- Bel fıtığı
- Omurga Kırığı
İzmir-, İzmir 35000
Ö
öm...l
Eşimin bacağa vuran, yürümesini engelleyen çok şiddetli bel ağrısı vardı. 5 dakikalık yolu 20 dakikada oturarak zor yürüyordu. Daha sonra metropol hastanesinde Hakan Murat Bey tarafından ameliyat edildi. Beline 6 tane pilatin takıldı. Ameliyattan bir hafta geçmesine rağmen tüm hayatı değişti. Acılarından ağrılarından uyuşukluktan kurtuldu. Ameliyattan çok korkuyordu ancak şuan iyi ki olmuşum diyor. Doktorumuz ameliyattan önce ve sonra tüm aşamalarda tüm sorularımızı yanıtladı kafamızda hiç soru işareti bırakmadı. Hastaneden de doktorumuzdan da çok memnunuz. Eşim sağlığına kavuştu.
• Özel Metropol Hastanesi • Bel Kanal Darlığı Ameliyatı •
T
ta...a
Hocam çok iyi bir doktor ve çok zarif biri boyun fıtığı amaliyatı oldum hocamız çok iyi ilgilendi ve çok iyi iş çıkardı herkezde tavsiye ederim ben hakan hocamdan çok memnunum
• başka bir yer • Diğer •
Hocamıza boyun fıtığım ve boyun düzleşmem için gittim muayene esnasında da sonrasında da benimle çok ilgilendi her şekilde mutlu ayrıldım. Kol ağrım ve boyun ağrımdan kurtulmak beni daha etkin bir insan yaptı çok teşekkür ederim kendisine
• Özel Metropol Hastanesi • Diğer •
f.....
Annemin bel fıtığı sebebiyle ulaştık kendisine. Zor bir operasyondu ama sorunsuz tamamlandı. Şu an hiçbir şikayeti yok. Hastaya karşı ilgili bir doktordu. Genel anlamda süreçten memnun kaldık.
O
o.....
Bel fıtığı sebebiyle ulaştım Hakan Bey'e. 15-20 senedir ameliyat olmuyordum, geciktiriyordum. Hakan Bey'i farklı bir şehirde görev yaptığı zamandan biliyorum. Bulunduğum şehre gelince ameliyat olmaya karar verdim. Operasyon çok başarılı geçti. Hakan Bey çok ilgili ve başarılı bir doktor. Ameliyat süreci hakkında detaylı bilgi iletti. Eşimin de boyun fıtığı ameliyatını yaptı. Aynı şekilde hiçbir sorunu kalmadı.Çevremde birçok kişinin ameliyatını gerçekleştirmiştir. Her zaman gönül rahatlığı ile önerdiğim bir hekim.
Boyun ağrım koluma vuruyordu. Bu sebeple boyun fıtığından dolayı ulaştım Hakan Bey'e. Operasyon başarılı geçti. Eskisi gibi ağrım kalmadı. Hastaya karşı davranışı ve yaklaşımı güzeldi. İlgilendi. Ameliyat sonrasında bilgilendirdi. Genel anlamda memnun kaldım.
Eşimin baş ağrısı sebebiyle doktora gittiğimizde beyinde iyi huylu bir baloncuk olduğunu söylediler. Tavsiye üzerine Hakan Bey'e ulaştık. Ameliyat oldu. Operasyon başarılı geçti. Hastaya karşı ilgili bir doktor. Çok memnun kaldık. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğimiz başarılı bir doktor.
Ş
ş.....
Beyin baloncuğu sebebiyle ulaştım Hakan Bey'e. Farklı bir doktorla daha görüşmüştüm. Hakan Bey'in konuşmaları, hastaya karşı yatıştırıcı ve kendinden emin tavrı ve detaylı bilgilendirmesi tercih sebebim oldu. Hastaya karşı güven veren bir doktor. Operasyon gayet başarılı geçti. Hastaya karşı yaklaşımı ve davranışı da çok güzel. Çevremde de tavsiye ettiğim çok başarılı bir hekim.
Ş
ş.....
Bel fıtığı sebebiyle fıtığın patlaması sonucu tavsiye üzerine gittim Hakan Bey'e. Hastaya yeteri kadar vakit ayıran bir doktor. Ameliyatım başarılı geçti. Açık ameliyat oldum,4 hafta oldu ameliyat olalı. İyileşme sürecim biraz yavaş ilerledi. Güleryüzlü ve hastaya karşı yaklaşımı çok güzel. Sadece biraz daha detay bilgi paylaşmasını tercih ederdim. Genel anlamda çok memnun kaldım ve tavsiye edebileceğim bir hekim.
b....e
İl dışından gittim iyi ki gitmişim çok rahatladım sayesinde belimdeki fıtıktan dolayı çok ağrım vardı. Başarılı bir ameliyat yaptı sayın hocam ekibine teşekkür ederim
• Özel Metropol Hastanesi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Hakan Murat Göksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Murat Göksel, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Hakan Murat Göksel adresi nerede?Hakan Murat Göksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Murat Göksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Murat Göksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Murat Göksel hangi dilleri konuşuyor?Hakan Murat Göksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Murat Göksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Murat Göksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Murat Göksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Murat Göksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hakan Murat Göksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları