Danışanlarıma, bilimsel temelli yaklaşımlar ve empatiyle destek olarak, zorlukların üstesinden gelmelerine ve hayatlarında daha dengeli bir yol çizmelerine yardımcı olmayı hedefliyorum. Ruh sağlığınızı iyileştirme yolculuğunda size eşlik etmekten mutluluk duyarım. Yeni danışanlar kabul ediyorum, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sınav Kaygısı
(TADİLATTA) Mansuroğlu, Toki Evleri, 286. Sk. No:28 D:B1 Blok Kat:1 Daire:1, Bayraklı, İzmir 35400
- Sigortası olan hastalar
(TADİLATTA) Mansuroğlu, Toki Evleri, 286. Sk. No:28 D:B1 Blok Kat:1 Daire:1, İzmir
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Destekleyici Psikoterapi
Bayraklı Psikoloji Danışmanlık (TADİLATTA)
Hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri, kendim için bir adım atmak ve Eylül Hanım’la tanışmak oldu. Kendisine uygulama üzerinden ulaştım ve yorumlardaki olumlu geri dönüşler güvenimi artırdı. Henüz birkaç seans geçirdik ama etkisi şimdiden çok büyük; kendimi daha hafiflemiş ve anlaşılmış hissediyorum. Her şeyi rahatça ve gerilmeden konuşabilmek, süreci çok değerli kılıyor. Bu deneyimi herkesin yaşamasını isterim.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Kendiniz için attığınız bu adımın size iyi geldiğini duymak beni çok sevindirdi. Seanslarda kurduğumuz güvenli alanın size nefes aldırdığını bilmek benim için gerçekten çok kıymetli.
O
oz...
Uzun süredir ertelediğim ve aslında ihtiyacını her geçen gün daha fazla hissettiğim terapi sürecine Eylül Hanım ile başladığım için çok memnunum. Kendisini internet üzerinden buldum ve yeme bozukluğu üzerine çalışıyoruz. Her seans sonrası kendimi daha farkında, daha güçlü ve daha umutlu hissediyorum. Yeme düzenim ve bedenimle ilişkim konusunda zorlandığım, yoğun duygular yaşadığım dönemlerde bana çok destek oldu. İlk başladığımız zamanki ben ile şimdiki halim arasındaki olumlu farkları görebilmek bana iyi geliyor. Desteğinden çok memnunum.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim Kendinizdeki değişimi fark etmeniz ve her seans sonrası daha güçlü hissetmeniz beni çok mutlu ediyor. Bu süreçteki emeğiniz gerçekten takdire değer, iyi ki yollarımız kesişti.
Birkaç yıl önce yaşadığım boşanma sonrası uzun bir yas süreci ve hayatımda biriken olumsuzluklar sebebiyle ağır bir depresyona girmiştim. Bir yakınım sayesinde Eylül Hanım’la tanıştım ve seanslara başladım. Eylül Hanım, hem bilgisi hem de profesyonel yaklaşımıyla gerçekten çok iyi bir rehber oldu; beni dikkatle dinleyip doğru yönlendirdi. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve verdiği tavsiyeler sayesinde hayata daha umutlu ve farklı bir gözle bakabiliyorum.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Böylesine ağır bir dönemden sonra yeniden umutlu hissedebilmenize eşlik edebilmek benim için çok değerli. Bu süreçte gösterdiğiniz emek ve kararlılık takdire değer
Sosyal ortamlarda yaşadığım kaygılar nedeniyle Eylül Hanım’la görüşmeye başladım. Fark etmediğim düşünce ve tepkilerimi görmemi sağladı, kaygılarımı yönetmeyi öğreniyorum ve kendimi çok daha rahat hissetmeye başladım. Kaygılarımı tamamen aşmak için seanslara düzenli olarak devam etmeyi planlıyorum. Tanıştığımız için gerçekten çok şanslıyım.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Kaygılarınızla baş ederken attığınız adımlara tanıklık etmek çok kıymetli. Düzenli şekilde devam etme kararlılığınız, sürecin en önemli gücü. İyi ki yollarımız kesişti
K
ke...m
Yeme bozukluğu nedeniyle bir süre önce Eylül Hanım’a başvurdum. Sitedeki puanı ve yorumları görünce kendisiyle iletişime geçmeye karar verdim ve iyi ki de öyle yapmışım. Daha ilk görüşmeden güven veren, sakin ve samimi tavırları sayesinde doğru bir tercih yaptığımı anladım. Seanslarda, yemekle ve bedenimle ilgili hiç fark etmediğim düşünce ve alışkanlıklarımı görmemi sağladı. Bu süreçte bana hem destek oldu hem de yol gösterdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, çok minnettarım.
• başka bir yer • Diğer •
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Bu yolculukta gösterdiğiniz emek ve değişime olan açıklığınız her şeyden daha değerli. Sizin ilerlemenize tanıklık etmek benim için de büyük bir mutluluk
ab...b
Hayatımda hiçbir şeyin iyiye gitmeyeceğini düşündüğüm bir dönemde tanıştım Eylül hocamla. Kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyodum. Seanslar ilerledikçe karanlığın içinde küçük ışıklar görmeye başladım. Bugün daha umutlu, daha güçlü ve yeniden hayata tutunabilen biriyim. İyi ki yollarımız kesişmiş
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Zor zamanlarda yanınızda olup bugün yeniden umutla hayata tutunabildiğinizi görmek beni çok mutlu ediyor. Sizin gayretinizle yol aldık, iyi ki birlikteyiz
Uzun zamandır kendime güvenmekte zorlanıyordum, en küçük kararları verirken bile sürekli başkalarının onayını arıyordum. Eylül hocamla seanslara başladığımdan beri kendimi daha iyi tanımaya ve değerimi fark etmeye başladım. Sürecimiz devam ediyor ama şimdiden daha kararlı ve güçlü hissettiğimi söyleyebilirim
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim Kendinizi daha iyi tanımanız ve adım adım güçlendiğinizi hissetmeniz benim için çok kıymetli. Bu yolculukta gösterdiğiniz çaba ilham verici. Sürecinize eşlik edebildiğim için ben de çok mutluyum.
b....e
Eylül hocamla bir süredir terapi sürecindeyiz. Kendisi güler yüzlü ve samimi bir psikolog. Onunla rahatça konuşabiliyor ve problemlerimi paylaşabiliyorum.Terapi sürecinin sadece psikologdan ibaret olmadığını, danışanın da sürece katkıda bulunması gerektiğini öğrendim bu süreçte ve ben de bu doğrultuda çaba gösteriyorum. Biz ağırlıklı olarak anksiyete bozukluğum üzerine çalışıyoruz ve süreçten genel çok olarak memnunum.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim Terapi sürecine kattığınız emek ve çaba çok kıymetli. Yolculuğunuza eşlik edebilmek benim için de çok değerli.
ay...ç
Her seanstan sonra rahatlamış ve hafiflemiş olarak güne devam ediyorum. Kafamın içindeki düşüncelerle başa çıkamıyor, birilerine anlatınca çözüm ya da rahatlama bulamıyordum. Eylül hanımla umarım bundan sonra da beraber olacağız.
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederimSeanslardan sonra kendinizi daha rahatlamış hissetmeniz benim için çok kıymetli. Bu yolculukta size eşlik etmekten mutluluk duyuyorum, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.
g....d
Anksiyete ataklarımın hiç geçmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi ise Eylül hanım sayesinde hem nedenlerini daha iyi anlıyorum hem de başa çıkabilmek için birçok yöntem öğrendim
• Bayraklı Psikoloji Danışmanlık (TADİLATTA) • Randevu •
Psk. Eylül Hazal Çağlar
Bu güzel paylaşımınız için yürekten teşekkür ederim Kaygılarınızla baş ederken gösterdiğiniz çabayı görmek beni de çok mutlu ediyor. Sizin ilerlemenize tanıklık etmek benim için büyük bir değer.
Eylül Hazal Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eylül Hazal Çağlar, Psikoloji. Size Eylül Hazal Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Destekleyici Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Eylül Hazal Çağlar adresi nerede?Eylül Hazal Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- (TADİLATTA) Mansuroğlu, Toki Evleri, 286. Sk. No:28 D:B1 Blok Kat:1 Daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eylül Hazal Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eylül Hazal Çağlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eylül Hazal Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eylül Hazal Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eylül Hazal Çağlar hangi dilleri konuşuyor?Eylül Hazal Çağlar ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Eylül Hazal Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eylül Hazal Çağlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eylül Hazal Çağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Eylül Hazal Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eylül Hazal Çağlar hangi sigortaları kabul ediyor?Eylül Hazal Çağlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.