0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Kl. Psk. Gülnihal Çakı, İstanbul'da hizmet vermektedir.

KURS / SERTİFİKA BİLGİSİ:

2021 Cinsel Terapi-Cised
2022 Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi- İstanbul Psikomod Akademi Dr. Nevin Dölek.
2022 Gottman Çift Terapisi I. Düzey- Psikoloji İstanbul

• Banka Havalesi
Gülnihal Çakı

Rasimpaşa, Hayrullah Efendi Sk., No:23, Kadıköy, İstanbul 34716

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • G

ge...

Terapi sürecinin nasıl işleyeceğini ve anılarımla ilgili bilinçaltımda biriktirdiğim düşüncelerimin daha farklı bir şekilde yapılandırmam gerektirdiğini anladığım bir seans oldu. Gelecek seanslarımın faydalı geçeceğini düşünüyorum.

• B

ba...y

Çok şanslı olduğumu düşünüyorum, doğru terapisti bulmak konusunda kaygılarım vardı.İlk deneyimimde Gülnihal hanıma denk gelmek benim için çokbüyük şans. Kendisini bir metaforla anlatmak istersem eğer benim için gökyüzünde en parlak bir yıldız(sirius), sadece görüş açımı değil de tüm karanlığımı aydınlatan biri. Kendimi anlamamı sağlayan, doğru yerde doğru soruları yönelten, içimdeki düğümleri bir bir çözerek aydınlığa kavuşturan biri. Benim için bu sadece bir terapi süreci değil öğrenme ve büyüme süreci oldu. Aylar oldu ancak henüz yolun başındaymış gibi hissediyorum kısa sürede farkındalığım arttı, düşüncelerim değişti, duygularımı daha iyi regüle ediyorum. En önemlisi içimdeki potansiyeli görmemi sağladı. Bu aydınlanma terapiyle oldu çünkü terapistin çok yerinde tespitleri oluyor.Tek pişmanlığım bunca zaman terapiyi ertelemiş olmak. Velhasıl 50dk 10dk gibi geçiyorsa doğru yerde olduğumu düşünürüm:) Bu zihin yolculuğunda tüm benliğiyle bana eşlik edecek birini bulmak çok değerli

• Online Danışmanlık Randevu  •

Merhaba Gulnihal Hanım ı instagramda gördüm ve randevu aldım.İyi ki yolum kesişti kendisiyle. O dönem evli idim ancak boşanmak istiyordum.Evliligimde adeta kendimi kaybetmiştim.Azıcık sevgiye razıydım.Oysaki sevgi saygı kalmamıştı.Bosandığımda maddi manevi yetebilir miyim diye kendime evladıma korkularım vardi Tüm korkularımla Gulnihal Hanım vesile ile yuzlestim.Kendime tertemiz içinde bende olan bir sayfa açtım Yaklasik dört yıldır Gulnihal Hanımla görüşüyorum. İyi ki yolum kendisiyle kesişmiş.O ilk ben ile şimdi ki ben arasında dağlar kadar fark var.Hic olmadığım kadar huzurluyum ve mutluyum,sağlıklıyım.Rabbim herkese nasip etsin o farkındalığı.Kesinlikle Gulnihal Hanım ı tavsiye ediyorum nokta atışları var.

• K

kü....

Gülnihal hanımdan 1.5 senedir terapi alıyorum kuzenimin önerisiyle bulmuştum Gülnihal hanımı iyiki de bulmuşum denk gelmemizin büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.Gülnihal hanımı çok profesyonel ve çok bilgili buluyorum.Terapi boyunca gerçekten anlaşıldığımı ve desteklendiğimi hissediyorum yüzleşmem gereken konular ben hazır olduğumda söyleniyor terapi boyunca ilk haftadan son haftaya kendimi çok rahat hissettim geçirdiğim zor süreci Gülnihal hanım olmasaydı çok daha ağır ve zor atlatırdım hatta keşke daha önce tanışsaydık diyorum şuan ise terapiye başladığımdan bambaşka biriyim hayata daha pozitif bakan biriyim çok daha özgüvenliyim en güzeli de kendi göremediğim noktaları Gülnihal hanımın çok iyi bir şekilde analiz etmesi terapistimin beni tanıması ve beni anlaması gerçekten en hoşuma giden şey gün geçtikçe kendime yaklaşmak ve tanımak çok güzel bu yolda Gülnihal hanımla olduğum için çok mutluyum iyiki yolumuz denk gelmiş diyorum

• Online Danışmanlık Diğer  •

Gülnihal Hocam ile ilk seansı Temmuz’da gerçekleştirdik ve son üç aydır belirli aralıklarla terapi yapmaktayız. Kendisine “Bilişsel Davranışçı Terapi” methodu ile seans yapmak üzere danıştım. Kendisi ile yaptığım seanslarda düşünce ve davranışlarmı etkileyen birçok yanlış inancımı ve kendime dair önyargılarımı keşfettim. Süre geçtikçe farklı psikolojik kuramlardan yöntemleri de entegre ettik (Varoluşcu psikoloji gibi) ve bu terapinin verimliliğini çok arttırdı. Gülnihal Hn dikkali gözlemleri ve tutarlı analizleriyle düşüncelerimi daha berrak hale getirmemi, kafamı toparlamamı sağladı. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve haftalarca yaptığınız seanslarda size dair önemli detayları hiç unutmuyor. Profesyonelliği ve iş etiğinin üst düzey olması içinizi rahatlatabilir ve gönül rahatlığıyla ona danışabilirsiniz.

• Kilya Psikoloji Randevu  •

Kl. Psk. Gülnihal Çakı

Güzel yorumunuz için teşekkürler.

• H

h....b

Merhaba gülnihal hanımla yaklaşık 6 aydır terapiye devam ediyoruz. Kendisi danışanını özenle dinleyen ve detayları çok iyi yakalayan bir psikolog. Her seans sonradı yetişkin taraflarımı daha net duymaya başladığımı hissediyorum tedavi sürecimiz devam ediyor. Kendini onarmak/dinlemek isteyen herkese tavsiye ederim

av...

Gülnihal hocam ile süreç boyunca yaşadığım sıkıntılara farklı açılardan bakmayi öğrendim. Kişisel gelişimime çok katkıda bulundu. Kadın erkek ilişkilerinde kendini geliştirmiş bir uzmandir. Danisanini dinledigi için uzman görüşünü alabildim. Süreç boyunca danisanina çözüm yollarını sunan bir hoca olması beni onure etti.

a....g

Hayatın her alanında kendini bulma , özünü benimseme ,kötü yaşanmışlıklarla baş etme yolunda terapiye başlamış biri olarak Gülnihal hanım ruhumun şifa kaynağıdır farklı bakış açıları sunarak çoğu zaman görmeyi reddettiğim duygularımı bana göstererek yoluma ışık tutuyor. Aynaya her baktığımda gördüğüm kadınla gurur duyuyorsam Gülnihal hanımın sayesinde olmuştur.
    Kendisini gönülden tavsiye ederim

• Online Danışmanlık  •

Merhabalar,Gülnihal hanımdan yaklaşık 2 yıldır terapi alıyorum .Güvenilir,işini seven,işinin bilincinde mesleki yeterliliği iyi diyebilirim.Terapiye ilk başladığım süreç ile gelinen süreçte çok değişiklikler oldu.Adeta yeni bir kişilik yeni bir karekter oluşumu inşa ettik,fayda üretmeye devam ediyurum.İlk başladığımda bir çok travmam vardı,panik atak anksiyete vs ,panik ataklarım geçti ,ufakta olsa anksiyetelerim devam ediyor,ilaç ve terapi eşliğin de ilerliyoruz.İlaçlarımın bir bölümünü içmiyorum,bunda terapinin çok etkisi oldu.Terapi sürecin de panaroyak düşüncelerden sıyrıldım ,bilişsel çarpıtmalarla nasıl baş edeceğimi öğrendim.Yeni düşünce kalıpları geliştirdik,en önemli olan ise içimizdeki çocuk ebeveyn ve yetişkin taraflarımızla olan iletişimi güçlendirmeye devam ediyoruz ,umarım daha iyi seviyelere gelirim.Gülnihal hocanın iletişim becerileri tespitleri çok iyi,Ayrıca çok iyi bir iletişim uzmanı ,narsizm konusunda başarılı ,gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Kilya Psikoloji Psikoterapi  •

• H

h....y

Kusma ataklarıyla kendi çözümlemlerimle yol alamayacağımı fark ettikten sonra başladı yolculuğum.Keşke daha erken davransaymışım.Kendim için aldığım bir dönüm noktası oldu bu sürece başlamak.Hayat verimliliğini artırmak özellikle yaşamdaki konumunu görmek ve daha ileriye taşımak isteyen biri kendine bunu layık görmeli.
    Gülnihal Hanım profesyonelliği ve titizliğiyle birlikte beni cesaretlendiriyor.Gün içerisinde zaman zaman söylediği cümleler bana hatırlatıcı oluyor.Kendisiyle birlikte bu yolculuğa devam etmekteyim.