Uzm. Kl. Psk. Emine Erden

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba ben Emine Erden,
Terapiyi bir “tedavi”den çok, kişinin kendiyle yeniden tanıştığı bir alan olarak görüyorum.

Seanslarımda, kişinin iç dünyasını anlamaya, geçmiş yaşantıların bugünkü duygular üzerindeki etkisini keşfetmeye ve görünmeyeni görünür kılmaya odaklanıyorum. Çünkü inanıyorum ki; her davranışın, her duygunun ve her suskunluğun bir kökü vardır. Ve o köklere indikçe, kişi kendine daha sağlam bir yerden tutunur.

Bugüne kadar birçok farklı yaş grubundan bireyle çalıştım. Özellikle kendilik sorunları, ilişkisel tekrarlar, değer görme ihtiyacı, anksiyete, duygusal kırılganlık ve yaşamda yön bulamama gibi alanlarda danışanlarımla derinlemesine çalışmalar yürütüyorum.

Mesleğime duyduğum saygı kadar, insana duyduğum hayranlık da büyük. Her danışanımın kendi zamanında ve ritminde açılmasına alan tanıyan, yargılamayan, dikkatle dinleyen bir yaklaşımı benimsiyorum.

Eğer sen de kendine doğru bir yolculuğa çıkmak istiyorsan, seni bu yolda eşlik etmeye hazır olduğumu bilmeni isterim.
klinik psikoloğum. Psikodinamik terapi ekolü çerçevesinde çalışmaktayım. Eğitim ve kariyer bilgilerimi aşağıda inceleyebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesinde Klinik Psikoloji yükseklisans programına başladım. "Psikolojide Mizah ve İyi Oluşa Katkısı" başlıklı makalem ile mezun oldum.

Birçok eğitime katıldım. Bunlardan başlıcaları; Rorschach ve Projektif Testler Dernedeğinden almış olduğum Rorschach ve TAT test ve psikanalitik kurumsal eğitimi. Ayrıca Hakan Kızıltan'dan İleri Düzey Psikodinamik Terapi eğitimi aldım. Sanat ve Müzik terapi eğitimlerim mevcut.

Sanat Terapi alanında atölyeler düzenliyorum. Oldukça keyifli bir özkeşif yolculuğu oluyor. Mesleki olarak çocuklarla atölye yürütücülüğü yaparak Wise Akademi bünyesinde başladım. Sonrasında Bireysel Terapist olarak devam ettim. Yüz yüze ve online terapi seanlarına ve sanat terapi atölyeleri düzenlemeye de devam ediyorum.

Murat Reis, Selamet Sk. No:9, Üsküdar/İstanbul, Üsküdar, İstanbul 34664

• Sigortası olan hastalar

• N

OKB ve yaygın anksiyetem nedeniyle 1.5 yıldır Emine Hanım'dan aktif danışmanlık almaktayım, beraber yol almak çok keyifli.

• Online Danışmanlık  •