Fizik öğretmeni bir baba ve matematik öğretmeni bir annenin oğlu. Çocukluk yılları Zonguldak’ta geçti. Ortaokul yıllarında iken gittiği diş hekiminden etkilenip bu mesleği seçmeye karar verdi. 1997 yılında ilk tercihi olan Hacettepe
Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne başladı ve 2004 yılında mezun oldu. Bir sure Ortaköy Tıp Merkezi’nde görev
yaptıktan sonra Acıbadem Sağlık Grubu’na geçti. Mayıs 2018 den itibaren kurucusu olduğu Emrah Güvenenler Diş Muayenehanesi nde hizmet veriyor. Düzenli olarak eğitim ve seminerlere katılarak mesleki gelişmeleri yakından takip ediyor ve tedavi pratiğine uyguluyor. Bu eğitimlerden bazıları:

*Lumineers Prepless Laminate Veneer Course (2012)
*3M Diastema Kapatma Eğitimi (2012)
*2. Ve 3. Dijital Diş Hekimliği Sempozyumu (2013,2014)
*Sirona Cad/Cam Tasarım Eğitimi (2015)
*Galip Gürel Aesthetic EXcellenceHands On Course (2016)
*Digital Smile Design (DSD) Course (2016)
*Planlamadan Tedaviye Laminate Veneer Kursu (2016)
*İmplant Üstü Protez Eğitimi (2016)
*Uygulamalı Okluzyon Yükseltme Seminer-Workshop (2017)

Evli, bir kız ve bir erkek babası, ailesine tutkuyla bağlı. Bir ulaşım aracı olarak kullanacak kadar bisiklet tutkunu. Okumayı en çok sevdiği konular; tarih, futurism, uzay-zaman. Klinikten sonra çalışmaktan en çok keyif aldığı yer evinin mutfağı .☺

Suadiye Mah.Müzeyyen Sokak No : 2 D: 6, Kadıköy, İstanbul 34740

• Sigortası olan hastalar

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Estetik Porselen

Lamina Uygulamaları

İmplant

Makaleler
Röportaj

Full implantla ilgili dışarıdan duyumlarımla çok korkarak gittim Emrah bey aynı gün bütün dişlerimi çekti ve implantları yerleştirdi hiçbir ağrım sıızım olmadı gayet işinde disiplinli itinalı kullandığı aletler son teknoloji bu yüzden süreç kolay ve çabuk ilerledi kendisine ve asistanına ilgilerinden ve işlerine gösterdikleri özenden ciddiyetten dolayı çok mutlu oldum herkesin çok zor atlattığı süreci ben çok rahat bir şekilde atlattım önerebileceginiz bir diş hekimi varmı dediklerinde gönül rahatlığıyla Emrah güvenenler diyebilirim artık .

• D

Emrah bey işinin uzmanı mükemmel bir doktor.Kesinlikle herkese öneririm

• Ö

Emrah Bey, alt üst tam çene implant tedavimi planlama aşamasından uygulama sürecine ve sonucuna kadar son derece profesyonel bir yaklaşımla gerçekleştirdi. Süreç boyunca detaylı açıklamaları, hasta hekim ilişkisinde çok önem taşıyan güven verici yaklaşımı ile sorunsuz bir tedavi süreci yaşamamı sağladı. Hem tedavi sürecinden hem de ailemizin diş hekimini bulduğumuzdan dolayı çok mutlu oldum.

Dt. Emrah Güvenenler

Ben teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle. Sevgiler.

• B

Emrah bey, ortodontik tedavim bittikten 2 yıl sonra öne gelen dişim için retainer uygulamasına oldukça emek verdi ve dişimi ilk olduğundan daha dümdüz bir hale getirdi. Kendisine özenli ve titiz bir şekilde tedavimi yapmıştır.

• Emrah Güvenenler Dental Klinik Randevu  •

Dt. Emrah Güvenenler

Teşekkürler, geçmiş olsun tekrar.

Emrah Bey ile yıllar önce gömülü 20 lik diş tedavim için tanışmış ve çok memnun ayrılmıştım.Diş sağlığıma yeterli özeni maalesef gösteremediğim bir süre sonunda çürük ve kanal işlerim tekrar gündeme geldi.Hiç riske atmadan yine Emrah Bey i tercih ettim.Tedavi süreci,tedavi aşaması ve sonrası için yeteri kadar bilgi verdi.Verdiği bilgilerle uyumlu olarak uygulamaları yaptı.Bir sürprizle karşılaşmadan, ne dendiyse o oldu.Çok memnun ayrıldık.Aslında ayrılmadık,düzenli diş sağlığı takibimizde ve olası tedavilerde hem benim hem eşimin tercihi Emrah Bey ile yine görüşmeye devam edeceğiz. Kendisi gerçekten başarılı bir diş hekimi.Asistanı hanımefendide işinde çok başarılı ve güleryüzle işlerini yapan bir ekip diyebilirim. İşini iyi yapan insanları destekleyin, işini iyi yapan insanları tercih edin, işini iyi yapan insanları tavsiye edin.

• Emrah Güvenenler Dental Klinik Kök Kanal Tedavisi  •

Dt. Emrah Güvenenler

Çok naziksiniz, çok teşekkür ederiz.

Seneler önce 1 saat süren sonrasında günlerce kendime gelemediği 20lik diş çekiminden sonra diş kontrolü çekimi en büyük fobim haline gelmişti ama Emrah bey sağolsun hepsi geçti yarım saat içinde hem dişlerim tertemiz oldu hemde aylardır ağrısını çektiğim 20lik dişimden ağrısız sancısız dikişsiz kurtuldum...

• Emrah Güvenenler Dental Klinik 20'lik Diş Çekimi  •

Dt. Emrah Güvenenler

teşekkür ederim, çok geçmiş olsun

• B

Diş taşı temizliği için gitmiştim. Oldukça detaylı ve itinalı temizledi. Eksik dişim için için implant öncesi kemik tozu önerdi ve implant ihtiyacımın hangi aşamada olduğunu, tedavi sürecini ayrıntılı açıkladı. Teşekkür ederim.

• Emrah Güvenenler Dental Klinik Diş Beyazlatma  •

ben teşekkür ederim

Yaptırmış olduğum implantlardan ve dolgulardan çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    Kontrollerime geliyorum.
    Çok nazik, kibar ve işini en iyi şekilde yapan bir ekip var.
    Dişlerinizi Emrah Hocaya teslim edin ağzınız güvende olsun.

görüşmek dileğiyle, teşekkürler.

• Ö

Emrah bey düzenli aralıklarla diş temizliği işlemimi hem tecrübesi hem de samimi güzel yaklaşımıyla harika bir şekilde gerçekleştiriyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum

• Emrah Güvenenler Dental Klinik Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

ben teşekkür ederim

• Ş

Çektirmeden önce çok kaygılandığım yarı gömülü yirmilik dişimi ve çıkmış yirmilik dişimi çektirdim . İlk operasyon zor olmasına rağmen , şiddetli ağrım olmadı her ihtimale karşı ağrı kesici içtim tabii ki etkisi olmuştur , dikişleri aldırmaya gittiğimde ikinci tam çıkmış yirmilik dişim 1 dakikada çekildi nasıl olduğunu anlamadım bile . Çok memnun kaldım .Muayenehaneye yakın uzak mesafe farketmeksizin çevremdekilere tavsiye edeceğim inşallah . Böyle işini seven , meslek içerisinde yerinde saymadan kendini geliştiren doktorların artmasını Allah nasip etsin .

• Emrah Güvenenler Dental Klinik Randevu  •

geçmiş olsun, görüşmek dileğiyle