İstanbul, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Fzt. Özgen Özkök
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Fzt. Edanur Dilekoğlu
Armağanevler Mah. Alemdağ Cad. Prestige Plaza, no:466, Kat:2, Daire:3, İstanbul • Harita
PHYSIOBOOST Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi
Şişli Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Fzt. Aylin Demirel Abay
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3-A/13 Beycity Residance, İstanbul • Harita
Fzt. Simge Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi
Dursunköy-Yassıören Caddesi, Arnavutköy • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Güzeldere, İstanbul • Harita
Fizyoterapist Aleyna Damla Kara
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
İdealtepe, İstanbul • Harita
ENFA FİZİK TEDAVİ
M.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77, Güngören • Harita
Özel İlgi Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fzt. Gözde Başer