Kl. Psk. Gözde Özgül

Psikoloji · Daha fazla

İzmir 1 adres

Gözde Özgül, İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümünden mezun olmuştur.Lisans eğitimi sonrasında Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji üzerine yapmıştır.

Uyguladığı Test ve Ölçekler:
*BEİER CÜMLE TAMAMLAMA TESTLERİ
*ÖZGÜL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ BATARYASI

Katılmış olduğu Eğitim ve Sertifikalar:
*Somatik Deneyimlemenin Temel Kavramları
*Türkçe Prep (Okuma Güçlendirme Programı)
*PASS Bilişsel Müdahale Programı Eğitimi
*Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (AGTE, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Duygu Durumu Ölçekleri)
*Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası
*Özel Gereksinimli Çocuklarda Dil Gelişimi Terapi Teknikleri ve Artikülasyon Çalışmaları
*Aile Danışmanlığı Eğitim Sertifikası ve Aile Arabuluculuğu Sertifikası
*Durum Anksiyete ve Yeme Bozuklukları için Tanısal Görüşme Sertifika Programı
Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM)
*Çiftlerle Çalışmak, Değerlendirme Araçları ve İlişki Check-up’ı Çalışma Grubu Katılım Belgesi (Dinleyici)”, Boğaziçi Üniversitesi, 17. Ulusal Psikoloji Kongresi
*Kişisel Tarihi Yazmak: Travmatik Stres Bozukluğu ve EMDR Çalışma Grubu Katılım Belgesi (Dinleyici)”, “Aile ve Çift Terapisi Çalışma Grubu Katılım Belgesi”, Doğuş Üniversitesi, V. Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi
Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği üyesidir.
2020 Kasım ayından itibaren Kurucusu olduğu Lika Psikoloji'de çalışmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Lika Psikoloji

Yelki, Güzelbahçe, İzmir 35310

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Gözde hocamız o kadar naif ve samimidir ki ailemizden biri gibiydi. Oğlumla uzun ve zor bir süreçten geçtik. O kadar ilgili alakalı ve en önemlisi işini öyle güzel yapıyor çocukların kalbine öyle güzel dokunuyor ki insana sonsuz güven veriyor. Biz bu zorlu sürecimizi onun sayesinde aştık.

• Lika Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Mesleki donanım,güler yüz ,randevu takip ve hassasiyeti ile hayatımıza dokunuyor her ihtiyacımız olduğunda

• H

Kızımın duygusal ve zihinsel olarak zorlu bir dönemden geçtiği bir zamanda, Gözde hanım ile tanıştık ve hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Kendisinin sıcak, nazik ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kızım, kendini güven içinde ifade etmeye başladı.
    Gözde hanım, kızımın iç dünyasını ve ihtiyaçlarını derinlemesine anlayarak, onun yaşına ve ruh haline uygun bir terapi süreci oluşturdu. Kızım, terapiler sırasında bir yandan sorunlarını çözmekte ilerlerken, bir yandan da öz güven kazandı ve kendini daha çok sevmenin yollarını öğrendi.
    Bir baba olarak, kızımın daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümesine yardımcı olan Gözde hanıma sonsuz minnetlerimi sunuyorum. Hem profesyonelliği hem de samimiyetiyle, bir terapistin ötesinde gerçekten bir rehber ve dost oldu. Kızım, her görüşmeden sonra daha umutlu ve daha güçlü bir şekilde geri dönüyor.
    Eğer bir ebeveyn olarak çocuğunuzun desteğe ihtiyacı varsa, Gözde hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Lika Psikoloji Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği  •

• T

Çocukların çok sevdiği, kısa sürede çözüme ulaşılan bir psikolog.

• Lika Psikoloji Çocuk ve Ergen Terapisi  •

Kızımın seanslara isteyerek gitmesi ve kendini rahatça ifade edebilmesi bizim için çok değerliydi. Süreç boyunca hem çocuğumuza hem de bize karşı ilgili, anlayışlı ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Kısa sürede olumlu gelişmeler görmeye başladık.

• Lika Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Kızım için görüşme sağladım beni gayet iyi bir şekilde dinledi notlar aldı ve yönlendirmelerde bulundu ilk görüşme için beklentimi karşıladı

• B

Özellikle oğlumuza karşı yaklaşımı ve iletişimi oldukça profesyonelce

• C

Merhabalar öncelikle gözde hanıma tanıma fırsatımız olduğu için çok şanslıyız ki biraz geç bulduk kendisini ama iyikide yollarımız kesişti diyorum ergoterapistimizin yönlendirmesiyle tanıştığımız gözde hanımla 4 yaşında kızım için çok güzel bir süreç yaşadık ailecek bu süreci nasıl yönetmemiz gerektiğiniz bize çok güzel anlattı şuanda kızım okula gidiyor uyum sorunu yaşamıyor aile içi dinamiz olsun giyinemiz davranışlarımız olsun hepsini gözde hanımın yönlendirmesiyle başardık iyiki tanıştık herzaman yanımızda olduğunuzu bilmek bizim için çok önemli iyiki varsınız diyorum

• Lika Psikoloji Randevu  •

• G

Kızımın okuluna hazırlık için bir danışman ihtiyacımız bulunuyordu, bu vesileyle aldığımız referanslara istinaden Gözde Hanım ile buluştuk ve sürecimiz başladı. Kendisinin alanında uzmanlığında hiç şüphemiz yoktu ve süreç sonunda doğru karar verdiğimize bir kez daha inanmış olduk.

• Lika Psikoloji Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• V

Büyük kızım iki kez Lika Psikoloji Gözde Hanım’ın danışanı oldu. Gerçekten her iki dönemde de çok iyi bir tedavi süreci geçirdi. İlki sınav kaygısı sebebiyledir. Fiziksek tepkiler de olunca kızımın ilkokul öğretmeni bizi Gözde Hanım’a yönlendirdi. Sınav kaygısı meselesini kökünden çözdü, bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor ve hala uyguladıkları baş etme yöntemlerini kullanıyor kızım. İkinci kez yolumuzun kesişme nedeni kızımın yaşadığımız bir takım ailevi olaylar sonucunda gömdüğü travmalarının gün yüzüne çıkması sonucudur. Bu süreç daha zorlu ve çetrefilliydi ama sonucu gerçekten müthiş, kızım bu yolda birlikte gösterdikleri çaba ile daha kararlı, güçlü bir genç kız. Gözde Hanım kesinlikle hiç tereddütsüz başvuracağımız tek kapı. Bizim için çok kıymetli ve her zaman ilgisine, hoşgörüsüne, yardımseverliğine, her geçen gün kendine yatırım yapıp geliştirdiği bilgisine ve yenilenmiş yöntemlerine güvenebileceğimiz tek isim iyi ki yollarımız kesişti kendisiyle. Yolu her daim açık olsun.