- Panik Bozukluğu
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Sosyal Fobi
Basınexpres Yolu -Taşocağı Yolu No: 3 212 Ağaoğlu Myoffice 1. Kat No:20, Bağcılar, İstanbul 34218
Basınexpres Yolu -Taşocağı Yolu No: 3 212 Ağaoğlu Myoffice 1. Kat No:20, İstanbul
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
EMDR Terapi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Şema Terapi
Muayenehane
Hocanın samimiyeti insanı çok rahatlatıyor, yıllardır başka doktordan bu verimi alamadım
se...r
Hocamı sevıyorum çok iyi ondan başkasıyla tedavıye devam etmeye kalktığımda en başa döndüm Oyuzden birdaha buradan daha iyisi yok
T
t....k
Erdem hoca ile 5 senede alamadığım yolu sadece 5 ayda aldım.
Okb rahatsızlığım minimize oldu. Uykusuzluk problemim geçti. Allah'ın izniyle beni bir girdaptan çıkardı. İçmediğim ilaç kalmamıştı yaşadığım yan etkiler de cabası. Nokta atışı ilaç kombinasyonları yapıyor. Hangi ilacı içeceğiniz o kadar önemli ki biri şifa olurken biri sizi daha hasta hissettirebiliyor. Kendisi terapi esnasında verdiği örneklerle güven verici, sabırlı ve güleryüzlü... Ben çok memnunum Allah razı olsun Erdem hocamdan.
Tedavi süreci benim için kısa sürede oturdu, daha seyrek gitmeye başladım. Size de şifa olmasını dilerim. Erdem hoca iyiki var!• Muayenehane • Randevu •
......
Erdem Hocam iyi ki var! Kendisi muhteşem bir doktor ve çok güzel bir insan. OKB ve depresyon tedavisi görüyorum. Çok ciddi ilerleme kaydettim. Her seans çok verimli geçiyor. Kendisiyle sohbet etmek çok rahatlatıcı ve zevli. Önerileri, tespitleri, değerlendirmeleri ve paylaştığı bilgiler sayesinde farkındalığımın artmasında çok büyük bir etkisi oldu. Ben kendisinden gani gani razıyım, Rabbim de ondan razı olsun.
Not: Birçok farklı psikiyatristle görüştüm. Erdem Hoca gibi olsalardı çoktan iyileşmiştim. Maalesef kendisinin yetkinliğinde bulunan çok az profesyonel olduğunu düşünüyorum. İmkanınız varsa, imkanlarınız zorlansa dahi gidip görüşün, yorumumu teyit etmiş olursunuz.• Muayenehane • •
Ö
ö....t
Anksiyete bozukluğu ve sağlık kaygım için başladığım tedavi sürecinde konuştuğum esnada kendimi güvende hissettiğim bilgi birikim konusunda Erdem Beyin yaklaşımları profesyonel şekilde destek olmaya devam ediyor. İletişim konusunda ulaşılabilir olması da benim için önemli bir detay.
• Muayenehane • Diğer •
si...
Hastalık sürecinde tedavi arayışına girdiğim dönemde tesadüf eseri kendisiyle tanıştım. Gerçekten işinin ehli olan bir kişi. İki yılı aşkın bir süredir tedavi görüyorum ve sayesinde gerçekten çok yol kat ettim. Umuyorum bir gün tedavi süreci de sona erecek. Kendisine gerçekten çok ama çok şey borçluyum. İyi ki yollarımız kesişmiş...
• Muayenehane • Diğer •
nu...k
Erdem hocaya anksiyete ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Kendisi dalında inanılmaz başarılı beyefendi kişiliği insna huzur veren ses tonuyla danışanına olan anlayışlı yaklaşımıyla işinin duayeni bir insan şuan kendisiyle majör depresyon tedavisi görmekteyim ve henüz 2 ay geçmesine rağmen çok büyük oranda ilerleme kaydettim iyiki var canım hocam ve hep varolsun iyi bir pisikiyatrist arıyorsanız kesinlikle Erdem hoca
• Muayenehane • •
mh...s
Bir ay önce annem e Erdem bey'e götürdüm. Uyguladığı tedavi 15 günde sonuç vermeye başladı. Annem 15 günden sonra normale dönmeye başladı Bir ay oldu tamamen kendisine geldi diyebilirim. Yazdığı ilaçların birebir faydasını gördük.
• Muayenehane • Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi •
se...m
Erdem hocaya 2018den beri eşimin obsesif komplüsif bozukluğu için gidiyoruz. Kendisi harika bir doktor. Eşim onun sayesinde çok gelişme gösterdi. Evliliğimiz onun sayesinde devam etti. Allah razı olsun.
• Muayenehane • Randevu •
Eşim okb hastası yıllardan beri o kdar doktora gittik fakat hepsi faydasız.erdem hocayla tanıştıktan sonra
Eşim ciddi derecede iyileşme kattetti
Ben erdem hoca gibi bir hekime daha rast gelmedim emeklerinize sağlık
Erdem hoca bir idoldür.
• Muayenehane • Randevu •
Erdem Deveci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Deveci, Psikiyatri. Size Erdem Deveci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Destekleyici Psikoterapi, EMDR Terapi, Online Terapi, Şema Terapi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Erdem Deveci adresi nerede?Erdem Deveci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Basınexpres Yolu -Taşocağı Yolu No: 3 212 Ağaoğlu Myoffice 1. Kat No:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Deveci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Deveci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdem Deveci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdem Deveci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erdem Deveci hangi dilleri konuşuyor?Erdem Deveci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdem Deveci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Deveci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erdem Deveci hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Erdem Deveci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler