Psikolog & Aile Danışmanı Evin Ateş %100 burslu olarak okuduğu T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Bitirme tezini ‘’Motivasyon ve mükemeliyetçiliğin akademik erteleme üzerindeki’’ etkisi üzerine yapmıştır. Lisans yaşamı boyunca Almanya da Alice Salomon Üniversitesinde ERASMUS programına katılmış ve bu süreçte Prof. Dr. Uta Walter süpervizörlüğünde göç, travma ve ırkçılık konulu araştırmalar yürütmüştür. Evin Ateş Okmeydanı Devlet Hastanesi, İntegratif Enstitü, Mülteciler Derneğinde stajlarını tamamlamıştır. Bu stajlarda klinik becerini geliştirmiş ve çocuk, ergen, yetişkin danışanlara yönelik uygulanan tedavi yaklaşımlarını öğrenmiştir. LÖSEV, AKUT, Wold Human Relief ve TEMA vakfında çocuk ergen ve yaşlı grupları ile gönüllü olarak çalışmalar yürütmüştür. 2019/2022 yılları arasında Dr.Öğr.Üyesi Fatma Kahraman süpervizörlüğünde 5 farklı araştırmacı ile birlikte toplumsal cinsiyet eşitsizliğine yönelik bir araştırmada araştırmacı olarak bulunmuş ve bu araştırmayı 9 Eylül Üniversitesinde ve Portekiz Porto da düzenlenen ‘’Breaking Walls, Building Bridges’’ temalı kongrelerde sunmuştur. Meslek yaşamı boyunca Pera Kampüs Özel Eğitim Merkezi, Değişim Okulları, Yereller ve Sığınmacılar ile Yardımlaşma ve Dayanışma (YSYD) İnsani Yardım Derneğinde çalışmıştır. Pera Kampüste İngilizce olarak yabancı uyruklu otizmli çocuklar ile Uygulamalı Davranış Analizi yöntemiyle çalışmıştır. Değişim Okullarında akran zorbalığı, uyum sorunları, sınav kaygısı, kardeş ilişkileri vb. konular üzerine öğrenci ve velilere yönelik çalışmalar yürütmüştür. YSYD derneği bünyesinde Hatay da deprem travması yaşamış yabancı ve Türk uyruklu danışanlara yönelik çadır ve konteyner kentlerde bireysel psikoterapi hizmeti vermiş, yas ve travma danışmanlığı yapmıştır. Ayrıca yetişkin ve çocuklar ile; duygular, ebeveyn tutumları, öz şefkat vb. konularda sanat terapisi temelli psikososyal destek grup oturumları organize etmiş ve yürütücülüğünü yapmıştır. EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Terapi, Kişiler Arası İlişkiler Terapisi, Aile Danışmanlığı (450 saatlik MEB Onaylı) , Somatik Deneyimleme, Mindfullnes temelli Sanat Terapisi, Bütüncül Oyun Terapisi (Çocuk merkezli, kum tepsisi terapisi, Fillial Terapi, Bilişsel Davranışçı oyun Terapisi), Çizim Analizi Terapi yaklaşımları ile çocuk ergen ve yetişkinler ile yüz yüze ve online olarak bireysel psikoterapi hizmeti vermektedir. Uyguladığı terapi yaklaşımlarına yönelik süpervizyon süreçlerinden geçmiş ve bu yaklaşımlara yönelik yetkin bir konuma gelmiştir. Kurucusu olduğu Beylikdüzü ARS Psikoloji ve danışmanlık merkezinde danışanları ile görüşmelerini sürdürmekte bunun yanı sıra ve online olarak da danışmanlık hizmeti vermektedir. İleri derecede İngilizce bilmektedir. İngilizce dilinde oyun terapisi uygulayabilmekte ve ebeveyn danışmanlığı verebilmektedir.
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Sigortası olan hastalar
Mevlana Mahallesi Çelebi Mehmet Caddesi Yaraşan Eserkent Sitesi No:13 C Blok D:1, Büyükçekmece, İstanbul 34512
- Sigortası olan hastalar
İstanbul üniversite mah. Hilal sokak, Uran Cd., Avcılar/İstanbul, Avcılar, İstanbul 34320
- Sigortası olan hastalar
Mevlana Mahallesi Çelebi Mehmet Caddesi Yaraşan Eserkent Sitesi No:13 C Blok D:1, İstanbul
İstanbul üniversite mah. Hilal sokak, Uran Cd., Avcılar/İstanbul, İstanbul
Psk. Evin Ateş (Avcılar)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Psk. Evin Ateş (Beylikdüzü)
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Psk. Evin Ateş (Beylikdüzü)
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Psk. Evin Ateş (Beylikdüzü)
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Porteus Labirentleri Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
be...n
Evin Hanım, seanslar boyunca beni dikkatle dinleyerek güven verici bir ortam sağladı. Destekleyici yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi tanımamı ve duygularımı daha sağlıklı yönetmemi sağladı.
d....a
Özgüven düṣ̌üklüğü ve çocukluğumdan beri bana dayatılan mükemelliyetçilik konuları üzerine destek aldim. Seanslarda öz guven dusukluğüne sebep olan şeyleri kesfettim. Kendimi oldugum halimle sevmemin kendime olan guvenimi arttirdigini gordum. Evin hanim bana kendimi değerli hissettiriyor ve aramızdaki bağ iyileştirici oldu. Yaklaşik 8 aydir bazen online bazen yuz yuze olarak destek aliyorum.
• Bakırköy Psikohome Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Evin hanımdan boşanma sürecinde yaşadığım bunalım sebebiyle destek almaya karar verdim. Kendisine internet üzerinden ulaştım. Bu süreçte kendi gücümü keşfetmemi sağladı. Duygularımı ve düşüncelerimi daha iyi anlamaya başladım. Süreçte kendi kaynaklarımı fark ettim. Güven veren, kabul eden, destekleyici biri Evin hanım.
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Evin hanımı internet üzerinden buldum. Kendisinden travma terapisi aldım. Bana karşı yaklaşımı en baştan beri kucaklayıcı ve anlayışlıydı. Terapi öncesinde yargılanır mıyım diye çok korkardım. Fakat seanslarda kendimi olduğum gibi ifade edebiliyorum. Beni anladığını ve yargılamadığını gördükçe zamanla güvenim arttı. Bir senede çok yol katettik.
L
l.....
5 yaşındaki kızımızı kardeş kıskançlığı problemi ile Evin hanıma getirdik. Bize kardeş kıskançlığının sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Kızımin seanslardan sonra öfke ve saldırganlık davranışlarında gözle görülür derecede azalma oldu. Ebeveyn olarak biz de ne yapacağımızı nasıl davranacagimizi şaşirmistik. Artık daha bilinçli bir şekilde çocuğumuza yaklaşıyor, onun ihtiyaçlarını daha iyi görüyoruz.
• Bakırköy Psikohome Danışmanlık Merkezi • Normal Randevu •
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Evin hocam ile deprem sonrası yaşadığım baş edemediğim problemler üzerine çalıştık. Ve yıllar önce bir kayıp yaşamıştım. Hala kabuslar görüyordum. Deprem sonrasında iç sıkıntılarım daha fazla artmıştı. Evin hocam ile hayata tutunacak yeni yollar buldum. öz şevkat kavramını kendime değer vermeyi öğrendim. Gördüm ki ben kendime şefkat gosterdikce değer verdikçe insanlar da bana değer vermeye başladı.
• başka bir yer • Diğer •
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kendimi depresyonda gibi hissediyordum. Yataktan çıkacak mecalim yoktu. Hiçbir şey yemek istemiyordum, uyku düzenim altüst olmuştu. Günlük işleri yapmak bile gözümde çok büyüyordu. Evin hanımı bir tanıdık vasıtasıyla buldum. Kendisi beni psikiyatriste yönlendirdi. Kendisi ile depresyon üzerine çalıştık. Tedaviyi birlikte yürüttük. Sorunlarımı benden bile iyi anladığını hissediyordum bazen. Kendisiyle yaklaşık 6 ay bir tedavi sürecimiz oldu. Daha hayat dolu bir insan oldum. Bana zor gelen şeyleri Evin hanımın desteği ile atlatabildim. Süreçten memnun kaldım.
O
o.....
Bir arkadaşımın önerisiyle seanslara gitmeye başladım. Evin Hanım kendimle ilgili bir çok şeyi keşfetmeme yardımcı oldu, artık kendimi daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. İlişkilerimde zorlandığım bir çok şeyi paylaştım ve terapistimin beni ilgiyle dinlemesi yaşadığım zorlukları atlamamda çok yararlı oldu. Evin Hanım'ın desteği sayesinde kendimi eskisine kıyasla daha dengeli hissediyorum.
• Bakırköy Psikohome Danışmanlık Merkezi • Yetişkin Terapisi •
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben kizim icin psikolog arayisindaydim.Evin hanımı bir uygulama sayesinde tanidim.1.5 sene oldu kızım danisanlik alalı ve gözle görünür derecede ilerleme oldu s
gercekten.Sadece kizim için değil benim de bir sıkıntım olduğunda kendisini aradığımda çok destek oluyor iyi ki kendisini tanımışız.• başka bir yer • Diğer •
Psk. Evin Ateş
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Çalıştığım şirkette sınırlarımı korumakta ve iş arkadaşlarımla yaşadığın problemleri çözümleyebilmekte çok zorluk yaşıyordum. Sürekli bir tedirginlik, kaygı yaşıyordum. Sorunlarım hakkında en yakınlarım ile bile konuşmuyordum. Bir noktada yoğun bir kaygı atağı yaşadım ve artık destek almam gerektiğini fark ettim. Evin hanımın kaygı ile ilgili bir yazısına denk geldim. Ve o an benli anlayacak terapistin Evin Hanım olduğunu düşündüm. Terapiye başladığımız süreçten bu yana çok şey öğrendim. Artık daha sağlıklı sınırlar koyabiliyorum. Duygularımın daha çok farkındayım. Problem çözme becerilerim gelişti. Kendime olan saygım arttı. Kendisi çok donanımlı ve işini bilen bir terapist.
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Evin Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evin Ateş, Psikoloji. Size Evin Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Standardize Mini Mental Test, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Evin Ateş adresi nerede?Evin Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mahallesi Çelebi Mehmet Caddesi Yaraşan Eserkent Sitesi No:13 C Blok D:1 İstanbul
- İstanbul üniversite mah. Hilal sokak, Uran Cd., Avcılar/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evin Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evin Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evin Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evin Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Evin Ateş hangi dilleri konuşuyor?Evin Ateş ile İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Evin Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evin Ateş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evin Ateş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evin Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Evin Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Evin Ateş hangi sigortaları kabul ediyor?Evin Ateş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.