İstanbul, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Özel Remedy Hospital
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
İdealtepe, İstanbul • Harita
ENFA FİZİK TEDAVİ
M.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77, Güngören • Harita
Özel İlgi Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Liva diyet
Fzt. Zehra Zümrüt Öztemur
Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4, Şişli • Harita
Özel Osmanoğlu Hastanesi
Fulya, Büyükdere Cd. somer apt D:no:64 iç kapı no:18, 34000 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Fizyoterapi Clinic
Hüseyinağa mah. Atıf Yılmaz cd. No:5/33 İstiklal Palas Ofis, İstanbul • Harita
Fizyoterapist Alper Karaca
Fevzi çakmak mahallesi eski karakol sokak no:9, İstanbul • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Kartaltepe mahallesi, süvari caddesi no:15 kat:2 Küçükçekmece, İstanbul • Harita
Fizyo Nutrition +