İstanbul, Göğüs Hastalıkları
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Endodonti · Daha fazlaMiralay Şefikbey Cad., İstanbul • Harita
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Psikiyatri · Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A, Başakşehir • Harita
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaG.O.P. Meydanı Salihpaşa Cad.N.52 Merkez Mah., Gaziosmanpaşa • Harita
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Nefroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaOsmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazlaÇarşı Mah. Soğanlık Cad.No:21 Kartal, Kartal • Harita
İstanbul Yakacık Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Ambarlı Mah. Merkez Cami Sok. Y. Beyazıt Parkiçi, İstanbul • Harita
Yenibosna Sağlık Ocağı
Acıbadem Küçükçamlıca Mevkii, İstanbul • Harita
Çamlıca Gata Askeri Hastanesi
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Üroloji
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaİnönü Mah. Eski Ank. Yolu Cad. No-93 K-1 Sarıgazi, İstanbul • Harita
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaKuşdili Cad.No:41, Kadıköy • Harita
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
Tepeüstü Mahallesi Ihlamurkuyu Mah. Alemdağ Cad. Yonca Sokak No:2/A, İstanbul • Harita
Özel Ihlamurkuyu Polikliniği
İnönü Cad. No:5/7 Sahrayı Cedid, İstanbul • Harita
Özel Özdemir İç Hastalıkları Dal Merkezi
Emniyet Müdürlüğü Polis Dispanseri
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği · Daha fazlaVatan Cad., İstanbul • Harita
Emniyet Müdürlüğü Polis Dispanseri
İstanbul Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaBüyükdere Cad.1001 Çiçek Sok.No:1, İstanbul • Harita
İstanbul Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaCafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Özel Batı Bahat Hospital
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAtatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları