Çene Problemleri, Ankara

• Prof. Dr. Mehmet Nadir Güngör

Ağız diş ve çene cerrahisi

Emek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya Harita

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• yeni bağlıca mahallesi, yolcular caddesi, bağlıca business center, kat 2 no .5, Ankara Harita

Orhan Aksoy Muayehanesi

• Op. Dr. Dürdane Keskin

Mustafa Kemal Mah. Maidan Ofis C Blok No:37, Ankara Harita

Dürdane Keskin Muayenehanesi

• Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Doç. Dr. Zühtü Demir

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34, Ankara Harita

Zühtü Demir Muayenehanesi

• Beytepe mahallesi Kanuni sultan Süleyman Bulvarı 5387.cad. Beytepe Lotus No:27, D:8, Çankaya, Ankara Harita

Dr.Özlem Sezgin Çınar Muayenehanesi

• Doç. Dr. İsmail Şahin

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1436.Sokak No:1 Daire: 4 Çukurambar, Ankara Harita

İsmail Şahin Muayenehanesi

• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan Harita

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

• Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla

Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören Harita

Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik

• Mustafa Kemal Mahallesi 2120. Caddesi No:36, Çankaya Harita

Özel Zoom Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara Harita

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Demetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle Harita

Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi

• Ostim Mahallesi 100. Yıl Bulvarı No:99 /3-4-5 Ostim Finans ve İș Merkezi, Yenimahalle Harita

Özel DentOstim Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Ağız diş ve çene cerrahisi, Periodontoloji, Endodonti

, Restoratif diş tedavisi · Daha fazla

Meşrutiyet Caddesi No: 32 / 11-12 Kızılay, Çankaya Harita

Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Makro Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)

Atatürk Bulvarı Çakmak Apt. No:177 D:1-4 Kavaklıdere, Çankaya Harita

Makro Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Emek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya Harita

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Ankara Harita

Doktor Muayehanesi

• Ankara Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

İç hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

Arka Topraklık Mahallesi Kıbrıs Cad. Orhun Sokak Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara Harita

Ankara Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Remzi Oğuz Arık Mah. Tunali Hilmi Cad. No: 82/3, Ankara Harita