımışım…
Z
zü...
İyi ki yollarımız kesişmiş Dilek hanım ile Bambaşka bir ben yarattı.. Dolu dolu 3 ayınızı o ne der ise birebir uygulayın siz bile kendinizde ki değişime inanamayacaksınız Artık zayıf ve mutluyum ve çok da sağlıklıyım
O
on...
Detaylı bir şekilde ilgileniyor, düzenli bir şekilde kilo veriyorum sayesinde
se....
Şubat ayından beri Neslihan Hanım ile çalışıyoruz ;kendisinin sabrı ve pozitifliği ile 2 ay gibi bir sürede 15 kg ya veda ettik.
Eğer sıkı takip ve düzgün beslenmeyle bu işi halletmek istiyorsanız gözüm kapalı tavsiye ederim.
eb...u
Dilek Hanım her görüşmede danisanini, beni etkiliyor. Diyet konusunda guduleyip pozitif bir alana çekiyor.Hedef doğrultusunda kalmama sebeptir, dağılma ihtimalimde iyi niyetle toplayandir.Sayesinde sağlıklı beslenmeyi ve kilo vermeyi basarmaktayim.
Kilo problemim sebebiyle tavsiye üzerine Dilek Hanım'a gittim. Yaklaşık 1,5 yıldır devam ediyoruz. Ortalama 40 kilo verdim. Hiçbir uzman beni bu kadar zayıflatamamıştı. Dilek Hanım danışanı çok güzel motive ediyor ve takip noktasında başarılı. En önemlisi herhangi bir durumda anlık iletişime geçebiliyorum. Her zaman gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman.
f.....
Kilo verme amacıyla Dilek Hanım'a tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 3-4 aydır devam ediyorum. 12 kilo verdim. Evde bulunan günlük besinlerle ilgili listeler hazırlıyor. Farklı durumlarda iletişim kurabiliyorum, yardımcı oluyor. Gerektiğinde uzman, gerektiğinde ise bir abla gibi yaklaşıyor. Süreci birlikte devam ettirmekten çok memnunum.
Yaklaşık 4 yıldır bir diyet sürecindeydim. Benim için tüm çarelerin tükendiği noktada sosyal medya üzerinden Dilek Hanım'a denk geldim. Benim için son şanstı. 2 aydır devam ediyoruz. 12 kilo verdim. Tatlı ve karbonhidrat bağımlığım vardı ve bu durumu Dilek Hanım sayesinde fark ettim. Beni sürece çok güzel hazırladı. Çok sıcak ve profesyonel, tatlı sert bir uzman. Doğru noktalarda doğru şekilde yaklaşıyor. Benim de böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Sayesinde kaybettiğim özgüvenimi geri kazandım. İnanılmaz memnunum. Her zaman da çevremde tavsiye ediyorum.
Kilo vermek için arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım Dilek Hanım'a. Yaklaşık 5 ay devam ettim. 2,5 ayda hedef kiloma ulaşarak, 13 kilo verdim. Sonrasında korumaya devam ettik. Şu anda annem de kendisine devam ediyor. Dilek Hanım'ın üslubu, danışan takibi, bilgi ve donanımı harika. Çok güvenilir ve başarılı bir uzman.
İnsülin direncimle ilgili sorun yaşıyordum. Çok kilolu olmama rağmen insülin direncimi kırmam gerekiyordu. Arkadaşımın tavsiyesiyle Dilek Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. 12 kilo verdim. Bunun 10 kilosu yağdan gitti. Dilek Hanım işini çok dürüstçe yapan bir uzman. Danışana karşı çok ilgili. Her zaman gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Dilek Demir Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Demir Bulut, Diyetisyen. Size Dilek Demir Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Dilek Demir Bulut adresi nerede?Dilek Demir Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Cumhuriyet Bulvarı Kadıoğlu Apt. No159 Kat 1 Daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Demir Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilek Demir Bulut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilek Demir Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilek Demir Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilek Demir Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Demir Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilek Demir Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 147 hasta / danışan, Dilek Demir Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.