0850… Ücret öğren

Klinik Psikolog Emir Seçkin; Ruh sağlığı yolculuğunda bireylerin kendilerini keşfetme ve iyileşme süreçlerine eşlik eden bir klinik psikoloğum.

Eğitim Yolculuğum

Psikoloji biliminin temellerini, akademik disiplini ve geniş vizyonuyla tanınan Bahçeşehir Üniversitesi’nde lisans eğitimi ile tamamladım. İnsan davranışının derinliklerine duyduğum merak beni uzmanlaşmaya itti ve İstanbul Kent Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirerek uzmanlığımı aldım. Bu süreçte teorik bilgileri klinik uygulama ve süpervizyonlarla pekiştirme fırsatı buldum.

Çalışma Şeklim ve Yaklaşımım

Şu anda çalışmalarımı tamamen online danışmanlık üzerinden sürdürüyorum. Danışanlarımın kendi güvenli alanlarında, mekan sınırlaması olmaksızın profesyonel destek almalarına aracılık ediyorum.

Danışmanlık sürecimde; etik değerlere bağlı, yargısız, empatik ve danışan odaklı bir yaklaşımı benimsiyorum. Her bireyin hikayesinin eşsiz olduğuna inanıyor ve bu hikayeyi daha sağlıklı bir zemine taşımak için bilimsel temelli yöntemlerle çalışıyorum.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

• R

Boşlukta hissettiğim ve elimi birinin tutmasına en ihtiyaç duyduğum zamanda ilk seansımı aldım Emir Bey’den. Asla yargılamadan, yönlendirmeden doğruyu kendimin bulmasını sağlıyor. Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik kendimle barışmaya adım atmak ve yol arkadaşım olarak Emir Bey’i seçmekti. Kaygılı zihnimi sakinleştiren, kafamdaki sorulara birlikte yanıt bulduğumuz, her zaman yanımda olduğunu hissettiren biri. Bu yüzden her seansımı iple çektiğimi dürüstçe ifade etmek isterim.

• Ö

Emir hocayla yaklaşık 3 yıldır danışanı olarak hizmet almaktayım. Kendisinin sabırla dinleyen, beni başka taraflara yönlendirmeden doğruları görmemi sağlayan yanları çok değerlidir. En önemlisi ise bu uzun zaman boyunca anlayışlı olması, sabırlı olması ve her zaman yanımda olmasıdır. Kendisiyle beraber öğrenebileceğim ve görebileceğim bir çok yönüm olacaktır. Sıradaki görüşmelerim için sabırsızlanıyorum.

• B

Emir hoca ile yaklaşık 1 yıla yakındır görüşüyoruz. Seanslarda kendimi rahat ifade edebildiğimi ve gerçekten dinlendiğimi hissediyorum. Özellikle olaylara farklı çerçevelerden bakmamı sağlaması ve bazı kesin yargılarımı yumuşatmam konusunda bana katkı sundu. Hayatımızdaki sorunlar tamamen bitmese de onlarla daha yapıcı şekilde baş edebildiğimi düşünüyorum. Süreci profesyonel, güven verici ve benim açımdan faydalı buluyorum.