Uzman Psikolog. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerimi Mannheim Üniversitesi (Almanya/Mannheim), Psikoloji Anabilim Dalında, tamamladım. Yüksek Lisansımın ardından, ikinci Uzmanlık olarak Heidelberg (Almanya) Psikotedavi Eğitim Tedavi Merkezinde 3 sene süren “Sistemik Psikotedavi Uzmanı” ünvanını aldım. Onu takip eden “Aile Danışmanı” ve “Transaksyonel Analizi” eğitimlerimi Almanyada tamamladım. Bunun yanında Türkiyede “EMDR Terapi”, “Şema Terapi”, “Gottman Çift Tedavi”, “Bilişsel Davranışsal Tedavi” eğitimlerini aldıktan sonra geniş çaplı ve eklektik yöntemle danışanlarıma Koza Danışmanlık Merkezimde destek vermekteyim. 18 yıllık Uzman Psikolog olarak meslek yaşantımda bireysel, grup ve çift terapilerimi özel (Almanya Rehabilitasyon Merkezleri, şu an mevcut kendi Danışma Merkezimde) ve kamu sektörlerinde (Almanya Devlet Kurumlarında) tamamladım. Uzun zamandır yurdışında (Almanya, Amerika, Hollanda, İngiltere mevcut danışanlarım) ve bazı yurtiçinde (İstanbul, Ankara, Edirne, Hatay vs.) danışanlarımla görüntülü online görüşmeler yapmaktayım.
- Depresyon
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
bk...k
Gökçe hanımla çok kötü bir zamanımda tanıştık. 2 yıldır terapi baskısı görüyordum ama realist beynim bunu algılamıyordu. “Ölmek istiyorum” dediğim gün dayandım kapısına. Bana özenle bu sürecin nasıl işlediğini anlattı, aklıma yattı aşağı yukarı 4 sene devam ettik sürecimize. Farkı anlatmam mümkün değil. Yaşayıp görmelisiniz. Ona borcumu ödeyemem. Lütfen benim gibi biriyseniz kendiniz için, hiçbir şey için değilse bile kendiniz için.. Dayanın kapısına. 4 sene sonra anlayacaksınız.
• Koza Danışma Merkezi • Randevu •
em...
Değerli meslektaşım Uzman Psikolog Gökçe İpeklioğlu, sahip olduğu derin akademik bilgi birikimi, saha deneyimleri ve aktardığı tecrübeleriyle mesleki gelişimime önemli katkılar sağlamıştır. Süreç boyunca gösterdiği titizlik, etik yaklaşımı ve yapıcı geri bildirimleri sayesinde danışan portföyümü daha bütüncül bir bakış açısıyla yönetebilmem mümkün olmuştur.
Gökçe Hanım, farklı yaklaşımlara dair geniş bilgisini pratik uygulamalarla birleştirerek yalnızca vaka değerlendirmelerinde değil, danışanla kurulan işbirliğinin güçlendirilmesinde de yol gösterici olmuştur. Profesyonel duruşu, mesleki dayanışma ruhu ve sürekli öğrenmeyi teşvik eden tutumu sayesinde birlikte geçirdiğimiz süreç benim için hem öğretici hem de ilham verici bir deneyim olmuştur.
Kendisini, mesleki yolculuğumda güvenle danışabileceğim, alanında yetkin bir uzman olarak görmekteyim.
• Koza Danışma Merkezi • Randevu •
n...
Ailevi bir kriz nedeniyle sayın Gökçe İpeklioğlu'na başvurdum. Eşimle iki ortak çocuğumuz var; en küçüğümüz krizin başladığı dönemde altı aylıktı. Ayrıca bir patchwork aileyiz. Eşimin önceki ilişkisinden bir kızı vardı, o zaman 14 yaşındaydı. Annesinin bağımlılık sorunları nedeniyle büyük kızımız ağır bir dönem geçiriyordu ve eşimin tepkilerini anlamakta zorlanıyordum. Ya boşanacak ya da destek alacaktım.
Sayın İpeklioğlu ile başladığım EMDR terapisindeki hedefim; çatışma çözme becerilerimi geliştirmek ve kişisel kaynaklarımı güçlendirmekti. Önerdiği literatür, görüşmeler ve EMDR seansları sayesinde geçmiş deneyimlerimi işleyip yeni düşünce kalıpları geliştirdim. Bugün daha dengeli hissediyorum, sınırlarımı daha net koyabiliyorum. Büyük kızımız şimdi 17 yaşında, değerli bir genç hanım ve sevimli bir abla. Babasıyla aramdaki dostluk daha samimi ve istikrarlı.
Sayın Gökçe İpeklioğlu'nu gönülden tavsiye ediyorum.• • •
a...
Almanya’ya taşındıktan kısa bir süre sonra kendimi çok yetersiz ve çaresiz hissettiğim bir dönemde tanıştım Gökçe Hanımla. Daha önce başka psikologlarla görüşmüş ve yarıda bırakmıştım ama Gökçe Hanımla terapiye başladıktan sonra bu artık bir terapi değil kendime dönüş yolculuğuydu benim için, her seanstan önce “Bu sefer hangi duygum ile tanışacağım acaba” diye merakla girdim seanslara. Uyguladığı EMDR ve Transaksiyonel Analiz tekniği ile kendi iç ailemi görmeme ve değersizlik ve suçluluk duygumu farketmeme vesile oldu. Kendini küçük çaresiz bir çocuk gibi, karar verirken başkalarının onayını bekleyen ve verdiği kararlardan suçluluk duyan biriyken 1,5 senenin sonunda kendimi daha bağımsız, neler başardığını görebilen, fikirlerini söyleyebilen ve kararlarının arkasında durabilen bir yetişkin olarak hissediyorum. Artık hayata karşı korkularından çok heyecanım ve merakım varsa bu en çok da Gökçe Hanım'ın disiplini, samimiyeti ve donanımı sayesindedir.
g.....
Gökçe hanımla seanslara 1.5 yıl önce başladık. Terapiye başlamamın sebepleri arasında yoğun erteleme, kendimi verimsiz hissetme, gelecek kaygısı ve mesleki kararsızlık vardı. Yeni psikoloji mezunu olmama rağmen herkes gibi terapiye başlama konusunda kaygılarım vardı fakat Gökçe Hanım’ın güler yüzü, disiplini ve iletişimi sayesinde bu duvarı yıktım. Başlarda katılımda zorlandığım seanslar daha da düzenli bir hale geldi ve hızla iç dünyamı anlamaya başladım. Yetersizlik ve değersizlik kavramlarının üzerine gittikçe, davranışlarımda ve günlük yaşamımda da iyi anlamda birçok değişiklik oldu. Ayrıca Gökçe Hanım’ın psikolojiye dair zengin deneyimi ve bilgi birikimi mesleğim ile alakalı birçok adımı bu aylar içinde atmama yardımcı oldu diyebilirim. Olaylara farklı pencereden bakmamı sağlayarak hayatımdaki bu denli istikrarlı ve olumlu değişimi yaratmama yardımcı olan Gökçe Hanım’ı gözüm kapalı öneriyorum.
• Online Görüşme • Online Terapi •
b...
Gökçe hanımla, kendimi çaresiz hissettiğim bir dönemde tanıştım. Yaklaşık 1,5 yıl süren çalışmalarımız boyunca, Transaksiyonel Analiz ve EMDR yöntemleriyle bana iç dünyama dönmem, orada neler olup bittiğini fark etmem ve daha derinlemesine anlamam konusunda yardımcı oldu. Yoğun değersizlik, çaresizlik ve yetersizlik duygularımla yüzleşerek iç ailemle tanıştım. Bu süreçte kendime karşı daha hoşgörülü olmayı ve yaşadıklarımı farklı perspektiflerden değerlendirmeyi öğrendim. Daha önce terapi deneyimim oldu fakat benim için en etkili olan Gökçe hanımla yaptığım çalışmalardı. Çünkü ilk kez gerçekten anlaşıldığımı, kullanılan yöntemlerin bana iyi geldiğini fark etmiştim. Ayrıca, Gökçe hanımın yurtdışı deneyimi ve orada yaşamanın getirdiği zorlukları anlaması, süreci daha da etkili kıldı. Gökçe hanımı tanıdığım için çok mutluyum ve onu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
g.....
Merhaba, sizler gibi bu profilde gezdiğim günün üzerinden bir buçuk yıl geçti.Kendimi, iç dünyamı açabileceğim kişinin eğitimi ve deneyimi, mesleğini ele alış biçimi benim için çok önemliydi.Gökçeye gelene kadar bir sürü psikoloji kitabı okumuş, çevremde ki psikologlarla çokça sohbet etmiş, kendimi sorgulamıştım.Kendimde ki problemlerimin farkındaydım ama ne yaptıysam ne okuduysam bir çözüm bulamamıştım.Yaptığımız seanslar boyunca bana öğrettiği transaksiyonel analiz ile çözümü kendimde aramayı problemlerime akılcı bir şekilde yaklaşmaya başladım. Kendi iç ailemle bütünleştim. EMDR yardımı ile değersizlik, yetersizlik gibi hislerin baskın olduğu anılarımı çakışıp gözden geçirirken kendime dair yepyeni alanlar keşfettim. Tüm terapi sürecimde bana karşı her zaman anlayışlı, akılcı ve sabırlıydı. Son seansa geldiğimizde çalıştığımız tüm problemlerimi çözmeme yardım etmiş ve bana hayatım boyunca kullanabileceğim harika bilgiler kattı. Beklentimi aşan bir profesyonel, danke Gökçe:)• Online Görüşme • Psikoloji Randevusu •
e....g
Gökçe hanım için neler yazsam az kalır. Benim yeniden doğumu gerçekleştiren ,topluma kazandıran ,en önemlisi ailemi ,kendimi, hayatımı daha da yaşanılır kılan hayatımda tanıdığım ve iyi ki tanıdığım dediğim en önemli kişi. Yıllarca psikologlara gittim ama hiçbirine nedense kendimi açamadım. Ta ki Gökçe Hanım‘ı tanıyana kadar.
Gökçe hanım öyle bir ilişki kurdu ki benle şu ana kadar kimseye anlatamadığım her şeyimi anlatabildim. Hatta bir tabirimiz vardır onunla bir dolap düşünün bütün çekmeceleri boşalttık ve tekrar düzgün bir şekilde yerleştirdik. Neredeyse iki yıllık görüşmenin sonuna geldiğimizde de kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim.
Buraya okuyan sevgili okurlar hiç düşünmeden gidin. En önemlisi kendiniz için. Sonra aileniz hayatınız çevreniz için gidin ama en önemlisi kendiniz için böyle bir yola başvurun. Zaten ihtiyacınız yoksa Gökçe hanım bunu size açıkça söylüyor.
İyi ki varsınız Gökçe hanım iyi ki tanışmışız sizinle..
Sizi ailece çok seviyoruz.• Koza Danışma Merkezi • EMDR Terapi •
K
k.....
Hayatımda, ben de herkes gibi sorunlarla karşılaştım. Bazılarını kendi başıma çözebilsem de bazılarının üstesinden gelmekte zorlandım. Birçok kez destek almayı düşünsem de, kimin, bana, nasıl yardımcı olabileceği konusunda tereddütlerim oldu ve hep erteledim. Son dönemde yaşadıklarıma gösterdiğim reaksiyonları kontrol etmekte zorlandığım ve yorucu olan bu dönemde, bir arkadaşımın referansıyla Gökçe Hanım ile tanıştım. Özgeçmişini okuyup kendisiyle görüştükten sonra, anlaşabileceğimiz konusunda emin olamasam da, ne kaybederim ki diyerek ilk seansa gittim. İlk seanstaki tutumu, yaklaşımı, metodolojisi beni etkiledi ve kendisine güven duymamı sağladı. Kendisiyle geçirdiğimiz süreçte kendimi, çevremi ve çevremle olan etkileşimimi sorgulatarak duygu ve düşüncelerimin kontrolü konusunda bana yol gösterdi. İhtiyaç duyduğunuzda tereddüt etmeden arayabileceğiniz, güvendiğiniz birinin olması çok rahatlatıcı. Bana ve hayatıma yapmış olduğu pozitif katkıdan ötürü çok memnunum.
• Koza Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
Gökce Hanim ile tanistigimda, zor bir sürecten geciyordum ve kendimi kaybolmus hissediyordum. Yaklasik 10 aylik bir sürecte Gökce Hanim ile calistik. Bu dönemde uyguladigi transaksiyonel analiz sayesinde kendimi daha iyi tanidim ve gücümün daha cok farkina vardim. Sadece terapiye baslama nedenim olan sorunlarimla degil, genel olarak hayatimdaki bircok aniyla ve farkinda olmadigim bircok zorlukla yüzlestim.
En önemlisi artik gelecek icin de, kendi basima kendi sorunlarimin üstesinden nasil gelebilecegimi biliyorum, gelemesem bile Gökce Hanim'in her zaman bir telefon uzagimda olacagini biliyorum.
Gökce Hanim sayesinde kesinlikle deneyimlenmesi gereken, cok güzel bir öz yolculuk yasadim ve kendi KOZAmdan ciktim:)• Online Görüşme • Online Terapi •
Gökçe İpeklioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe İpeklioğlu, Psikoloji. Size Gökçe İpeklioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Bağımlılık Tedavisi, Cinsel Terapi.
Gökçe İpeklioğlu adresi nerede?Gökçe İpeklioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahariye Mahallesi Atatürk Bulvarı No:9 Daire:7 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe İpeklioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gökçe İpeklioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gökçe İpeklioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe İpeklioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gökçe İpeklioğlu hangi dilleri konuşuyor?Gökçe İpeklioğlu ile Almanca, Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökçe İpeklioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe İpeklioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökçe İpeklioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Gökçe İpeklioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.