Davranış Bozuklukları
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Beylikdüzü İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul 34000
- Sigortası olan hastalar
Muayene sırasında tarafıma yöneltilen sorular ile kendimi daha iyi ifade edebildiğimi düşündüm.
• Psk Gülben Gencer • Diğer •
es...a
Gülben Hanım ile kızımın 8 yıldır süren saç kıran problemi ve buna bağlı gelişen psikolojik zorluklar nedeniyle tanıştık. Bu süreçte kızımda içe kapanma, özgüven eksikliği ve derslerde belirgin bir düşüş vardı. Uygulanan tedaviyle birlikte hem fiziksel hem de psikolojik anlamda gözle görülür bir iyileşme sürecine girdik. Kızım artık kendini daha rahat ifade edebiliyor, özgüveni giderek artıyor ve hayata daha olumlu bakıyor. Tedavimiz hâlâ devam ediyor ancak şu ana kadar elde edilen gelişmeler oldukça umut verici. Kızımızın kısa sürede ona güvenmesi, kendini rahatça ifade etmeye başlaması ve seanslara isteyerek gitmesi bunun en açık göstergesi oldu. Benzer sorunlar yaşayan aileler için güvenle tercih edilebilecek bir uzman.
• Psk Gülben Gencer • Diğer •
Gülben Gencer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülben Gencer, Psikoloji. Size Gülben Gencer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Draw A Person, Aile Danışmanlığı, Davranış Bozuklukları, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Ebeveyn Danışmanlığı, Terapötik Kartlar Terapisi, Online Hizmet.
Gülben Gencer adresi nerede?Gülben Gencer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülben Gencer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülben Gencer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülben Gencer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülben Gencer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gülben Gencer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülben Gencer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülben Gencer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülben Gencer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülben Gencer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülben Gencer hangi sigortaları kabul ediyor?Gülben Gencer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.