2017 yılından beri özel okul ve özel danışmanlık merkezlerinde uzman olarak görev almaktayım.
Psikoloji lisansı sonrasında klinik psikoloji eğitimi mi tamamladım. Üniversite eğitiminin yanı sıra alanıma dair özel eğitimler aldım ve almaya devam etmekteyim.
Cinsel Terapi
- Sınav Kaygısı ,
Zuhuratbaba Mahallesi Şükrançiftliği Sokak No:49/3, Bakırköy, İstanbul 34025
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Ebru Arabul Torun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ebru Arabul Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Arabul Torun, Psikoloji.
Ebru Arabul Torun adresi nerede?Ebru Arabul Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mahallesi Şükrançiftliği Sokak No:49/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Arabul Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Arabul Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Arabul Torun hangi dilleri konuşuyor?Ebru Arabul Torun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Arabul Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Arabul Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Arabul Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar