Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Özel Jimer Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaOdunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6, Nilüfer • Harita
Özel Jimer Hastanesi
Özel Gülenyüz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)
, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaİbn-İ Sina Mahallesi 190011 Nolu Cadde No:3 Vip Life Sitesi, Şahinbey • Harita
Özel Gülenyüz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Orbit Tıp Merkezi
Diş hekimi, Çocuk alerjisi, Kulak burun boğaz
, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaEtiler Mahallesi 882 Sokak No:5, Muratpaşa • Harita
Özel Orbit Tıp Merkezi
Memorial Şişli Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaKaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Özel Gaziantep Yeditepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaYeditepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:35-B Şinasi Yılmaz Apartmanı, Şahinbey • Harita
Özel Gaziantep Yeditepe Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Bahat Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazlaEski Edirne Yolu No: 653, Sultangazi • Harita
Özel Bahat Hospital
Gazi Mustafa Kemal Paşa,Atatürk Cad. Mehtap Sok. N. 7, Çerkezköy • Harita
TrakyaDent Diş Sağlık Grubu
Girne Mahallesi, Şair Ömer Bulvarı, No: 1 Efeler, Aydın • Harita
Multi Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Özel Dentia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi
Koru Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Cad. No: 4/L Çayyolu, Ankara • Harita
Özel Dentia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaBağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39, Maltepe • Harita
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Periodontoloji
, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaYahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit • Harita
Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kurtköy Mah. Prestij Sk. No:9/A, İstanbul • Harita
Özel Dentolya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Kurtköy
Hisariçi Mahallesi Yıldırım Caddesi İstanbulluoğlu apt. no:6/1, Balıkesir • Harita
Dt. Şenay Polat
Özel Türkiye Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Türkiye Hastanesi
Aslan Kaptan Çıkmazı, İstanbul • Harita
Erhan Demir Ozel Muayenehane
Özel Referans Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Sokak No:7, Pendik • Harita
Özel Referans Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ordu Cad. Kavaklık Mahallesi No: 20, Gaziantep • Harita
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji · Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi