Psikolog Gülşah Durantaş; İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra önemli kuruluşlardan eğitimlerini tamamlamıştır. Tamamladığı eğitimler sırasıyla şu şekildedir:

Çocuk ve Ergen Alanında:

- Psikodinamik Temelli Terapi Eğitimi
- Özşefkat Temelli Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
- Yas Danışmanlığı
- Aile Danışmanlığı

Balıkesir Üniversitesi ve Adnan Menderes Üniversitesi'nde seminerler gerçekleştirmiştir.
Şu an Aybros Psikoloji Danışmanlık Merkezinde aktif olarak onlıne ve yüz yüze danışanlarına hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

Psikolog Gülşah Durantaş

İzmir, İzmir 35000

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• H

Kız Neşesi kapsamında Gülşah ile düzenlenen 4 ayrı özşefkat atölyesinden birine katıldım. Her biri farklı bir grupla gerçekleşti ve her seferinde yeni duygular, yeni farkındalıklarla ayrıldık. Ortam çok samimi ve güven vericiydi; her katılımcının kendini ifade edebileceği bir alan vardı.Randevu süreci oldukça kolay ve iletişim son derece düzenliydi. Atölye alanı özenle hazırlanmış, sakin ve konforlu bir atmosfer sunuyordu.

Gülşah, her oturumu büyük bir profesyonellikle yönetti. Katılımcılarla birebir ilgilendi, grubu dikkatle dinledi ve yargısız bir dil kullanarak süreci yönlendirdi. Özellikle kendime karşı daha şefkatli bir yaklaşım geliştirmemi sağladı.

Kendi deneyimime dayanarak, içsel yolculuğunda farkındalık ve dönüşüm arayan herkese Gülşah ile iletişime geçmesini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Gülşah Hanımla özşefkat üzerine gerçekleştirdiğimiz grup görüşmesi Gülşah Hanım'ın etkili ve profesyonel desteğiyle çok keyifli geçti.Çok kibar ve alanında yetkin bir psikolog.

• B

Harika bir insan harika bir psikolog bana çok iyi geldi

• H

Gülşah Durantaş Hanımdan 8 seans öfke problemimle ilgili destek aldım. İyi geldi. Daha iyi kontrol edebiliyorum eşim de değişimi fark etti. Memnun etti. Şuan ihtiyaç kalmadı fakat ilerde inş olmaz ama psikolojik sıkıntı çekersen kendisine başvuracağım.

• Psikoloji Randevusu  •

• Z

Çocuğumdaki öfke kontrolü ve hırçınlık için destek aldım oyun terapisi ile 10 12 seansta sonuç aldık uzmanımıza sevgiler selamlar.

• Psikoloji Randevusu  •

• B

Kendimi çok daha iyi hissettim çok büyük fark etti kendimi bulmam da ve kendimi güvenmem de çok fark etti.Elektiriğimiz tuttu inanılmaz enerjik ve inanılmaz pozitif birisi.

• G

Kendisinden çok memnunuz. Kızım için gidiyoruz kızım da çok memnun çok olumlu ilerlemeler me kaydettik her zaman ona ulaşabiliyorum her tülü kolaylığı ve esnekliği sağlıyor sadece seans da değil randevu saati ve terapi açısından aklımıza takılan şeyleri sorabiliyoruz ve baya memnunuz.

•  •

Benim geçmişte sorunlarım vardı. Kendisinin yakın davranışları pozitif enerjisini bana aşıları bu sayede kendimi daha iyi hissetmeme eski hayatımdaki düşüncemi daha iyi paylaşmama sebep oldu iyi bir psikolog. İnternetten ulaştım yaşamadığım yer de olduğunu görünce gittim. Ben de diğer insanlara referans oluyorum.

• D

Kendisinin hala danışanıyım devam ediyorum. Kendim için daha fazla ne yapabilirim diye gittim şuan da çok iyi gidiyor. Kendim farketsem de etrafımdaki insanlar da güzel dönüşler alıyorum etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum.

• B

Ben çok memnunum çok ilgilenerek yardımcı oluyor. Daha rahatlamış ve daha iyi hissediyorum her şekilde yardımcı oluyor. Tanıdıklarım kendisine gidiyordu o şekilde gittim çok ilgilenmesi anlayışlı olması güzeldi. Süreç içerisinde desteği yeterli oldu.