Psk. Gamze Serenay Uslu

Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

Psk. Gamze Serenay Uslu, İstinye Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Bilişsel davranışçı terapi eğitimini tamamlamış ve test eğitimlerini tamamlamıştır. Bakırköy ve Ataköyde yüz yüze ve online olarak danışan görmektedir. Ergen ve yetişkin alanında hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Randevu +1 daha fazla

Psk. Gamze Serenay Uslu (Dara-Ataköy)
Route İstanbul Residance Ataköy 7-8-9-10, Kısım Mah. Çobançeşme, Bakırköy, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Randevu +20 daha fazla

Psk. Gamze Serenay Uslu (Zera Bakırköy)
Zeytinlik Mah. Ray Sk. Bakırköy Sitesi B Blok No:11 Daire 7, Bakırköy, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Randevu +1 daha fazla

Randevu doğrulandı
Konum: Psk. Gamze Serenay Uslu (Zera Bakırköy) Randevu

Zor zamanlar geçirirken bu yolculuğa başladım iyi ki Gamze hanımla başlamışım, kendi kıymetimin farkına vardım, değersizlik algısını yıkıp kendi sınırımı koymayı öğrendim, terapistim hem çok samimi hem danışanına karşı özenli narin bir çiçek gibi bakan biri

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gamze hocam bu hayatta verdiğim en doğru karar uzun süren majör depresyonum vardı birçok psikologa gittim ama hiçbiri Gamze hocam kadar iyi gelmedi takintilarima iyi ki diyorum iyi ki yolumuz kesişmiş .

Sosyal anksiyete yaşadığım için başvurdum. Sosyal medyadan ulaşmıştım. Süreci düzenli bir şekilde ilerlettik. Birkaç arkadaşıma daha psikolog sorduklarında tavsiye ettim, hala düzenli seanslara devam ediyoruz hocamla.

T

Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Seanslara yüz yüze başladık. Başladığımdan beri aktif olarak yaşadığım obsesyon durumunda azalma olduğunu söyleyebilirim. Etrafımda soranlara Gamze hocayı tavsiye ediyorum.

Bir süredir panik atak rahatsızlığı ile uğraşıyordum, Gamze Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Kendisi çok nazik ve yardımsever bir psikologdu. Seans sürecim sona erdikten sonra panik atak rahatsızlığımda azalma oldu şu an ise düzenli olarak da danışanıyım, çevreme tavsiye ederim.

Psikolojik olarak kötü bir dönemden geçerken tavsiye üzerine gittim, gerçekten daha kolay atlatmamı sağladı Gamze Hocam. Etrafımda psikolog arayan olursa kesinlikle önerdiğim bir isim kendisi.

Bir süre öfkemi kontrol edemiyordum. Sosyal medya aracılığıyla hocamı buldum. Süreci çok iyi ilerletti. Hala seanslara devam ediyoruz. Çevremdekiler bile değişimi fark etti. Etrafımdakilere de tavsiye ediyorum.

K

Gamze Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Depresyon için ulaştım. Gamze Serenay hocam çok şefkatli, empati yeteneği yüksek. İyi ki yollarımız kesişmiş, beni çok iyi anlıyor ve yönlendiriyor. Gamze hocam beni yargılamadan dinliyor, bu bana kendimi çok iyi hissettiriyor. Çevreme tabii ki tavsiye ederim.

Birkaç kez psikoloğa gittim, anksiyetem artık günlük işlevlerimi yerine getirirken zorluyordu. Ancak hiçbir verim alamadım, kime gittiysem umutlarım da tükenmişti. Daha sonrasında yakınımın tavsiyesiyle Gamze Hocam ile tanıştık. Yaklaşımı, nezaketi, zerafeti beni çok etkiledi. Düşüncelerimi rahatlattı ve birçok ardından gelen fiziksel yaptırımlarımı hafifletti. Gamze hocamın sayesinde gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Halbuki çok önyargılıydım, bunları yıkmamı sağladı. Mesleğini severek yaptığı çok belli ve gerçekten bakış açısı sunmakta harika birisi. Kendisine çok teşekkür ederim. Kendisini tanımanız gerektiğini düşünüyorum, kesinlikle. Seanslarımızda bu değişimlerimi kalıcı hale getirebilmek için baya yol kat ettik. Kendimi şu an gayet iyi ve rahatlamış hissediyorum, kendimdeki değişimin istediğim noktasına gayet iyi gelebildim. Herkese memnuniyetle tavsiye ederim, Gamze Hanım gerçekten insanın halinden ve dilinden çok iyi anlayan ve eminim ki her sıkıntıya yardımcı olabilecek birisi.

I

Gamze Hanıma uzun süredir devam eden anksiyetem sebebiyle sosyal medya üzerinden ulaştım. Çevremdekilere tabi ki tavsiye edebilirim. Kendisiyle güzel bir terapi süreci geçirdiğimi söyleyebilirim.