Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

2006 yılında Dicle Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Uzmanlığımı İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında tamamladım. Çalışma hayatıma özel eğitim gereksinimi olan bireylerin ailelerine psikolojik destek vererek başladım. Bana hayatın farklı renklerini öğreten bu güzel çocuklar ve aileleriyle sosyal etkileşim ve paylaşım grupları oluşturarak mesleki ve insani anlamda tecrübeler edindim. Sosyal yaşam dernekleri ve danışmanlık merkezlerinde psikoterapi çalışmaları yaptım. 2010 yılında Aile Danışmanlığı alanında 564 saatlik , Cinsel Terapi alanında 24 saatlik eğitimimi tamamladım. 2010 yılından itibaren Çift Terapisi ve İlişki Danışmanlığı yapmaktayım. İzmir ve Kahramanmaraş depremlerinde Emdr eğitimi olan uzmanlarla birlikte gönüllü olarak depremzedelere terapi hizmeti sundum. Son 5 yıldır kendi kliniğimde psikoterapi çalışmalarıma devam etmekteyim. Beni terapi sürecinde yaşam yolculuğuna dahil edip, eşsiz tecrübeler kazandıran ve her iyileşmede büyülendiğim psikoterapi sürecinde beni tercih eden tüm danışanlarıma ve bu süreçte anne olmayı öğreten, kusursuz bir yaşam değil anı yaşayabildiğimiz hayatın değerini hissettiren çocuklarıma da minnettarım.

• Sigortası olan hastalar
Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Zeytinlik Mah. Yakut Sok. Emek Apt. No:11 Kat:3 D:8 Bakırköy, Bakırköy, İstanbul 34140

Makaleler
Röportaj

• M

Gulşah hanimdan duzenli terapi aliyorum. Her seans sonrasi kendimi daha iyi hissediyorum.Alaninda kendisini cok gelistirmis. Danisan odakli ve samimiyeti hissediliyor. Herseyi cok rahat konusabiliyorum.

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Uzm. Kl. Psk. Gülşah Güven Ataşoğlu

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkürederim

• B

41 yaşında birisi olarak zaman zaman aşamadığım sorunların çözümü için bni hiç tanımayan birisine çocukluktan itibaren tüm hayatımı anlatmak, beni doğru anladığına emin olmak vb konularda genel olarak önyargılıydım. Ancak Gülşah Hn ilk seansta doğru sorular ile beni yönlendirdi ve genel hikayemi rahatlıkla çıkardı. Sonraki seanslarda nasıl bir yol izleyeceğini, neden bunu tercih ettiğini detaylıca anlattı. Seans bitmesine rağmen konu bitmediği için sonlandırmadı ve devam ettik. En önemlisi seanstan pozitif ve umudum yüksek olarak ayrıldım ki bu sanırım en önemli noktaydı.

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Kıymetli yorumunuz için teşekkürederim

• D

Tavsiye üzerine anksiyete için başvurdum. 7 aydır gidiyorum, seanslarımız gayet güzel ve verimli geçiyor. Kendimi daha iyi hissediyorum. Çok memnun kaldım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

• H

İlişki sorunları için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. 25-26 seanstır gidiyorum. Uyguladığı seanslardan çok verim alıyorum. Danışanına karşı yaklaşımını beğeniyorum. İyi bir dinleyici. Yeri geldiğinde örneklendirme yaparak ilerliyor, memnunum kendisinden.

• Z

Gülsah hanım ile terapi süreci benim için çok verimli geçti.Gülsah hanım gerek insani yönü gerekse mesleki profosenelligi açisandan terapi sürecinde beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Yasadigim sorunları baş etme konusunda yol gösterici oldu.

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu  •

• H

Ben kendisine yaklaşık bir yıldır gitmekteyim hayatımda çok büyük bir etkisi oldu kendisi hem mesleki bilgi ve beceriye hem de insani değerlere sahip bir psikolog çok fayda gördüm

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer  •

• F

1 yıla yakın terapiye gittim ve çok memnun kaldım . Biten bir ilişkide gözlerimin görüp bilinçaltımın göremediği her şeye ışık tuttu . İlk gittiğim terapim ve sonuncusu arasındaki değişimi ve gücü farkettim .

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu  •

• G

Gülşah Hanıma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Cinsel terapi ve farkındalık sebebiyle başvurdum. Gülşah Hanım öncelikle kişilik olarak muhteşem bir kadın, mesleki anlamda da çok başarılı. Benim hayatıma çok ciddi dokunuşları oldu. Yıllardır çözemediğim sorunu Gülşah Hanım'ın desteği ve yönlendirmeleri ile çözüme kavuşturduk. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Hayatımda iyi ki var, iyi ki tanıdım diyebileceğim bir insan.

•  •

Çift terapisi olarak katıldık. Eşimle aramızda sorunlar vardı. 6 seans oldu gideli. Biz daha önce farklı bir uzmana gittik. Hiçbir faydasını görmedik. Gülşah Hanım sayesinde evliliğimiz kurtuldu. Çok ilgili bir uzman. Bizi dinleyip önerilerde bulunuyor. Psikologların işe yaramadığını düşünüyordum. Sayesinde bu fikrim değişti. Çok memnunuz kendisinden.

• N

Gülşah hanım son derece profesyonel. Eşimle ayrılma noktasındaydık ve kendisine son çare olarak başvurmuştuk ve gerçekten bize çok iyi geldi, ilişkimizi toparlamamıza yardımcı oldu. Sürecimiz hala devam ediyor ancak ne eskisi gibi kaygılıyız ne de birbirimize eskisi gibi öfkeliyiz. Birbirimizi çok daha net anlamamıza ve iyi yönlerimizi görmemize yardımcı oldu.

• Elan Vital Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi  •