Bireylerin, takımların ve kurumların sahip oldukları potansiyeli görünür kılmalarına, bunu sürdürülebilir bir performansa dönüştürmelerine ve hedeflerine daha güvenle ilerlemelerine psikolog ve koç kimliğimle eşlik ediyorum.
EĞİTİMLERİM
Uludağ Üniversitesi Psikoloji (Lisans)
University of Turin, Italy (Erasmus Bursu İle)
Bilişsel Davranışçı Terapi (Eğitmen & Süpervizör: Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur)
Bilişsel Davranışçı Terapi (Eğitmen: Prof. Dr. Hakan Türkçapar)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi (Eğitmen: Prof. Dr. Vahdet Görmez)
EMDR (Eğitmen: Kln. Psk. Emre Konuk)
Şema Terapi (Eğitmen: Prof. Dr. Esra Yancar)
PERGEL Performans Geliştirme Programı (Eğitmen: Psk. Dr. Olcay Güner)
Sınav Kaygısı Uygulayıcı Eğitimi (Eğitmen: Prof. Dr. Cem Gökçen)
Sınav Anksiyetesini Yönetme (Kln. Psk. Yücel Şavklı)
Sınav Kaygısına Nörobilimsel Bir Bakış: EMDR ile Duyarsızlaştırma ve Güçlenme
Sınav Kaygısı ve EMDR (Eğitmen: Psk. Pelin Öztaş)
MOXO Dikkat, Zamanlama, Dürtüsellik ve Hiperaktivite Testi Uygulayıcı Eğitimi
Ericksonian Hipnoterapi (Eğitmen: Jeffrey Zeig)
The Corporate Hypnotist Master Class (Eğitmen: Psk. Anthony Galie, Germany)
Adler Koçluk Eğitimleri:
1. modül: Profesyonel Koçluğun Temelleri
2. modül: Koçluk'ta Dönüşüm ve İş Bağlamında Koçluk
3. modül: Koçluk'ta Derinleşme: Koçluk'ta Sanat
KONGRELER
5. Uluslararası Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Kongresi (BDPD, 2026, ODTÜ/Ankara)
Travmadan Dayanıklılığa EMDR Köprüsü (EMDR Derneği, 2025)
Barbaros Bulvarı, İstanbul
Visionary House Eğitim Danışmanlık ve Kurumsal Gelişim Hizmetleri
Barbaros Bulvarı, İstanbul
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Ş
ş.....
Çocuğumuzun yaşadığı yoğun sınav kaygısı ve bu sürecin ailemize getirdiği gerginlik sebebiyle Gül hocamiz ile yollarımız kesişti. Kendisi sadece çocuğumuza yönelik nokta atışı bir sınav koçluğu sunmakla kalmadı; ebeveyn olarak bizim de bu süreci nasıl doğru yönetebileceğimizi öğreten harika bir yönlendirme yaptı.
Bilimsel yaklaşımı, empatik tutumu ve hem kizima hem de bize sürece dâhil eden sinav kaygisina yönelik sınav ve ebeveyn kocluğu yöntemi sayesinde evimizdeki kaygı havası dağıldı. Çocuğumuz potansiyelini güvenle ortaya koymayı öğrenirken, biz de onun yanında nasıl durmamız gerektiğini kavradık. Sınava sadece calismak yeterli olmadigini ,sınav maratonunda kaygı yönetimi ve doğru ebeveyn yaklaşımın olmasida gerektigini oğrendik .Tüm bu süreçte doğru sekilde ilerlemek isteyen ailelere içtenlikle tavsiye ederim.iyki Gül hocamla yollarımız kesişti.• Visionary House Eğitim Danışmanlık ve Kurumsal Gelişim Hizmetleri • Diğer •
Gül Nur Pulat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Nur Pulat, Psikoloji. Size Gül Nur Pulat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gül Nur Pulat adresi nerede?Gül Nur Pulat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Bulvarı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Nur Pulat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Nur Pulat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gül Nur Pulat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Nur Pulat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gül Nur Pulat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gül Nur Pulat hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gül Nur Pulat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.