Göz Hastalıkları
Kınıklı Kampüsü, Denizli • Harita
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi
Özel Dünyam Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Ankara • Harita
Doktor Muayehanesi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Sürsürü Mah. Malatya Cad. No:1, Elazığ • Harita
Avrupagöz Elazığ
Malatya Özel Sevgi Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazlaKışla Cad. No:14, Malatya • Harita
Malatya Özel Sevgi Hastanesi
Eski Edirne Yolu No: 653, Sultangazi • Harita
Özel Bahat Hospital
Kemer Corner Sitesi, Göktürk Merkez, Tan Sk. İnci Blok Kat:2, No:23, İstanbul • Harita
Op Dr Dilek Abul Göz Hastalıkları Muayenehanesi