Ümraniye, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaElmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi.No:8, Ümraniye • Harita
Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Meva Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHuzur Mahallesi No:35, Ümraniye • Harita
Meva Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaAtatürk Mahallesi Sütçü İmam Cd. No:41, Ümraniye • Harita
Kısıklı, Alemdağ Caddesi No:95, 34692 Üsküdar/İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Asya Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Yukarı dudullu Mah. Tavukçuyolu Cad. No:233 Ümraniye / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Ümraniye Aktif Tıp Merkezi
Madenler Mah Arafat Cad No 1 Esenşehir, İstanbul • Harita