Diyetisyen, Kumlu, Hatay
Çobançeşme E-5 Yan Yol Cd. A blok kat 10 daire 95 Nivo Ataköy, İstanbul • Harita
Dyt. Nisanur Çekim
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Nef22 sitesi, İstanbul • Harita
Dyt.Betül Kadıoğlu
Özel Ümit Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Psikoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaBatıkent, Gerekli Sk. No:13, Tepebaşı • Harita
Özel Ümit Hastanesi
19 Mayıs Mahallesi Büyükdere Cad. Tankaya Palas No:14/2 K:1 D:2, 34360, İstanbul • Harita
Dyt. Berna Hepgüler
Merkez mahallesi seçkin sokak Z ofis B/ blok 4 kat - No: 356 Dap vadisi Kağıthane/İSTANBUL, İstanbul • Harita
Diyetisyen Elif AKCA Beslenme Danışmanlığı Merkezi
Medikar Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Kurtköy, Optimum Meydan, Bakü Cd. D:72B, 34890 Pendik/İstanbul 72B, İstanbul • Harita
Diyetisyen Gülden Büke
Medova Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazlaŞeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu • Harita
Medova Hastanesi
Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10, İzmit • Harita
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi Zeno Business Center C Blok No:2 K:7/30, Bursa • Harita
Merve Eken Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Acil tıp, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazlaOsman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38, Gebze • Harita
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi
Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi No:44 İzmit/;Kocaeli, Türkiye, Kocaeli • Harita
Üç İki Bir Diyet Merkezi
Mehmet Akif Ersoy Mah.Wings Ankara Plaza B blok kat.2 no.13 Yenimahalle, Ankara • Harita
Ekol Eğitim&Danışmanlık Merkezi
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Girişimsel radyoloji · Daha fazlaZiyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan • Harita
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir • Harita
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Arabacıalanı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cd. No:49 İç kapı no:119 Kat:1, Sakarya • Harita
Dyt. Zülal Bakkal
Medical Point İzmir Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Medical Point İzmir Hastanesi
Acıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Özel Şanmed Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Güvercintepe mah. Ahmet Yesevi Cad. No:4-6 K:1, İstanbul • Harita
Diyetisyen Dilara ZENGİN
Çiftlikköy mahallesi 32231. sokak no:3 kat:5 daire:18 Yenişehir/MERSİN, Mersin • Harita
Dyt. Melis Naz Bilal
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita