Psikoloji lisans eğitimimi Acıbadem Üniversitesi'nde tamamladım. Eğitim sürecim boyunca klinik psikoloji alanında staj ve uygulama deneyimi kazandım.
Çalışmalarımda ağırlıklı olarak Psikodinamik Psikoterapi yaklaşımını benimsemekteyim. Terapi sürecini, kişinin kendini daha iyi anlamasına ve içsel kaynaklarını keşfetmesine alan açan bir yolculuk olarak görüyorum.
Yetişkin bireylerle; kaygı, ilişki problemleri, özgüven problemleri, duygusal düzenleme güçlükleri ve yaşam geçiş dönemleri üzerine çalışıyorum.
Seanslarımda yargısız, güvenli ve iş birliğine dayalı bir alan sunmaya özen gösteriyorum. Her bireyin hikayesinin kendine özgü olduğunu inanıyor, süreci danışanın ihtiyaçlarına göre şekillendiriyorum.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
İstanbul
İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ezgi Uyar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ezgi Uyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Uyar, Psikoloji. Size Ezgi Uyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Ezgi Uyar adresi nerede?Ezgi Uyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Uyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Uyar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Uyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Uyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ezgi Uyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Uyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.